banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 229  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2016, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Има. Осигурања.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2016, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Da, imaju oni svoje osiguranje koje u praksi dobro radi.
Kako vidim na forumima, ljudi iz Srbije masovno naručuju od njih i zadovoljni su.
AliExpress funkcioniše kao eBay, na njemu ima puno nezavisnih prodavaca (i pouzdanih i nepouzdanih).
Pare ne liježu na račun prodavca sve dok kupac ne potvrdi da je stigla roba.
Ako bude nekih problema, može se pokrenuti Dispute i rješavati slično kao na eBay-u.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2016, 17:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Super, hvala za informaciju.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2016, 20:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Danas mi stigao Leeco le 2 pro odusevljen sam s telefonom odlican je. Multilalanguage verzija je ima instaliran google play i nema hrpu kineskih aplikacija kao sto kazu. Instalirane samo osnovne. Operativni sistem je odlican. Koristio sam miu prije I ovaj je slican fazon. Za sada sve odlicno malen lijep kamera odlicna brzo punjenje radi perfektno. Telefon fenomenalan sve preporuke. Sad mi drago sto nisam uzeo Meizu MX5.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 04 Jul 2016, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Moze li se naci kopija najnovijih modela apple-a i samsunga bilo gdje online,nesto sam na brzinu pregledao i ne nadjoh nista?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 07:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
BL Boy je napisao:
Danas mi stigao Leeco le 2 pro odusevljen sam s telefonom odlican je. Multilalanguage verzija je ima instaliran google play i nema hrpu kineskih aplikacija kao sto kazu. Instalirane samo osnovne. Operativni sistem je odlican. Koristio sam miu prije I ovaj je slican fazon. Za sada sve odlicno malen lijep kamera odlicna brzo punjenje radi perfektno. Telefon fenomenalan sve preporuke. Sad mi drago sto nisam uzeo Meizu MX5.

Koji, sa helio x20 ili helio x25? Vidim velika razlika u cijeni pa predpostavljam da si uzeo x20...
Sa kog sajta i koliko para?

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sa helio x20. Ne znam zasto je tolika razlika u cijeni samo zbog procesora mislim da ne vrijedi dati puno vise, jer i ovaj x20 je dovoljno jak. Uzimao sam sa to2c mada moze se sa gearbest uzeti povoljnije.
Dok jos malo testiram pa saljem detaljnije o tome kakav je, ali prvi utisci su super. Lijepo izgleda i tanak je s obzirom da je 5.5 inca moze stati komotno u dzep bolje mi sjeda nego xiaomi mi3 kojeg sam ranije imao.
Ubacio sam HTC Sense sa HTC one m9 i radi perfektno, a najvise sam ubacio zbog weather widget-a, jer ovaj default launcher nema nikakav. Necu ubacivati novi operativni sistem mada sam mislio, jer sam stvarno pozitivno iznenađen sa EUI.
Instalirao sam i aplikacije kamere od Meizu i Oppo, mada je i ova na njemu super. Slike su bas super s puno detalja kamera ima dobar dual flash blic.
Walkman nisam uspio instalirati kao na Huawei i Xiaomi, ali to mi nije toliko bitno.
Zvuk u slusalici i prijem je odlican. Imai Dolby atmos. Nekih senzora hrpu i podrzanih medija formata.
Vidjecu jos kako s baterijom, ali bitno da moze dan potegnuti mada s obzirom da ima brzo punjenje ni to nije problem.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da, jedina zamjerka je možda ta baterija, priličnija bi bila od 4000 mAh, ali ako i ova izgura komotno dan onda OK...
I ja mjerkam šta bih naručio, dosadio mi LG G2, za sad je u opticaju Xiaomi Redmi Note 3 Pro, a mogao bih ubaciti u razmatranje i taj LeEco Le 2 Pro...ali tek poslije godišnjeg, dok vidim koliko će mi para ostati :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 10:07 
Boga m' meni G2 i dalje ekstra, tesko da cu ga uskoro mjenjati.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 10:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa ja ga godinu i po koristim, i monotono je bez problema, pogotovo na CM-u :D

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 10:15 
Ne sjeda meni CM na njemu, jeste da leti sve i brzina jekao G4, ali je bas monoton. Sada imam stock 5.0.2 sa dorimax kernelom, odlicno radi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

despot777 je napisao:
da, jedina zamjerka je možda ta baterija, priličnija bi bila od 4000 mAh, ali ako i ova izgura komotno dan onda OK...
I ja mjerkam šta bih naručio, dosadio mi LG G2, za sad je u opticaju Xiaomi Redmi Note 3 Pro, a mogao bih ubaciti u razmatranje i taj LeEco Le 2 Pro...ali tek poslije godišnjeg, dok vidim koliko će mi para ostati :lol:

Negdje na youtube sam gledao test na kom su poredili kamere i kamera na Leeco le 2 je bolja nego na Xiaomi redmi note 3 pro, a neko i ovdje na forumu se pozalio na slike u mraku sa tim Xiaomi redmi note 3 pro. Inace na youtube za ovaj telefon uglavnom su radili test za Leeco le 2 ne za leeco le 2 pro koji ima jos bolji senzor kamere i vecu rezoluciju tako da su slike jos bolje nego na Leeco le 2. Kazem ja sam imao Xiaomi i telefon je dobar samo sto ja sa njim nisam imao neke srece, ali taj telefon ima inace los spikerfon koji ode nakon prvog veceg pada tako da sto se tice izdrzljivosti nije mi se pokazao za razliku recimo od Huawei p7. Takođe i kod kamere na xiaomi nisam bio odusevljen sa slikama u mraku tacnije u polu mraku posto on ima jak blic pa cak i prejak. Kazem htio sam da promjenim malo iz svih ovih razloga iako mi se kod Xiaomi najvise svidja operativni sistemu MIUI koji je fantastican ali cini se i trosi nesto vise baterije nego drugi.

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo jedna fotka sa Leeco le 2 pro mada nije puna rezolucija jer forum ne podrzava slanje Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Sta uslikano po mraku, svaka osrednja kamera ce napraviti po danu takvu sliku :)

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2016, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kad uslikam nesto postavicu. Probao sam sinoc kod kuce u mraku I vidim da dual led flash I radi odlican posao. Sto se tice baterije nije losa moze potegnuti Dan. Bolja nego na Xiaomi mi3 a istog kapaciteta, jos ovaj Letv ima veci displej.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2016, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Da li da vrsim update na v5.8. S obzirom da mi ova super funkcionise jer nemam hrpu aplikacija I onaj le TV centar u sredini pocetnog displeja sto imaju svi koje sam gledao. Je li moguce da su mi instalirali neku zatvorenu verziju le 2 pro bez mogucnosti update-a, jer na telefonu nemam opcije za update? Evo kako izgleda.SlikaSlika

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ipak sam uradio update, jer ima nekih poboljsanja, ali sad sam dobio LE bloatware aplikacije. Samo da kazem da je baterija super i da uopste me predstavlja problem I manu sto se navodi u mnogim recenzijama le 2.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 17:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Zna se desiti da prodavci modifikuju ROM da ubace jezike. Kod mog buraza je tako bilo na Redmi 3 Note. Srećom, lako je bilo prebacivanje na stock ROM. Ušao u Recovery i Mi Suite je tada prepoznao da ima update, a normalno nije, i onda se bez problem update-ovao.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
BL Boy je napisao:
ali sad sam dobio LE bloatware aplikacije.
Ili rutuj telefon pa ih obriši, ili ih onemogući (Settings -> Apps -> Disable - za svaku aplikaciju koju želiš i možeš onemogućiti).

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2016, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onemogucio sam rad sad vise ne iskacu notifikacije.Mara uopste nije bilo opcije u settings. Rjesio sam radi sad bez problema. Aplikacije mogu pobrisati sa rootom pa vidjecu zasad mi ne smetaju. Pocetni ekran sad izgleda ovako I raspored donjih ikonica se me koze mjenjati.

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 229  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]