banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 23:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 09 Feb 2008, 09:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Ja rekao aludirajući na tvoju izvalu.

Ne znam samo odakle ti ideja da imaš pravo biti nekulturan i bezobrazan. Evo jedan link:

http://www.mojnovac.net/forumi/showthre ... 3ba&t=1289

To je nekih stotinjak stranica rasprave o telekomu. Možeš da pratiš, ako te zanima.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2008, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Izvinjavam se zbog nepristojnosti.. Reagovao sam impulsivno, ali evo..biraću riječi..

To što si ti napisao je najobičnija glupost. Ti meni daješ link ka mojnovac.net da bih ja došao do zaključka kako se Telekom Srbije ne vodi ekonomskim principima i kako će Telekom Srpske zaista propasti? Ajde, razmisli na 4 sekunde, pročitaj moj prethodni post, pa napiši odgovor..

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
postavio sam ovo i na mtel forumu ali ko zna da li ce objavili pa kopiram ovdje post, a naravno u pitanju je mtel vijest :) :

Citiraj:
hehehe opet previd jedan od mtelA :)
nadam se da cete mi objaviti ovaj post jer onaj gdje sam kritikovao kvalitet vaseg promotivnog materijala niste objavili, dakle ovdje su dosle samo pohvale. (u svakom slucaju cu ga postaviti i na banjaluka forum na dijelu mtel vijest - tema je prilicno posjecena)
e pa da vas onda pohvalim.

prvo ste nas obradovali da dopunom prepaid na prepaid pa smo se svi za 5 KM dopunili 10 km na racunu a sad ste nam uveli da za 10KM kupimo 2 broja sa po 10 km na racuni i po 100 minuta (navodno) za medjusobne razgovore.

interesantno je to sto naglasavate da je to za medjusobne razgovore a ustvari to nije.
te besplatne minute su za friend broj koji se registruje, a vi ste unaprijed registrovali taj friend broj. tipa 066 777 808 ima unaprijed registrovan za friend broj 066 777 809 i obratno.
e sad ako ja registrujem neki drugi broj onda sa njim pricam besplatno - PROVJERENO.
DAKLE platim 10 KM dobijem 2 broja sa po 10KM i 200 minuta da pricam sa brojem KOJIM JA HOCU tj 200x0,11 = 22Km
znaci sad za 10KM dobijamo 42KM koje mozemo ODMAH potrositi.
e hvala vam.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 18:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Pozdrav svima, uskoro na m:tel-u nova usluga HALO TON tj. umjesto klasicnog tonskog zvuka(tu tu...) mozete odabrati neku od popularnih pjesama...
Informisite se vise na mtel forumu http://www.mtel.ba

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 11:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
aleksw je napisao:
Pozdrav svima, uskoro na m:tel-u nova usluga HALO TON tj. umjesto klasicnog tonskog zvuka(tu tu...) mozete odabrati neku od popularnih pjesama...
Informisite se vise na mtel forumu http://www.mtel.ba

Tu, tu, tu, neko te zove :lol: Najbeskorisnija moguća usluga.
Zna li neko je li ikako moguće na m:telu ponovo kupiti telefon u postpaid ponudi (već sam jednom kupovao), iako nije prošlo 24 mjeseca? :)
U početku su govorili da je to moguće nakon 3 mjeseca, a ugovor se opet produžava, no juče mi je lik iz SZK rekao da nova kupovina nije moguća prije isteka 24 mjeseca :(

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa ako si redovan platisa trebao bi da mozes da zakljucis novi (paralelni) ugovor na drugi broj i na taj broj da uzmes telefon i da za njega posebno ima da odradis 24mjeseca

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 19:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 18:11
Moguce je kupiti novi telefon nakon isteka ugovora bez problema,ti si se obavezao na 24 mjeseca,ugovor ti je istekao sada mozes uzeti ponovo telefon na 24 mjeseca pa onda ponovo ako zelis nakon isteka ugovora...
Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2008, 11:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa niuje mu istekao odgovor! cant you read?
svakako nema ni godina dana da je poceo mtel sa radom a ne da mu je istekao ugovor od dvije godine. vec ima jedan ugovor i pita kako da ima dva.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2008, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
To sve zavisi od raspolzenja radnika na salteru, 2 ugovora ako si redovan platisa mozes imati bez problema (ja imao preko 2 god) pa vjerovatno imas pravo na oba uzeti po telefon! Ja sam imao pravo nakon 6 mjeseci koristenja prvog postpaid broja da uzmem jos jedan postpaid broj i sve je OK bilo. Mozda se moze i preko DuoSub ili tako nesto usluge (dva broja postpaid na jednoj kartici) dobiti dva telefona buduci da su oba broja na postpaid ...

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2008, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hvala, ali ipak ne bih zaključivao novi ugovor, jer i tu treba plaćati pretplatu svaki mjesec ;)
Mislio sam da je moguće uzeti novi telefon prije isteka ugovora, ali na isti broj, no prevario sam se.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Mislim da je iluzorno ocekivati da danas jedan Telekom moze da propadne jer je to toliko profitabilan sektor i u svijetu a ne samo ovdje.
Da to za Mobilkom i BH Telecom je istina,odnosno Mobilkom je najveci interes do sad pokazao.Nemsic svako malo kao papagaj ponavlja da su jos zainteresovani za kupovinu.Nije to nista lose za nas korisnike to znaci da se konkurencija zaostrava i da ce cjene ici na dole a i vrijeme je bilo.
Slazem se sa razmisljanjima da nas sva 3 telekoma deru zato sto znaju da idu na patriotizam i te fore,ali mislim da nije to osnovni razlog zasto ljudi i pored svega ostaju na maticnom operateru.Glavni razlog je sto se jos uvijek ne moze preci s jednog operatera na drugi bez promjen broja,a i to ce ove god.biti rijeseno.
Mislim nismo mi tolike patriote jer da jesmo ne bi ovoliko uvozili koliko uvozimo.
Drugi ne manje znacajan razlog je sto se isti telekomi ne trude da uopste ponude usluge u 2.entitetu izuzetak eronet koji se buni jer ima najmanje korisnika.
Je li ikome cudno to sto BH Telecom kao trenutno najjaca firma u BiH nema poslovnicu u Banja Luci (mislite da im se ne isplati,i dont think so,kako se eronetu isplati i to vec vise od godinu dana:) ili recimo zasto mtel i pored brojnih najava jos nema predstavnistvo u Sarajevu ili bilo kom gradu u Federaciji vec i dalje prodaje po kioscima pre paid pakete.
Svako sisa svoje pa to ti je i nek se niko ne uvrjedi ali jos vazi ona stara "dok je vune i ovaca i cobani ce sisati" i dok je god tako ne treba nista da nas cudi pa ni to da mi jedini u Evropi nemamo 3g tj. imamo najlosije usluge po najskupljim cijenama.Nije tome kumovalo toliko sto smo zemlja u razvoju, koliko sto nemamo sredjeno trziste i normalnu konkurenciju.Kod nas jos uvijek se djeluje po dobro oprobanom receptu jer jedan malo iskoci iz ustaljene seme i mimo neformalnog dogovora nastupi agresivnije s cijenama odmah ga druga dva opet potope u vodu kako mu ne bi palo napamet da to vise ikad ponovi.I tako u krug.Obicno je Eronet taj koji ponekad narusi tu harmoniju koja vlada medju njima.Inace sva 3 telekoma se odlicno slazu (primjer telekom igre koje svake god odrzavaju) a jedino mi sitne ribe se prepucavamo koji je ciji a oni to vjesto koriste te nam napucavaju cijene maximalno.Htjeo to neko priznati ili ne to je tako

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2008, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sreća je sve bliže!

„Sreća je sve bliže” naziv je m:tel nagradne igre koja počinje 01.03.2008. godine. Nagradna igra namijenjena je svim m:tel korisnicima, ali i onim koji to postanu u periodu do 01.04.2008. - do kada nagradna igra i traje.

Svi koji pošalju SMS sadržaja “Sreca je sve blize” na broj 065 1111 ili postanu m:tel korisnici u periodu trajanja nagradne igre, imaju šansu da postanu ponosni vlasnici automobila : 3X TOYOTA AURIS ili 3X PEUGEOT 308.

Osim 6 automobila, tu su i druge vrijedne nagrade: 5X PEUGEOT SKUTER, 10X Lap top, 20X mobilni telefon, 20X MP4, 100X USB.

Izvlačenje nagrada je 02.04.2008. na TV PINK BH.
Cijena poruke je 0,99 KM sa PDV-om.

http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ey=186:193

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Interesantno da kada god organizuju neku nagradnu igru ne samo mtel vec inace cijena te poruke bude masala,zasto ako je vec nagradna igra cijena sms ne bude normalna.Evo bht je slicno imao nagradnu igru za mini cooper i uopste nije bilo potrebno slati sms vec je aktivacijom broja taj sms sam dolazio,a inace za nagr.igre cijena sms ili mms kod njih je standardna

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 11:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bolje i ovako nego nikakio
boklje i ovako nego kao u hr nagradna igra 60dana svaki dan daju po auto, ucinilo mi se da je bas mocno, ali na kraju ispade prevara

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
m:tel ponudio u prepaid paketu samsung c520 za nekih 95 km, sa ukljucenih 65km saobracaja (mjesecno po 5 iducih godinu dana). Zenski telefon, ali cijena je dobra posto se u trgovinama krece od 140km pa navise.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 12:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Sorry na off topicu, al nikom ne preporučujem Samsung.... Ja ga nažalost dobih prije 3 mjeseca, kamo sreće da zadržah svoju staru nokiju...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

malo cu i ja u off
kod mene (ne bas direktno kod mene :)) isti problem sa samsung telefonom i to od mtelA j600 upravo na reklamaciji

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2008, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Konačno neka nagradna igra :) Obavezno ću igrati, imam sreće na istima :)

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Hm, sto se nagradne igre tice, nakon one od prije par godina kada su dijelili Pezoe, ja sam skroz skeptican. Ako se sjecate, bilo je nepravilnosti u dodjelama nagrada, a i nekih zezancija sa porezom ako se dobro sjecam. Znam da je novi vlasnik, ali kadar je stari.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2008, 10:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemam ja pojma oko te stare nagradne igre i nije im bilo to prije obicaj da rade.
ako neko zna detalje mogao bi napisati... znam da je bila neka igra.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]