banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 29 Avg 2008, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
sad radi ok. sve brojeve sam prebacio na salji :)

uglavnom prakticno su svi na zovi tarifi (osim starih korisnika koji nisu dali 10, odnosno 5KM za prelazak na novu tarifu - kad je stalno minut 0,27KM)

ono sto je javljalo studentska to je SALJi a ona poslednja je SURFAJ.
uglavno sad radi bez problema.

posto je tema mtel vijesti evo jos jedne od danas:

http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ey=240:254
Citiraj:
mParking u Sarajevu

Od 1. septembra 2008. godine za svoje korisnike sa područja Sarajeva, m:tel uvodi novu uslugu mParking, koja omogućava plaćanje parkinga SMS porukom.

SMS poruku sa upisanom registarskom oznakom vozila (bez obzira na to kojoj državi pripada), potrebno je poslati na jedan od pristupnih brojeva:

ZONA 0 – 065 11700
ZONA 1 – 065 11701
ZONA 2 – 065 11702
ZONA 3 – 065 11703

Cijena SMS poruke, odnosno parking mjesta u trajanju od jednog sata, za pretplatnike m:tel-a, u zavisnosti od zone, iznose 3KM, 2KM, 1KM ili 0,5KM, sa PDV-om.

Nakon poslane poruke, korisnik dobija povratnu poruku sa potvrdom o plaćenom parkingu. Poruku sa obavještenjem da parking ističe, korisnik će dobiti 5 minuta prije isteka vremena plaćenog parkinga. Moguće je produžiti vrijeme trajanja parkinga, slanjem nove SMS poruke. Jednom SMS porukom plaća se jedan sat parkinga

i jos jedne:
http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ey=238:252
Citiraj:
Ko me zvao i u slučaju zauzeća

Kada vas neko zove i ne može vas dobiti, a niste aktivirali govornu poštu, uslugu “Slusam te” ili preusmjerili pozive na drugi broj, u m:tel mrezi postoji način da znate ko vas je zvao kada ponovo postanete dostupni.

Uz koristenje usluge “Ko me zvao” nakon nekoliko minuta od stići će vam SMS poruka sa obavještenjem o propuštenim pozivima dok ste bili nedostupni.

Odnedavno ova usluga je unaprijedjena i funkcionise i u slucaju zauzeca. Ako razgovarate, u trenutku kada vas još neko poziva, putem usluge “Ko me zvao”, takođe ćete dobiti SMS poruku sa obavještenjem da vas je neko zvao u toku razgovora.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
mtel je malo zamaskirao poskupljenje poziva na šalji tarifi stavljajući cijenu od 0,28 bez pdv koja je ujedno bila dosad važeća, ali sa PDV,tako da se i meni na prvi mah činilo da nema promijena u cijeni, ali ne ipak 4kf skuplje, ali zato i SMS skoro 50% jeftiniji

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 19:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
Sad sam vidio...u RegioInfo(ma ime baze npr.Banja Luka)...uvijek je pisalo Banja Luka a sada Banja Luka i naselja :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
A kakve su cene ostalih usluga u ovim paketima. Znaci paket Salji npr. Koja je cena poziva...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 11:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Cijena poziva za tarifu "Šalji" je 0,32 KM/min (sa PDV-om). Koliko mi je poznato cijena prijenosa podataka i slanja MMS poruka je ostala ista.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislim da je cijena minute (tarife SALJI i SURFAJ) 0,33KM sa PDVom
ustvari preciznije 0,3276KM

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
mislim da je cijena minute (tarife SALJI i SURFAJ) 0,33KM sa PDVom
ustvari preciznije 0,3276KM

Tačno, doduše ja sam zaokružio na 0,32 jer je na BH Mobile cijena bez PDV-a 0,28 KM/min, a sa porezom sa računa uzmu 0,32 KM.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 19:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
I ja sam prebacio na "salji". Za prvi SMS mi skinulo 4pf, a kasnije 6. :)

Koliko je prije kostalo 100KB za GPRS? Da li je to ostalo isto?

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 22:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Cijena za GPRS je 0,15 KM za 100 kB prenesenih podataka. Cijena je ostala nepromijenjena.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ali ispali su sitne interesdzije i cifuti...
Mogucnost odabira tarifa traje vec 5 dana, a nisu poslali SMS korisnicima (a slali su za raznorazne gluposti, koje im donose nove markice). Nego onako kao sitne duse, necemo ih obavijestiti, neka trose skuplje na sms/poziv jos koji dan... Evo obavjestavam redom ljude, niko jos uvijek nije cuo za te tarife. Mislim, smecarski je, raja ce neizbjezno u roku od par dana ili nedelja da ukljuci tarife, ali mora se ovako hinjski usporiti sirenje pojeftinjenja, koliko god se moze... Lose...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
FLASH je napisao:
I ja sam prebacio na "salji". Za prvi SMS mi skinulo 4pf, a kasnije 6. :)

Koliko je prije kostalo 100KB za GPRS? Da li je to ostalo isto?

Prebacih i ja na SALJI. Meni je odmah skinuo 6 pf za sms. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 08:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

smecarski.... cifuti.....
neko je bas iskompleksiran uslugama mtelA (i na drugim temama)

pa ima na sajtu vijest odavno kao najava, pa onda na naslovno a i krenula je reklamna kampanja na TV.
jos treba da spamuju korisnike, ja sam svakako sebe prijavio da mi ne stizu bilo kakve promotivne ili informativne poruke od njih.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
smecarski.... cifuti.....
neko je bas iskompleksiran uslugama mtelA (i na drugim temama)

pa ima na sajtu vijest odavno kao najava, pa onda na naslovno a i krenula je reklamna kampanja na TV.
jos treba da spamuju korisnike, ja sam svakako sebe prijavio da mi ne stizu bilo kakve promotivne ili informativne poruke od njih.

Kako da ne budem iskompleksiran uslugama, jedan od najskupljih mobilnih provajdera na svijetu, sa jadnom podrskom korisnicima (da bi aktivirao internet na fonu moram ici na salter ne moze preko podrske telefonske, eeej, kao "nemamo podesavanja za taj telefon" a ja telefon kupio kod njih na akciji, da ne spominjem da je karina softver i da gubi mrezu redovno i primi poruke pa ih sam obrise...).
A znaju slati SMS za svaku novu glupost koju uvedu (a koja se naplacuje), sada kada treba objaviti pojeftinjenje, onda nema SMS-a, da se ne daj boze ne bi svi isti dan ukljucili u jeftinije tarife... Ne moze me bog ubijediti da je slucajno, evo na msngeru me stalno startaju ljudi, NIKO nije cuo za te jeftinije tarife...

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Rakun_Slavko je napisao:
Kako da ne budem iskompleksiran uslugama, jedan od najskupljih mobilnih provajdera na svijetu, sa jadnom podrskom korisnicima (da bi aktivirao internet na fonu moram ici na salter ne moze preko podrske telefonske, eeej, kao "nemamo podesavanja za taj telefon" a ja telefon kupio kod njih na akciji, da ne spominjem da je karina softver i da gubi mrezu redovno i primi poruke pa ih sam obrise...).
A znaju slati SMS za svaku novu glupost koju uvedu (a koja se naplacuje), sada kada treba objaviti pojeftinjenje, onda nema SMS-a, da se ne daj boze ne bi svi isti dan ukljucili u jeftinije tarife... Ne moze me bog ubijediti da je slucajno, evo na msngeru me stalno startaju ljudi, NIKO nije cuo za te jeftinije tarife...

Ima u ovome dosta istine, cak su smradovi uveli onu opciju slusam te (ili kako vec) a bez da su dali mogucnost korisnicima da je sami aktiviraju, pa onda da bi je iskljucio moras slati sms koji se naravno sta??? Naplacuje!!! :fist: :fist: :fist: :fist:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 10:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Uvijek imate izbor još dvije mreže. Nije m:tel jedini.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 15:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 10:47
Da stvarno
Cesto salju poruke za razne gluposti od koje imaju koristi a sada kada je vijest jako korisna za korisnike oni sute.Evo ja sam jos par ljudi (SMS manijaka) prebacio na Salji tarifu.Ljudi nevjeruju kad imam kazem da je poruka sada 6 feninga.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pa ako neko mora da me potkrada onda bolje da to bude moja drzava nego neko drugi, najbolje da onim smradovima dajem pare, uz to nije ni ekonomicno jer je 99% ljudi na m:tel mrezi i prebacivanjem na neku drugu pozivi bi bili skuplji kako njima tako i meni, tako da bh telekom, eronet... :fist: :fist: :fist: :fist: :fist:

Hercog pozivi eroneta prema mtelu su isto kao prema eronetu, a mtel-ero,bht isto kao prema mtelu tako da jedino što gubiš je eventualno ono kod friend broja pošto on mora biti iz matične mreže, ali očekuje se da i to uskoro bude dato kao u HR da se može izabrati iz bilo koje mreže.podsjećam prava konkurencija će biti kad se dozvoli promijena operatera uz zadržavanje broja to je najavljeno ove godine.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Pod cije ruke ce pasti vasa mreza to ne znam, nasa je ostala u nasim rukama (citaj Telekom Srbije)

p.s. moju drzavu kakva god da je, priznaje je 99% njenog stanovnistva, a tvoju, hmmm... cek da razmislim... mozda 40% tako da o drzavama necemo da pricamo, a narucito ne na ovoj temi :fist: :fist: :fist:

TI si zvanicno moj IDOL! Jos nisam sreo covjeka koji je napisao narUcito ahaha, jedno sam cuo u seljackoj verziji rijeci naruceno = narucito, ali ovo ahahahahah

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2008, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

escobaR_ je napisao:
Koja drzava? :lol: :lol: :lol:

Sve će to na kraju završiti u rukama stranaca, tako da nema potrebe za rasipanjem patriotizma kada su u pitanju mobilne mreže. Doduše, vjerujem kako i operatori u BiH igraju na tu kartu, tačnije zapišali su svoje teritorije jer znaju da ih raja neće "izdati". Svašta...

Tačno mts se sprema u privatizaciju takođe, tako da uskoro će to biti sve pod rukama kapitalista sa zapada. BH Telecom i Eronet će krajem ove godine u privatizaciju i stvarno ono što treba da se desi da bi bila potpuna konkurencija jeste denacionalizacija koja bi značila demonopolizaciju.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2008, 13:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Koji moj su sada uveli i ovu opciju da mi stize poruka da je neko dostupan koga sam zvao dok je bio zauzet. Sto je najgore i kada odbijes poziv stizu poruke. Samo me bezze zatrpavaju porukama, a jest ljudi vole da komplikuju stvari pa ovo nema nigde. Jos malo pa ce ubaciti opciju da ti stizu poruke kada pomeris telefon sa jednog mesta na drugo. Kakvi majmuni u ovom m:tel-u. Umesto da daju ljudima povoljnije cene usluga i nove pakete, oni nam kao mazu oci nekim smrdljivim opcijama :roll: :roll: :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]