banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Maj 2025, 18:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Maj 2009, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ferdinand je napisao:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Walter je upravo dobio racun za fiksni tel za broj gospodje koja je dobila racun za mobilni.....za walterov broj.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sta je sledeca vijest "Walter se zeni doticnom gospodom" :lol: :lol: Ovo sa Walterom i MTELom ko sapunica kakva

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2009, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 17:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Vuk_samotnjak je napisao:
ferdinand je napisao:
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Walter je upravo dobio racun za fiksni tel za broj gospodje koja je dobila racun za mobilni.....za walterov broj.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sta je sledeca vijest "Walter se zeni doticnom gospodom" :lol: :lol: Ovo sa Walterom i MTELom ko sapunica kakva

Ne nego: "Waltera i gospodju ubio muz zbog sumnje u preljub" :D :D :D

Poslednji put menjao ferdinand dana 16 Maj 2009, 20:17, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2009, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Waltere, batali Sarajevo, brani obraz!
Inače izginu bez metka!

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2009, 23:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2009, 10:01
aleksw je napisao:
U drugim zemljama to sa skrivanjem broja uopste nije problem jer kod njih ako zelite koristiti tu uslugu bilo da ste postpaid ili prepaid korisnik morate donijeti fotokopiju licne karte da bi vam se ta usluga aktivirala.

cuj licnka karta...kakav kretenluk...ja to podesim na meniju telefona ako zelim npr. trajno sakrivanje a ako zelim samo jedan poziv da odradim
da mi se ne vidi broj onda biram #31# pa broj... a mtel trazi licnaju...svasta....ali da se zna... to nista ne pomaze u nekom terorisanju...i sl
jer ako se desi da nekog terorises mogu ti saznati broj... a kad zoves hitnu...policiju...vatrogasce...nema sakrivanja broja...jer kad njih zoves ne pali
nista...jer njima su prikazani svi brojevi

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2009, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
pametno to sa licnom kartom, vidi se da je uredjena drzava. Kod nas svaki klinac moze kupiti pre paid hej 063 recimo i zezati se sa dojavama o podemtnutoj bombi u skoli i sl. ili svaki kriminalac moze kupiti jednokratno broj(jer i pri kupovini ne traze licnu) i uputiti prijetnje i sl. nekom i potom baciti karticu, tako da je onda vrlo tesko utvrditi ko je to bio i dzaba ti i ako se utvrdi naknadno broj sa kojeg je upucen poziv, zato je ovo opravdano. Kod post paid korisnika je to vec drugacije kod njih se zna na koga je broj i ko odgovara. mada mislim da se te zajebancije najvise odradjuju preko javnih govornica tj.telekard kartica i sl.

Poslednji put menjao BL Boy dana 31 Maj 2009, 12:42, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 12:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
thedude je napisao:
aleksw je napisao:
U drugim zemljama to sa skrivanjem broja uopste nije problem jer kod njih ako zelite koristiti tu uslugu bilo da ste postpaid ili prepaid korisnik morate donijeti fotokopiju licne karte da bi vam se ta usluga aktivirala.

cuj licnka karta...kakav kretenluk...ja to podesim na meniju telefona ako zelim npr. trajno sakrivanje a ako zelim samo jedan poziv da odradim
da mi se ne vidi broj onda biram #31# pa broj... a mtel trazi licnaju...svasta....ali da se zna... to nista ne pomaze u nekom terorisanju...i sl
jer ako se desi da nekog terorises mogu ti saznati broj... a kad zoves hitnu...policiju...vatrogasce...nema sakrivanja broja...jer kad njih zoves ne pali
nista...jer njima su prikazani svi brojevi

Kod nas se samo sa licnom kartom moze smanjiti broj uznemiravanja, i to treba pod hitno uvesti.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2009, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
BL Boy je napisao:
pametno to sa licnom kartom, vidi se da je uredjena drzava. Kod nas svaki klinac moze kupiti pre paid hej 063 recimo i zezati se sa dojavama o podemtnutoj bombi u skoli i sl. ili svaki kriminalac moze kupiti jednokratno broj(jer i pri kupovini ne traze licnu) i uputiti prijetnje i sl. nekom i potom baciti karticu, tako da je onda vrlo tesko utvrditi ko je to bio i dzaba ti i ako se utvrdi naknadno broj sa kojeg je upucen poziv, zato je ovo opravdano. Kod post paid korisnika je to vec drugacije kod njih se zna na koga je broj i ko odgovara. mada mislim da se te zajebancije najvise odradjuju preko javnih govornica tj.telekard kartica i sl.

sto se tice anonimnosti, jedini način da se odradi dojava i prijetnja da se kupi novi broj i iskoristi samo za taj poziv i baci i da telefon takodje bude nov i da se vise ne koristi ili da mu se nakon tog jednog poziva promijeni IMEI broj (a moze i stari tel, ali da mu se za tu namjenu promijeni IMEI), dakle nije samo fol da se nabavi kartica obavi poziv i baci.
pohvatase one sto su dojavljivali po trebinju stalno u skolama da je bomba, malo vremena proslo i svi fino privedeni, a dojava nema.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 10:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Dec 2008, 21:05
Lokacija: Univerzitet "Posejdon"- friske diplome na kilu i po pola kile
Stvarno je taj telekom debilska firma :
1. on line imenik ne radi vec 2 godine,
2. kad ukucas na ADSL stranici broj telefona za provjeru dostupnosti ono pise "nemate tehnicke mogucnosti za prikljucak", a u praksi to nije istina, jer se moze bez problema prikljuciti adsl
3. evo sad otvorim cjenovnik da vidim koliko kostaju pozivi za inostranstvo - ono prazna stranica
4. dole u dnu internet prezentacije pise 2005. godina :lol:

mislim... moglo bi se pisati.... U svakom slucaju prelazim na ANEKS-ovu telefoniju 1060 8)
jer, zaista dosta je bilo monopola ovih nesposobnih derikoza

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2009, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Spameru :spam2: :spam2: :spam2:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2009, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Saga se nastavlja - w@alter opet dobio racun za fiksni telefon...i ako nema ni kuceta ni maceta :)))))))

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 17:48 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Sep 2008, 18:43
gospodo Mtel kretenluk polako ali sigurno puca.uskoro necemo moci ni pozvati nikog sms tu i tamo radi.a mmsu je vec kraj.u zadnjih pa mjeseci mms se uopste ne moze poslati pa proradi pa opet nece pa zagusenje pa proradi i sve u krug tako da ne cackate po svijim telefonima kontajuci da nesto sa njima nije u redu.sve je u redu sa telefonima do mtela je.a njihove kretenske price tipa''radimo na tome sredice se uskoro'' znaju i vrapci na grani ako mogu zajebati tom pricom djecu ili neke druge ne mogu nas koji smo prije ihhaaaj godina postavljali prve stanice i repetitore i servere za tadasnji mobis.sad se svodi samo na ''uzmi pare'' filozofiju svaki dan na desetine novih pretplatnika a na prosirenju kapaciteta nista niko!!lako je nafilovati komadic plastike sa cipom i brojem i stancati ga u 100000000 primjeraka.to je isto kad stampate novac bez pokrica.ovakvom politikom koju sad vode samo guraju ljude da se prebacuju na druge operatere mada ni oni nisu nista puno bolji.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
sinisaBL je napisao:
gospodo Mtel kretenluk polako ali sigurno puca.uskoro necemo moci ni pozvati nikog sms tu i tamo radi.a mmsu je vec kraj.u zadnjih pa mjeseci mms se uopste ne moze poslati pa proradi pa opet nece pa zagusenje pa proradi i sve u krug tako da ne cackate po svijim telefonima kontajuci da nesto sa njima nije u redu.sve je u redu sa telefonima do mtela je.a njihove kretenske price tipa''radimo na tome sredice se uskoro'' znaju i vrapci na grani ako mogu zajebati tom pricom djecu ili neke druge ne mogu nas koji smo prije ihhaaaj godina postavljali prve stanice i repetitore i servere za tadasnji mobis.sad se svodi samo na ''uzmi pare'' filozofiju svaki dan na desetine novih pretplatnika a na prosirenju kapaciteta nista niko!!lako je nafilovati komadic plastike sa cipom i brojem i stancati ga u 100000000 primjeraka.to je isto kad stampate novac bez pokrica.ovakvom politikom koju sad vode samo guraju ljude da se prebacuju na druge operatere mada ni oni nisu nista puno bolji.

Da sam ovo juče pročitala, ne bih sat vremena pokušavala (bezuspješno) poslati mms :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
socialbug je napisao:
Draži mi je M:TEL od ustaškog eroneta!!!

u mm slucaju se eronet pokazao bolje. koristio mtel par godina i non stop neki problemi. konekcija nemoguca o mobilnom internetu da ne pricam. svi koji to koriste malo duze znaju o cemu pricam. koristim eronet vec 2 godine. pre 20 dana kupim i mtel karticu da bi imao mtel friend broj. i opet problemi na mtelu. imam 1.53km na racunu a dobijam obavjestenje da ne mogu da uspostavim poziv jer je racun prazan. zovem 5999 a oni mi kazu da ugasim telefon i probam opet(kao da probam sa ugasenim telefonom:) ) upalim tel i sve isto. posle 10 minuta sam mogao ladno da zovem. ostaje mi js da probam bh telekom mada sam skeptican prema svemu u BIH.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hmm u zadnje vrijeme na mtel stalno neke prituzbe...
ja sam cuo da u Eronetu u BL se stvarno trude da izadju korisnicim u susret mozda zato sto nemaju puno korisnika ovdje pa nisu nadrkani.
Ja sam isto napustio mtel i vec duze vrijeme koristim BH Telecom nekih vecih primjedbi nemam, pogotovo ovih problema sa mrezom i stekanjem poziva i poruka to mi se odavno nije desilo. Koristim mini15 jer je flexi pretplata dakle mozes se uklopiti kako god hoces i ulazi i roaming i gprs,mms sve u pretplatu,a ne ko kod mtela.
Sve je stvar izbora, ja sam presao jos od kad je na mobisu bila integralna minuta, meni je to bio povod, a evo od kako sam presao nemam nekog razloga da se vracam na mtel iz razloga sto usluge koje bht pruza mi vise odgovaraju-recimo usluga mobilnog maila to nema ni jedan, a usluga je fenomenalna i navikao sam se da mi mail odmah stize na fon, jos sad kad su uveli 3G imam i dobru brzinu na mob.netu. BHT nije povoljniji, ali ima bolje usluge od druga dva tako da je tu u prednosti.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 12:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2007, 22:18
skoro nisam cuo vece gluposti...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Malahija je napisao:
skoro nisam cuo vece gluposti...

ne znam samo sta ima glupo u tome da ako neko nije zadovoljan jednim operaterom predje na drugog koji mu bolje odgovara, to je svuda normalno osim kod nas. zato nam ovako i jeste cijene napucane i svako dere svoga i svi zadovoljni i srecni telekomi najvise, a to sto imamo najskuplje cijene telekom usluga u Evropi to je kao o.k. Sve dok ima takvih koji razmisljaju ko ti telekomi mogu biti spokojni i racunati na dobar profit koji je rezultat medjusobnog neformalnog dogovora, jer oni izmedju sebe imaju sasvim dobru komunikaciju i dill oko formiranja cijena, to je sasvim jasno kada se pogleda cjenovnik. Tome u prilog ide i cinjenica da se ovdje promjene u istim vrse 1 ili 2 puta godisnje , sto je porazavajuce.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 13:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ko o cemu Sejo Boy o BH telekomu....

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao prvo ja nisam Sejo niti sam onaj za koga me smatras sto vidim iz tvog zlobnog komentara, a kao drugo kritiku na racun mtela kao i o drugoj opciji nisam ja inicirao, ne znam sta imate protiv toga da svako bira telekom koji mu odgovara po cijeni, uslugama i sl. odmah se tu povlace neke nacionalne konotacije, mada je svima jasno kako ce sva tri telekoma na kraju zavrsiti u rukama stranaca tako da ce ta prica koji je ciji postati potpuno besmislena i nebitna, bice sve vaznije ko je povoljniji i bolji. Da sam u pravu pokazuje i nedavno potpisan roaming ugovor izmedju VIP mobile Srbija i BH Telecoma koji pokazuje da kada je rijec o ekonomskim interesima nema mjesta politici i vjerovatno ce sad Telenor Srbija sklopiti sporazum sa Eronetom kako bi u trzisnoj utakmici bili konkurentni. Sto se prije korisnici otrijezne od te neke utopijske price o koristenju usluga nekog operatera iz patriotskih razloga to ce nam prije cijene ici na dole. Da smo tolike patriote treba pokazati pri kupovini roba koje nam se serviraju iz inostranstva pa ne bi imali ovoliki trgovinski deficit. Cini se da u federaciji vlada nesto malo bolja svijest gdje je mtel vec zabiljezio prilicno dobar posao, mada i tamo ima slicnih komentara kao i ovdje ne kupujmo od mtela i slicno jer se kao navodno indirektno pomaze susjedna drzava, sve te price i ova i ona vode samo jednom ucvrscivanju monopola na teritorijama gdje vladaju dominanti operateri, a od te price korisnik nema apsolutno nikakve koristi vec samo stetu. Price su neutemeljene tim prije sto telekomi placaju porez za poslovanje u suprotnom entitetu tako da isto pune budzet i sve samo eto nekom odgovara ta prica o 3 nacionalna ekonomska tora pa je stalno forsira i usput zaradjuje fin profit.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 21:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2008, 12:02
Što ste ba nadrkani? Je*eni nacionalisti, nek' vas gule kad ste nam tako inTELEktualni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]