banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 229  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2014, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Polirana crna 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 11:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2009, 00:28
Jutros stigao DG350. Poštar ga donio na kućnu adresu. Nema izvršavanja obaveza prema državi, razlog nepoznat. 8) Ovi sa To2c.com ga upakovali bez kutije, sad je li to pomoglo ili se nekom nije dalo otvarazi, nemam pojma. Ja zadovoljan. Telefon izgleda OK, kao što sam očekivao.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Da li je neko narucivao Xiaomi Mi 3 preko neta, kakvi su utisci o telefonu vrijedi li tih para i na kojem sajtu se moze naci najpovoljnije? Hvala

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 12:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
Vava je napisao:
Jutros stigao DG350. Poštar ga donio na kućnu adresu. Nema izvršavanja obaveza prema državi, razlog nepoznat. 8) Ovi sa To2c.com ga upakovali bez kutije, sad je li to pomoglo ili se nekom nije dalo otvarazi, nemam pojma. Ja zadovoljan. Telefon izgleda OK, kao što sam očekivao.

Koliko sam primjetio na toj stranici to2.com dodatno se placa originalno pakovanje. Ako to ne naznacis dobijes samo telefon. Ne znam da li ide punjac. Mozda je zato i proslo. Ko ce znati.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BL Boy je napisao:
Da li je neko narucivao Xiaomi Mi 3 preko neta, kakvi su utisci o telefonu vrijedi li tih para i na kojem sajtu se moze naci najpovoljnije? Hvala

Ja sam zasad na ovom nasao da je najpovoljniji.
http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html

Neka ti neko ko se vise razumije u telefone kaze da li se isplati kupiti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
supermanijak je napisao:
Vava je napisao:

Koliko sam primjetio na toj stranici to2.com dodatno se placa originalno pakovanje. Ako to ne naznacis dobijes samo telefon. Ne znam da li ide punjac. Mozda je zato i proslo. Ko ce znati.

Ide i punjac samo sto ne ide originalna kutija... Ja sam svoj s660 narucio sa kutijom... jebes 3 dolara, volim kad je telefon u fullu :) A sto se tice carine uplatis osiguranje protiv carine i nema nikakve brige ;)
Gledam nesto jutros i kontam da ce mi ovo biti sljedeca kupovina... samo da malo padne cijena na cca 200 dolara: http://www.to2c.com/thl-5000-smartphone ... ttery.html 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 13:28 
U jbt, koja masina...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

epek je napisao:
supermanijak je napisao:
Vava je napisao:

Ide i punjac samo sto ne ide originalna kutija... Ja sam svoj s660 narucio sa kutijom... jebes 3 dolara, volim kad je telefon u fullu :) A sto se tice carine uplatis osiguranje protiv carine i nema nikakve brige ;)
Gledam nesto jutros i kontam da ce mi ovo biti sljedeca kupovina... samo da malo padne cijena na cca 200 dolara: http://www.to2c.com/thl-5000-smartphone ... ttery.html 8)

Kakvo je osiguranje? O cemu se radi?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Posto vidim da je kolegama uredno stigao telefon,vrijeme je i da ja sebi narucim neki :) Sad ako imate nekih prijedloga,do 150$ max,da ima od 5"-5,5",dual sim,quad core,2GB rama,dobra baterija.Mozda previse trazim za te pare :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 18:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
ssaassaa je napisao:
Posto vidim da je kolegama uredno stigao telefon,vrijeme je i da ja sebi narucim neki :) Sad ako imate nekih prijedloga,do 150$ max,da ima od 5"-5,5",dual sim,quad core,2GB rama,dobra baterija.Mozda previse trazim za te pare :)

Spoiler:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7xG7uVOfVs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: probrace se nesto

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
:lol:

Posjeti ovu temu za par mjeseci i naći će se sa tom kompletnom specifikacijom za tu lovu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:

http://www.pandawill.com/cubot-s308-sma ... 89643.html

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taj sam bas i gledao :) jedino baterija mu je mana

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Rekoh ti ja sačekaj još par mjeseci :lol:

Ovaj ima malo jaču bateriju, ali mu je cijena po tim kineskim šopovima za 20-ak dolara veća od tvog max budžeta
http://www.gsmarena.com/huawei_honor_3c-5903.php

BL Boy je napisao:

Prije par dana su predstavili zvanično Mi 4, što znači da bi cijena Mi 3 mogla malo pasti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 22:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 13:23
@supermanijak

Tax insurance na to2c shopu. Uplatis 6 USD dodatno na artikl i ako ti naplate carinu, skeniras racun i posaljes im, a oni ti taj novac refundiraju. Navodno vracaju samo carinu, ne i pdv, do vrijednosti od 70 USD. Npr na coolicool shopu imaju isto to osiguranje, placa se odredjeni procenat od vrijednosti artikla (mislim da je na 300 USD cijena 20 USD) i oni izgleda vrate i pdv ako je naplacen, pisali su ljudi iz Hrvatske na forumima. Razgledam Mi3 i ja,mada ovaj Mi4 sto ga predstavise stvarno dobro izgleda.Cekam malo da pocne prodaja i da se stabilizuje cijena pa cu da vidim koji cu naruciti.

Poslednji put menjao sava84 dana 26 Jul 2014, 23:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 22:54 
Uh, da se krene onePlus One proizvoditi u vecoj kolicini mogao bih ga uzeti iduce god...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 23:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 13:23
Mi4 mi je bolja masina zbog MIUI-a. Cak i Mi3 bi prije uzeo, kad vidim na OnePlus forumu koliko su neozbiljni sa ovim pozivnicama. Nece daleko dogurati sa takvim poslovanjem. Mi3 je sad oko 280 USD, sto je odlicna cijena prema karakteristikama

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2014, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Koliko vidim mi3 i mi4 su single sim telefoni, meni neprihvatljivo nakon sto sam probao dual-sim :) Sto se tice ostalih specifikacija - totalni respekt ;)
Citiraj:

http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html
Dvadesetak dolara skuplji od tog cubota ali po mom misljenju bolji, dvoumio sam se izmedju ovoga i Lenova, na kraju ipak uzeo lenovo... zbog branda i zbog negativnih iskustava ljudi koji su na mtelu uzeli huawei... sto ne znaci da je ovaj direkt iz kine los :)

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2014, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sava84 je napisao:
@supermanijak

Tax insurance na to2c shopu. Uplatis 6 USD dodatno na artikl i ako ti naplate carinu, skeniras racun i posaljes im, a oni ti taj novac refundiraju. Navodno vracaju samo carinu, ne i pdv, do vrijednosti od 70 USD. Npr na coolicool shopu imaju isto to osiguranje, placa se odredjeni procenat od vrijednosti artikla (mislim da je na 300 USD cijena 20 USD) i oni izgleda vrate i pdv ako je naplacen, pisali su ljudi iz Hrvatske na forumima. Razgledam Mi3 i ja,mada ovaj Mi4 sto ga predstavise stvarno dobro izgleda.Cekam malo da pocne prodaja i da se stabilizuje cijena pa cu da vidim koji cu naruciti.

Isplati li se to raditi? Koliko ovi nasi deru sa carinom i pdv-om to je strasno. Skoro trecinu cijene kupljenog proizvoda moras jos dati njima na takse. Treba platiti 10KM neke carinske takse, 10% je opet neka carina i 17% je porez. I jos na to 3KM kad preuzmes paket. Bude skuplja pita nego tepsija :D
Ima li na pandawill to osiguranje? Mozda nisam primjetio.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 229  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]