banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 22:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 313  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2017, 10:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Neću da prebacujem broj i potpisujem ugovor sa Eronetom, svi ste vi govna i djubrad samo što Mtel prednjači debelo u govnarstvu, a neću da gasim nakon 17 godina broj. Posljednji put kada sam provjeravao mi je skidalo 11 pf po poruci, prije par mjeseci. Svejedno, sa 11 na 8 pf je katastrofa napredak za 19 godina...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 22 Jan 2017, 09:40
Prvo: ne gasi se broj već ga zadržavaš, istog kakav i jeste. Samo plaćaš Eronetu račun i dalje imaš svoj broj, to se zove number portability. A koliko bi ti da košta sms?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
SMS treba biti gratis :) Ja imam onih 100 u pretplati, ne znam potrošim li 5... Naplate mi to 5km mjesečno, a nema opcije bez SMS-a...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:23 
zar ljudi jos salju SMSove?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Da, kada se placa parking :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:30 
ja ni za to nemam zivaca, radije prosetam do automata

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2010, 10:22
drakula je napisao:
JohntraVolta je napisao:

Elem, test brzine 3G haloo interneta u Tesliću, 2km od centra grada: http://www.speedtest.net/my-result/a/3061887747 (mtel ovakve brzine ima samo u BL)
mtel 3G: Jbg, edge, ne može da se nakači na 3G (isti telefon). :lol:

Nema druze ni u BL. Mozda u gluvo doba noci...
Dok sam koristio m:tel, plafon 4-5 megabita download

Istina, zaboravio sam da naglasim, samo u užem centru BL doduše, i to zavisno od doba dana i opterećenosti bazne stanice. Na svakom iole većem javnom okupljanju konekcija je toliko zagušena da je nemoguće koristiti net.

Dexia Mons je napisao:
Zašto čekaš kraj godine? Ako je tako loše kao što pišeš pređeš na famoznu Eltu. Imaš pravo i prije isteka ugovora ako je isporuka usluge ispod deklarisane ugovorom. Tako jednostavno... Ili pređeš na Haloo. 3G pokrivenost nije svagdje ista. Toliko bar moraš znati.

Brzina nije niža od deklarisane, ali svejedno ne mijenja činjenicu da je usluga katastrofalna. Ne mogu preći jer Elta ne pokriva moju lokaciju, samo užu zonu gradskog centra. Istini za volju, ni njima nisam bio zadovoljan dok sam bio u BL, ne znam kakva im je optika. Dostupan mi je jedino lokalni provajder, koji je još gori (da, i to je moguće :lol: ). Tako da sam ipak produžio ugovor sa mtelom, i barem plaćam račun za 5 KM manje mjesečno, ako već ništa drugo.

Da, znam da nije svugdje ista pokrivenost, ne moraš da mi otkrivaš toplu vodu, ali da li je normalno da na teritoriji RS (barem na relacijama na kojima boravim i putujem) haloo ima drastično bolju pokrivenost od mtela? A čekam kraj godine i istek postpaid ugovora da pređem na haloo.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
3g je za mtel nerješiva misterija. Nema ga u centru, Boriku, Budžaku, ili bude kratko pa prekida.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 11:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Haloo je alternativni provajder BH telekoma. Koriste njihovu mrežu tj pokrivenost. Možda je tu kod tebe stvarno bolje ali nisam siguran da je bolje na čitavoj teritoriji RS-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 12:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Zar Haloo ne koristi Eronet infrastrukuru?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 12:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Možda i jeste. Nebitno je. Pričamo o pokrivenosti tj ne vjerujem da je Haloo bolje pokrio RS od mtel-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 12:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Prešao sam na eronet čim je omogućeno i nisam se pokajao. Pokrivenost jako dobra, često bolja nego što je bio slučaj sa mtelom.
Haloo koristim u laptopu i nemam zamjerki na brzinu, skoro uvijek je tu negdje oko 3-4 megabita.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
nije problem u pokrivenosti teritorije kod Mtela, vec sto je previse korisnika na yastarijelu infrastrukturu, zato eronet i ima bolje rezultate od Mtela

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 17:56 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Jan 2017, 19:11
@Dexia Mons ti si u najmanju ruku fascinantan lik. Uvijek se ismijem čitajući tvoje postove. Uzgred, ne znam jel postoji u ovoj državi šugavija od m:tela, mater im j**** monopolističku. Dexia, prenesi im slobodno pozdrave. I mogućnost da se šalju SMS poruke je previše od njih, hvala im što su nam to dozvolili. Pozivi su već luksuz, a 3G imaju priliku da koriste samo odabrani. Ljudi jednostavno nemaju namjeru bilo šta ozbiljno raditi, u manjim gradovima uglavnom nemate izbora što se tiče interneta, tako da vam ne preostaje ništa drugo osim njihovog ADSL-a, ko vas jebe, može se ljudima. Istina, možda će prema vama nešto biti i ljubazni dok ne potpišete ugovor, ali kad ga potpišete, vaše je samo da plaćate račune, ali nemoj slučajno da bi ih pitali nešto, tipa kad će rekonustrukcija u vašem dijelu grada, ma kakvi to, kakva rekonstrukcija?! Čuj ti bi i rekonstrukciju?! Kako imaš pravo da ih takvo nešto pitaš? Ti bi nešto bolje od 4Mbps?! Eeee, ne može to, previše tražiš..

Ni slučajno nemojte zvati call centar onda i pitat ih slično pitanje, mislit će ta guska što vam se javila da ste skrenuli, čuj da ih to pitate..

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
evo da i ja jebem mater mtelu....trazio sam nove stb u stanu...od pocetka sam pretplatnik na open trio sa 2 stb...nazovem i trazim arris stb da dijete ima yt...u dnevnom ne mora jer je smart tv....dodje cova i donese 2 stb koja sam vec imao...ona siva amino...i kaze nema onih

jebem vam majkaru u usta sve cu pocupati i baciti

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 19:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

welter je napisao:
@Dexia Mons ti si u najmanju ruku fascinantan lik. Uvijek se ismijem čitajući tvoje postove. Uzgred, ne znam jel postoji u ovoj državi šugavija od m:tela, mater im j**** monopolističku. Dexia, prenesi im slobodno pozdrave. I mogućnost da se šalju SMS poruke je previše od njih, hvala im što su nam to dozvolili. Pozivi su već luksuz, a 3G imaju priliku da koriste samo odabrani. Ljudi jednostavno nemaju namjeru bilo šta ozbiljno raditi, u manjim gradovima uglavnom nemate izbora što se tiče interneta, tako da vam ne preostaje ništa drugo osim njihovog ADSL-a, ko vas jebe, može se ljudima. Istina, možda će prema vama nešto biti i ljubazni dok ne potpišete ugovor, ali kad ga potpišete, vaše je samo da plaćate račune, ali nemoj slučajno da bi ih pitali nešto, tipa kad će rekonustrukcija u vašem dijelu grada, ma kakvi to, kakva rekonstrukcija?! Čuj ti bi i rekonstrukciju?! Kako imaš pravo da ih takvo nešto pitaš? Ti bi nešto bolje od 4Mbps?! Eeee, ne može to, previše tražiš..

Ni slučajno nemojte zvati call centar onda i pitat ih slično pitanje, mislit će ta guska što vam se javila da ste skrenuli, čuj da ih to pitate..

I ti si meni fascinantan lik, samo što mi nije smiješno to što pišeš već tragično jer pored 5 operatora pominješ monopol. Tjera te neko da budeš na mtel-u? Ne. Uzmeš Eltu i budeš sretan čovjek. Možda budeš i malo manje prost na ovom forumu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 19:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

_Krol_ je napisao:
evo da i ja jebem mater mtelu....trazio sam nove stb u stanu...od pocetka sam pretplatnik na open trio sa 2 stb...nazovem i trazim arris stb da dijete ima yt...u dnevnom ne mora jer je smart tv....dodje cova i donese 2 stb koja sam vec imao...ona siva amino...i kaze nema onih

jebem vam majkaru u usta sve cu pocupati i baciti

Uzmi Bensedin. Smiri se. Udahni duboko. Izdahni. Reci Om.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
uzeo bensedin.....smirio se...udahnuo...izdahnuo...ommmmmmm.....jebem majku svima u mtelu...od portira do direktora za suze djeteta zbog jebenog yt

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 20:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Izgleda da su opet smanjili brzinu neta na 5 mbps, meni ne prelazi 4.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2017, 21:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Ja u VPN paketu od 30KM (plus pdv naravno) imam 200MB interneta. Koga zajebavaju? Mirniji bih bio da imam 64kbs internet i to je to. Paket od 80KM ima 2Gb interneta.
E da, i ADSL u firmi je sramota. 8/1 mbit placamo 70 i kusur KM, ne znam tacno. Bas me nervira ta diskriminacija poslovnih korisnika. Neki minimum, optiku 50/3 bih morao placati 140KM mjesecno.
Dakle forsiraju da vuces kabl od komsije :) Ono sto daju korisniku za 50km naplacuju firmama 3 puta vise, i to sa uploadom od 3mbps. Sta je uopste fazon sa ogranicavanjem uploada toliko? Na elti 100/50 kosta 50km ili tako nesto za fizicka lica.

?>

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 6246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 313  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]