MuskoBre je napisao:
Rekoh ti, tehnologija baterija ne napreduje dovoljno brzo da bi paralelno ispratila jacanje hardvera. Nista cudno.
Čudno je da stave slabiju bateriju od one koju je imao stariji model. Mislim...relativno čudno, jer ja vjerujem da to namjerno rade. To sam primjetio i prije kad sam ganjao mobilni, a vidio sam to i na digitalnim fotoaparatima. Mnogo toga naprave bolje kod novog modela a onda (namjerno) za*ebu na nekoj banalnoj stvari koju su itekako mogli da stave ako ne bolje onda bar isto kao na starijem modelu. Na taj način prave "prostor" za prodaju skupljih modela i to ne toliko kvalitetom skupljih modela koliko nekvalitetom slabijih, ako shvataš na šta mislim.
richa je napisao:
Ja da sam na tvom mjestu ne bih uzimao Wildfire upravo zbog rezolucije, takvu rezoluciju su imali ekrani i na K800.
Slažem se, takvu ja sad imam na 4 godine staroj Nokiji 6233

Ne žuri mi se, sačekaću taj Wildfire S pa ću vidjeti akakv je, a u međuvremenu ću pogledati po gradu kakve su cijene svih pominjanih modela, i kako mi se čine uživo.
richa je napisao:
I na kraju pitanje jel imas neke posebne potrebe za Androidom, dolazi li neki drugi sistem u obzir?
Koji drugi sistem? Simbian i Windows Mobile? Koliko sam čitao Android se smatra za bolji, bar od Simbiana. Simbian nisam ni koristio, nije me privlačio, ali sam čitao da su oni koji su sa njega prešli na Android rekli da je Android puno bolji.