lakisat je napisao:
da li jos neko koristi psiphon?
Radi li to jos? Ja sam to nekad koristio i probam danas na S8 i nece da radi?
Ima li neka druga alternativa umjesto ovog Psiphon?
Hvala!
Био је онај фазон да купиш Fb за 3 КМ мјесец дана и повежеш се преко Psiphona на неки од њихових слободних VPN-ова, и користиш нет сасвим нормално, тј радио је по принципу да нет Фејсбука прошири на све остале апликације, типа браузер, Вајбер... Знам да једна игрица није могла, али нема везе

Након извјесног периода се скоро није хтио ни повезивати па сам одустао од тога. Мада га и сад један колега користи, повеже се како кад.
Могуће да је м:тел смањио брзину нета (знам да је док сам користио била 3G+ брзина, а Псифон бесплатна верзија је ограничавао на 2 Mbps, што је било солидно)... Е сад, користим тренутно м:нет тарифни план гдје имам ФБ+Инстаграм неограничен, и брзина није мала, иде сасвим лијепо, по 300 и више KB и секунди (око 2 ипо Mbps), али оно што ме нервира је да је ријетко такав, стално прекида, пола времена је на EDGE, видео на Иг већином не успијем погледати у комаду

Имам "брзиномјер" на врху екрана и буквално 5 секунди иде па пар секунди стане...
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!