banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 229  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2015, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Mislim da je totalno bezveze komentarisati to. Isto tako možeš komentarisati bilo koju radnju (online ili ne-online) što lupaju maržu kakvu hoće. To je njihova stvar koliko zarađuju. Imaju ljudi svoju računicu i tako rade. Niko ne brani tebi da nabaviš xy broj telefona i da sve imaš na lageru i laganini prodaješ, plaćaš porez i pičke materine, radiš svaki dan, pa onda skontaš na kraju da li si ti svoj rad pokrio tom maržom.

Super je što se može nabaviti jeftinije i super je što su te informacije dostupne javno, ali je bespredmetno raspravljati što oni na jednom telefonu zarade xy KM. I ja hrpu ženskih stvari viđam da se prodaje u buticima i po netu, i šta sad, trebam javno neki oglas staviti, "ej narode, nemojte od njih kupovati, oni su na tome zaradili toliko i toliko". Ako su legalni, nema im se šta zamjeriti. :-)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 01:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Сав коментар на стање наше продајне мреже кад је у питању техничка роба може да се подведе под ону чувену - "док је оваца биће и вуне". И то би било то.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 09:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
A ovaca ce biti jos dugo ;)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 11:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
udaljište se od teme :)

Ajde da se vratimo, gdje je najjeftinije/najsigurnije sad kupiti Redmi Note 3?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.everbuying.net/product1119383.html

Nisam nasao nigdje da kosta manje od 170 dolara....samo im posalji poruku i pitaj imaju li ih na stanju da ne moras cekati kao ja mjesec dana da telefon dodje iz fabrike na skladiste :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Inače na ovom sajtu možete brzinski upoređivati cijene telefona i tražiti najjeftinije: http://www.kimovil.com/en/
U gornjem desnom ćošku imate izbor valuta, a u polje za pretragu kucajte bilo koji kineski telefon.

Evo rezultata za Xiaomi Redmi 3: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy- ... ote-3-16gb
Ima i jeftinije, ali se plaća poštarina pa dođe na isto.

Bajaga i Instruktori - Strah od vozova, 1986.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Juliette je napisao:
Mislim da je totalno bezveze komentarisati to. Isto tako možeš komentarisati bilo koju radnju (online ili ne-online) što lupaju maržu kakvu hoće. To je njihova stvar koliko zarađuju. Imaju ljudi svoju računicu i tako rade. Niko ne brani tebi da nabaviš xy broj telefona i da sve imaš na lageru i laganini prodaješ, plaćaš porez i pičke materine, radiš svaki dan, pa onda skontaš na kraju da li si ti svoj rad pokrio tom maržom.

Super je što se može nabaviti jeftinije i super je što su te informacije dostupne javno, ali je bespredmetno raspravljati što oni na jednom telefonu zarade xy KM. I ja hrpu ženskih stvari viđam da se prodaje u buticima i po netu, i šta sad, trebam javno neki oglas staviti, "ej narode, nemojte od njih kupovati, oni su na tome zaradili toliko i toliko". Ako su legalni, nema im se šta zamjeriti. :-)

Imaš u Srbiji i Hrvatskoj u slobodnoj prodaji pojedine kineske brendove telefona (prodavnice, on line, ali npr. i u poštama u Hrvatskoj)
Gledao sam neke modele i bili su malo skuplji u odnosu na kineske on line šopove, ali ne 3-4 puta skuplji koliko pojedini u BiH cijene te iste telefone.
A isto ljudi uvezli, plaćaju dadžbine, imaju lagere...

Svaka čast ovima iz BiH ako mogu toliko "šišati ovce", ali sa takvom politikom cijena neće moći dugo.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rider on the storm je napisao:
Inače na ovom sajtu možete brzinski upoređivati cijene telefona i tražiti najjeftinije: http://www.kimovil.com/en/
U gornjem desnom ćošku imate izbor valuta, a u polje za pretragu kucajte bilo koji kineski telefon.

Evo rezultata za Xiaomi Redmi 3: http://www.kimovil.com/en/where-to-buy- ... ote-3-16gb
Ima i jeftinije, ali se plaća poštarina pa dođe na isto.

hvala, ne vidim to2c na listi, tamo je 175 dolara dobije se i silikonska maska i još nešto + što je prilično siguran sajt koliko sam razumio http://www.to2c.com/xiaomi-redmi-note-3.html

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da, To2c je jako pouzdan sajt ali iz nekog razloga na Kimovil.com se ne može naći.
Slobodno naruči sa To2c, sa njima imam pozitivna iskustva a za tih dodatnih 5 dolara dobiješ masku i staklo za displej.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 16:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Pored izlistanih na kimovil-u provjerite i na to2c.com, minideal.net i vickmall.com koji su pouzdani ali nisu tamo izlistani jer nemaju affiliate program :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2015, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uzimao bih 2 komada (sivi i zlatni). Na to2 je sivi skuplji 8. a zlatni čak 37 $. Najbolje je na www.minideal, tu je jedino ista cijena (175) bez obzira na boju.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pingvin je napisao:
Ne bude li ga bilo 29og u skladistu poludicu,da su ga poslali na vrijeme 29og je vec trebao stici :)

Poslali danas,26 dana nakon narudzbe :D

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što sam pretpostavljao i napisao u jednom od prethodnih postova, Redmi 3 će takođe biti od aluminijuma.
Narastao je na 5 inča (ali sa malim dimenzijama samog telefona) i izgleda da će imati neslavni Snapdragon 615 čipset.

http://www.gizchina.com/2015/12/28/this ... i-redmi-3/

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 15:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Redmi Note 3 će i dalje ostati kao best buy opcija.Jedino Lenovo K4 Note će mu parirati s cijenom, specifikacijama i kvalitetom...jedino softver će ostati na strani Xiaomia.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Skuplji je 30ak dolara od Note2 ,ali bez obzira da nisam pocetkom decembra narucio note2 sad bih narucio note3 :)
Cudno kako je veoma brzo nakon note2 izasao i note3 ...

Послато са AMOI N828 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2015, 15:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Drizzt je napisao:
Redmi Note 3 će i dalje ostati kao best buy opcija.

Vjerovatno, ali će ovaj Redmi 3 "mini" biti idealan za korisnike koji ne žele veliki displej.

pingvin je napisao:
Cudno kako je veoma brzo nakon note2 izasao i note3 ...
Nemoj gledati na njega kao na novi uređaj, to je faktički poboljšana verzija Redmi Note 2. :)
Isti hardver, isti displej, ista kamera, samo su ga spakovali u metalno kućište, povećali bateriju i dodali čitač otiska prsta.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2016, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

opet ja.

Poručujem Redmi note 3, dilema ostala samo da li preko to2.c ili minideal, pošto je na ovom drugom nešto povoljnije?

Drugo pitanje, jel se mogu poručiti dva komada, pošto sam pročitao na nekim hr forumima da se "može uvesti samo jedan".

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2016, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Preko To2c.com ja narucujem i svaka preporuka za taj sajt.Inace i ja cu vjerovatno sebi uzimati Redmi Note 3 izgleda stvarno dobar.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2016, 22:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nema boljeg za te pare, nego na to2c u početku bila siva verzija najjeftinija, a zlatna skuplja 30$. Sad zlatna najjeftinija (169) a siva i bijela se doplaćuju 8$.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2016, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Zna li iko sajt sa kog se može naručiti telefon sa FF OS-om?
Na amazonu sam našao ovaj telefon sa cijenom od 39$ sa uključenim nekim novogodišnjim popustom, ali nažalost ne dostavljaju ka BiH. Inače je telefon zvijer s obzirom na cijenu.
http://www.amazon.com/gp/product/B00UUL ... e=UTF8&me=

Za prijatelja tražim i baš hoće da bude FF OS. I

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4579 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 229  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]