drakula je napisao:
JohntraVolta je napisao:
Elem, test brzine 3G haloo interneta u Tesliću, 2km od centra grada:
http://www.speedtest.net/my-result/a/3061887747 (mtel ovakve brzine ima samo u BL)
mtel 3G: Jbg, edge, ne može da se nakači na 3G (isti telefon).

Nema druze ni u BL. Mozda u gluvo doba noci...
Dok sam koristio m:tel, plafon 4-5 megabita download
Istina, zaboravio sam da naglasim, samo u užem centru BL doduše, i to zavisno od doba dana i opterećenosti bazne stanice. Na svakom iole većem javnom okupljanju konekcija je toliko zagušena da je nemoguće koristiti net.
Dexia Mons je napisao:
Zašto čekaš kraj godine? Ako je tako loše kao što pišeš pređeš na famoznu Eltu. Imaš pravo i prije isteka ugovora ako je isporuka usluge ispod deklarisane ugovorom. Tako jednostavno... Ili pređeš na Haloo. 3G pokrivenost nije svagdje ista. Toliko bar moraš znati.
Brzina nije niža od deklarisane, ali svejedno ne mijenja činjenicu da je usluga katastrofalna. Ne mogu preći jer Elta ne pokriva moju lokaciju, samo užu zonu gradskog centra. Istini za volju, ni njima nisam bio zadovoljan dok sam bio u BL, ne znam kakva im je optika. Dostupan mi je jedino lokalni provajder, koji je još gori (da, i to je moguće

). Tako da sam ipak produžio ugovor sa mtelom, i barem plaćam račun za 5 KM manje mjesečno, ako već ništa drugo.
Da, znam da nije svugdje ista pokrivenost, ne moraš da mi otkrivaš toplu vodu, ali da li je normalno da na teritoriji RS (barem na relacijama na kojima boravim i putujem) haloo ima drastično bolju pokrivenost od mtela? A čekam kraj godine i istek postpaid ugovora da pređem na haloo.