banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 09:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jul 2008, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Na tragu inicijatorima slanja SMS poruka
U "BH Telecomu" ne znaju koliko je poruka poslano...
08.07.2008. 09:01
Nakon što su krajem prošle sedmice korisnike "BH Telecoma" i "M:tela" prijatelji i poznanici zatrpali SMS porukama kojima je najavljena lažna nagradna igra za dobivanje 10 KM dopune, i to povodom navodnog rođendana ovih telekom operatera, otkriveno je da su one inicirane s nekoliko brojeva.

- Sutra (danas) imat ćemo informaciju s kojih brojeva je pokrenuto slanje tih poruka koje su se proširile među građanima nevjerovatnom brzinom. Međutim, ne znamo koliko je tačno takvih poruka poslano, jer bi to zahtijevalo obimnu analizu, uz otvaranje mnogih poruka. Time bismo narušili privatnost naših korisnika - kazala je jučer za "Dnevni avaz" Nađa Lutvikadić, portparol "BH Telecoma".

Internu istragu o inicijatorima lažnih SMS poruka pokrenuli su i u "M:telu".

- Vrlo brzo ćemo saznati ko su oni, a najvjerovatnije ćemo ih upozoriti da to više ne rade - kaže Aida Halilović, portparol ove kompanije.

Vrh

Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 13 Jul 2008, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
m:tel bi ih trebao nagraditi, navukoše im pazar.

al šatro nije u redu prema korisnicima :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
BL Boy je napisao:
U "BH Telecomu" ne znaju koliko je poruka poslano...
08.07.2008. 09:01
Nakon što su krajem prošle sedmice korisnike "BH Telecoma" i "M:tela" prijatelji i poznanici zatrpali SMS porukama kojima je najavljena lažna nagradna igra za dobivanje 10 KM dopune, i to povodom navodnog rođendana ovih telekom operatera, otkriveno je da su one inicirane s nekoliko brojeva.

- Sutra (danas) imat ćemo informaciju s kojih brojeva je pokrenuto slanje tih poruka koje su se proširile među građanima nevjerovatnom brzinom. Međutim, ne znamo koliko je tačno takvih poruka poslano, jer bi to zahtijevalo obimnu analizu, uz otvaranje mnogih poruka. Time bismo narušili privatnost naših korisnika - kazala je jučer za "Dnevni avaz" Nađa Lutvikadić, portparol "BH Telecoma".

Internu istragu o inicijatorima lažnih SMS poruka pokrenuli su i u "M:telu".

- Vrlo brzo ćemo saznati ko su oni, a najvjerovatnije ćemo ih upozoriti da to više ne rade - kaže Aida Halilović, portparol ove kompanije.

I sad mi njima trebamo povjerovati da je tih, cCa 50 000 KM zarađeno na tim porukama puka slučajnost, da njihov mtelov vrh nema upetljane prste u to, te da je ova "istraga" stvarna, a ne fikcija. Aha, a ja sam bila član ekspedicije na Mjesec. :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:

sramota cuj samo ce upozoriti :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
BL Boy je napisao:

sramota cuj samo ce upozoriti :lol:

a što bi to Aida njih upozoravala kad :

1. Zaradi tako 50 000 KM u jednom danu
2. Ti isti koje kao lafo ganja su njeni, tj. mtelovi plaćenici?

:roll:

Pitam se koja je sledeća trik igra koju će smisliti, ova je bila prilično jebitačno kreativna, nemam riječi. Vrhunska profi mafija.

One igre sa coca colom, su isto jake bile..pošto sam jedno vrijeme puno pila koka kolu, i kupovala redovno u gradu ( one male plastične flašice).. i pamtim da je bila neka nagradna igra, pošalješ sa čepa kod na taj i taj broj mobilnog, a pri tom:

1, Igra je imala neki rok do kojeg je bila validna, koji NIJE bio naznačen na boci
2. Na televiziji je najavljeno izvlačenje za neki datum ( kraj igre)
3. Boce koka kole sa nagradnom igrom su se nastavile prodavati u prodavnicama barem još 9 mjeseci nakon tog zvaničnog zatvaranja igre ( i ljudi nastavili slati kodove, pretpostavljam, a oni grabiti pare kroz maglu).

Eto baš me zanima šta je sledeće na tapetu... smisliće oni već, kad se najmanje budemo nadali. :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
na svakoj boci kole pise od kad do kad traje nagradna igra. mozda manjim slima ali pise. pa jasam prije 7 dana uzeo bocu na kojoj pise za nagradnu igru sa laptopovima a ona tek sutra pocinje. naravno da mora ostati i poslije roka za slanje kodova boca, zavisi koliko dugo na kom mjestu.

a sto se tice mtelA ne vjerujem da su oni organizovali to slanje poruka, to je sica za nji a nesto slicno je bilo nedavno u srbiji, nako je vec pisao o tome na forumu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
na svakoj boci kole pise od kad do kad traje nagradna igra. mozda manjim slima ali pise. pa jasam prije 7 dana uzeo bocu na kojoj pise za nagradnu igru sa laptopovima a ona tek sutra pocinje. naravno da mora ostati i poslije roka za slanje kodova boca, zavisi koliko dugo na kom mjestu.

a sto se tice mtelA ne vjerujem da su oni organizovali to slanje poruka, to je sica za nji a nesto slicno je bilo nedavno u srbiji, nako je vec pisao o tome na forumu.

sića 50 000 KM u jednom danu... jel se mi razumijemo dobro.. pa to nije sića ni za velike korporacije, kamoli za Mobis..

pa ne sjećam se, ja sam baš gledala na boci kole, nisam nigje vidjela kraj igre, tj datum.. a jel u redu prodavati boce sa tim tiketima, nakon što je igra prošla? piše malim slovima.. a velikim piše nagrada, i slika nagrade, da se jadne ovce zalete i odmah pošalju poruku?

da da, fini su ti iz mtela, mlogo.. :angry4: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne mojmo grijesiti dusu to sto sitnim slovima pisu nije do nije do telekoma vec do kompanije koja organizuje to,kao sto i oni na tv nag.igrama isto usitne i napisu cijena poziva 2KM a velikim nagradu, ali opet telekomova je greska sto ne obuistave taj broj da poslije isteka nagr.igre bude deaktiviran a poslane sms koje ne stignu na odrediste ne budu naplacene, to bi onda bio pravi moralni telekom ali gdje je profit tu nema morala vec samo glad za sticanjem dobiti. No medjutim treba se gledati i zadovoljstvo korisnika, jer im se to moze vratiti kao bumerang, fer i korektno posutpanje s korisnikom je najbolja reklama.

sto se tice ovog sto je par vas pomenulo da telekomi zadovoljno trljaju ruke ne bih se bas slozio, jer smatram da vecina ljudi unaprijed ima neki svoj budzet i u okviru njega planira koliko ce mjesecno potrositi na telefoniju i to je to nema nekih vecih varijacija, a ako je neko potrosio bezveze 50kf i sad nema love na racunu vjerovatno ce u narednom periodu malo stedjeti i to je to ne vidim tu direktnu korelaciju izmdju tih 50kf uludo potrosenih i vecih prihoda za telekom pogotovo sto su to mahom prepaidasi, a kod njih uglavnom vlada nesto nizi budzet mada i tu ima izuzetaka.
Osim toga ovo bi trebalo da je nanijelo vecu stetu nego korist telekomu

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ima jedna narodna: je**nom se kasno kajati.... Ko se upeco, upeco se, treba se nadati da ce ljudi iz ovoga nesto nauciti... na radost operatera neki od nas brze a neki sporije uce ;)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
XIX century je napisao:
sića 50 000 KM u jednom danu... jel se mi razumijemo dobro.. pa to nije sića ni za velike korporacije, kamoli za Mobis..

Telekom Sprske to zaradi za 5-6 sati, pa si skontaj. Nekazem da je sica, al' nije ni brdo love koliko ti govoris

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tommy Vercetti je napisao:
XIX century je napisao:

Telekom Sprske to zaradi za 5-6 sati, pa si skontaj. Nekazem da je sica, al' nije ni brdo love koliko ti govoris

Kome se vjeruje, da je ovaj protok sa 5 happy poruka bio slučajan, i iniciran od ljudi van telekoma, nek samo vjeruje. :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Ljetna ponuda - "Friend 100%" i CD 100% ljetni hitovi

Nova, ljetna ponuda "Friend 100%" paketa uz poklon CD sa 100% ljetnim hitovima, traje do 15. avgusta 2008. godine.

Kupovinom m:tel friend paketa sa prepaid brojem korisnik pored početnog stanja od 10 km na računu, sljedećih 10 mjeseci dobija po 10 besplatnih SMS poruka i 10 besplatnih minuta razgovora u mreži.
Uslov za korišćenje ove pogodnosti je redovno dopunjavanje m:tel friend računa.

Mislim stvarno su bezobrazni, kako ne naprave nikakvu akciju za nas stare korisnike, sve neke povoljnosti za nove...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 23:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

to je po meni korak nazad po pitanju bonusa novim korisnicima do sada je bilo po 5KM svaki mjesec i jos se nije moralo dopunjavati sad mtel marketinski uvecavanjem brojki misli da ce nesto usicariti ali i slijepac vidi da je ovo losija ponuda od nekadasnje jer svako ko zna sabrati 2 i 2 vidjet ce da je ovo bonus od 4KM umjesto dosadasnjih 5KM (10*0,11 je 1,1KM +10*0,29 je 2,9KM) vjerovatno racunaju i onaj CD kao 1KM :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2008, 23:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pozitivno je to sto skoro svaki mjesec-dva imaju novu akciju, sad da li daju manje ili vise to je manje bitno u cijeloj prici, po meni je bitnije da daju vise od konkurenata, sto je dobro za korisnike...
Naravno da se akcije odnose na nove korisnike - da bi sto vise ljudi privukli na mtel... to je i logicno, niko tebi ne brani da kupis novi broj pa da koristis dva ili tri broja odjednom ;)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 00:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

koji ce ti 3 broja nemam ni 3 dzepa jedino jedan oko vrata i u svaki dzep po jedan :lol:
epek i konkurencija pravi akcije samo sto ovdje to raja mnogo manje prati pa ti se cini da mtel briljira sto uopste nije istina, po meni sva 3 telekoma imaju slicne tj. preslikane akcije i svi nude manje vise isto i stalno ove ofucane akcije sa nekim jeftinim telefonima koji se u svijetu daju za dzabe.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 11:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam rekao da mtel briljira nego samo da je bolji od konkurencije taman toliko koliko im treba... Segment ponude koji mene zanima (a i vecinu forumasa) je prepaid a u tom segmentu vec skoro godinu dana ni bht ni eronet nisu ponudili nesto revolucionarno novo da bi mene kao korisnika mtela natjerali da se prebacim na njihovu mrezu...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

u pravu si kad kazes da nisu ponudili nista novo sto bi tebe kao korisnika privukli, ali isto tako ni mtel nije nista novo izbacio sto bi nekog korisnika u federaciji privuklo na mtel(trzisni udio je manje vise isti iako mtel u javnost ide s marketinskom cifrom od 131000 novih korisnika pravo pitanje koliko je njih nakon potrosenog kredita ostalo mtel korisnik, najlakse je prodati karticu puno teze je naci pravog korisnika-tamo vecina ljudi kupi ove jeftine telefone i opet stavi ultra ili hej itd.)
Zato kazem to im i jeste cilj zadrzati postojecu korisnicku bazu, zato i nema prave konkurencije kazem akcije su manje vise svuda iste. Sad istina u zadnje vrijeme prvo mtel (ranije je to bio eronet) krene s nekom akcijom, pa se nakon 10-tak dana sa slicnim akcijama oglase i druga dva. A prave konkurencije bez obzira na akcije nece biti dok CRA ne nalozi primjenu usluge zadrzavanje broja,koju su najavili ove godine.Nudio je hej u ljetnoj tarifi 1fening sms i poziv za dz nedjeljom pa opet nista dzaba je dok ne bude ovo o prenosu broja zato su ljudi i odustali od revolucionarnih akcija :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2008, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jedina dobra akcija je ta eronetova, i ostao bih njihov korisnik samo da im signal nije tako losh na podrucju BL... jednostavno neshvatljivo, imaju 3 bazne stanice na podrucju grada ko da smo kakanj ili rudo a ne grad od 300000 ljudi. Narano tu su i mtelove dopune, dok ovde moras dopuniti sa 10 maraka na mtelu dopunis koliko imas u dzepu, prije ce se desiti da imas u dzepu 2, 3, 5 km nego cijelih 10 km... opet pametna politika mtela

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
^^^

Исправка, град (општина) смо од 220 000 људи. Без оних који физички не бораве овдје, од 200 000 људи. :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2008, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nije tacno eronet ima dobar signal i dosta b.s po gradu, ima samo kod autobuske stanice 2-3 ima u centru ima bas dosta i uvijek mi je pun signal s eronetom.Jaci su sa prijemom nego bh telecom. To sto si rekao oko dopuna to stoji brate bezveze im je 10km samo 30 dana to odbija ljude i to sto nema u manjim apenima(to je zato sto oni dole hercegovci imaju para pa im nije problem izvaliti lovu).
BH Telecom od avgusta ide sa m dopunama sa bilo kojim iznosom i klasicnim dopunama strech card od 5KM koje ce vaziti 30dana. Takodje najavili su da dolaze i s fixnom u RS, ali vjerovatno cekaju tu odluku o zadrzavanju broja jer uludo je ici bez toga na vec osvojeno trziste

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]