banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 481 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Tablet
PostPoslato: 19 Dec 2012, 10:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ajd kad stigne bas mi reci koliko su ti naplatili carinu...mene su prosli put odrali za moju AURORU 2 ...

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 15:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Kinez ce na prodaju, cim stigne. Moram imati Motorolu Atrix.

?>

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 07:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Ovaj sam uzeo u avgustu http://www.prestigio.com/news/new-produ ... -7.0-Ultra za 195KM u konzumu s dvije godine garancije. Sad je pretpostavljam i jeftiniji nesto. Glavna namjera mi je bila da ga koristim za citanje stripova, ali sad ga vec koristim za sve...s obzirom da mi je to prvi android uredjaj isprobao sam preko 70 aplikacija i dosta je solidan za surfanje, citanje stripova i gledanja videa (stalno visim na TEDu), ali na zahtjevnim 3D igrama valjda 512RAMa je malo..npr angry birds su ok, ali angry grany i sjecka i treperi.
Sve u svemu mislim da je super opcija kome nije do bacanja para a zeli solidan android ICS tablet.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 10:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Какав је екран од 7 инча за читање стрипова? Може ли се читати без зумирања?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Moze...ja sam koristio comic rack

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
imate u Konzumu(u Cajevcu) tablet za 149KM
7" 800x480
1.2GHz 512MB RAM 8GB
Telefunken

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
7 inca je bolje od 10 za citanje stripova jer si u mogucnosti da drzis tablet dosta duze vrijeme u lezecem polozaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 18:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Šta kažete na ovaj?

http://www.pandawill.com/freelander-p78 ... 70110.html

Valja li čemu? :)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 18:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2009, 14:31
@WeeBoo . .Imao sam ako ne i isti taj, znam da je freelander i konfiguracija mu je manje-vise ista. . Extra je i sve, medjutim kad pokrenes nesto zahtjevnije, ili ako ti je vise aplikacija aktivno, ugrije se i restartuje. . to se meni cesto desavalo.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam u dilemi... Narucio bih iPad mini, ali sve cesce pricaju da ce u martu izaci novi koji ce imati retina displej... Ne znam da li sada da kupujem ovaj model ili da se malo strpim, ali verujem da ce i cena novog modela biti veca :?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 19:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ja licno bih se strpio
Nekako sam stava da valja te uredjaje prve generacije pustiti i zaobici, pogotovo ako znas da ce druga generacija (relativno uskoro?) izaci
Dobar dio "djecijih bolesti" ce biti ispeglan, a cijena, ako i bude veca zbog retina displaya nece biti toliko veca da ga ne mozes priustiti

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 19:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uh... nemam pojma, ne znam kako sacuvati pare... Iskrsnuce nesto i uzecu deo para i nema me nigde onda :?

Bas se cesto pise da ce u martu nova verzija, s obzirom da ovaj sada ne mogu dobiti pre kraja januara, onda i nije tolika frka da sacekam...

Jedan od razloga sto sam u dilemi je to sto je sadasnja verzija napravljena vise kao testna, pa je i procesor srednje klase, u klasi Ipada 2... Verovatno su isli na kartu da vide kako ce se prodavati, pa ce onda ubaciti sve sto mogu u novu verziju...

Verovatno ce biti bolji displej, brzi procesor i vise RAM-a, kamera bi trebala biti bolja i sl...

Nekako sam ocekivao da ce novi model kasnije izaci

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 19:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Bayrich je napisao:
@WeeBoo . .Imao sam ako ne i isti taj, znam da je freelander i konfiguracija mu je manje-vise ista. . Extra je i sve, medjutim kad pokrenes nesto zahtjevnije, ili ako ti je vise aplikacija aktivno, ugrije se i restartuje. . to se meni cesto desavalo.

Koja verzija Androida je bila na tom tvom?
I šta si to "zahtjevnije" pokretao? :)

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
goxon je napisao:
imate u Konzumu(u Cajevcu) tablet za 149KM
7" 800x480
1.2GHz 512MB RAM 8GB
Telefunken

Čuj Telefunkem, stvarno je cijena smješna, aj znaj šta je unutra. Jel gledao iko?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 20:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Jun 2008, 13:01
Hertzog je napisao:
Ja sam u dilemi... Narucio bih iPad mini, ali sve cesce pricaju da ce u martu izaci novi koji ce imati retina displej... Ne znam da li sada da kupujem ovaj model ili da se malo strpim, ali verujem da ce i cena novog modela biti veca :?

Ja sam bio u istoj situaciji i u prolazu kroz sloveniju naletim u neku prodavnicu i imali one testne mini,ipad 3 i dva Samsunga 7 i 10 inca. Nakon vizuelnog pregleda i par min koristenja od samsunga odustah i onda sam se dvoumio izmedju ova dva i uzmem mini. Laksi je tanji je,laksi za nosenje i svakodnevnu upotrebu,moze se drzati u jednoj ruci itd. Da se vidi da nema retine vidi se ali nista strasno,ekran iz bilo kog ugla je odlican i ja sam za ovih 15-ak dana koristenja prezadovoljan. E sad koliko je sigurno da ce izaci u martu niko nezna ali ako ubace sve sto se prica tesko da ce ostati na istoj cijeni,ova za sada je po meni ok pogotovo sa povratom pdv-a.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ima mini definitivno svojih pluseva i minusa
Ja sam ipak nekako nakloniji tome da uzmem "obicni" (sto bih i uradio da me ne zajebase u prodavnici prije koji mjesec :lol:)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma i mene to buni, sto nisam siguran u cenu i period izlaska, ali videcu, zavisno kako se bude pricalo, pa cu odluciti... Sve se mislim da do marta i mogu skupiti za razliku, ali sumnjam da ce biti nesto veca razlika, jer su ih svi kritikovali zbog visoke cene sadasnjeg modela, pa mozda cak i ostane ista cena...

Ne bih ni gledao druge tablete ni Appleove ni druge brendove, obican iPad mi je prevelik, a ostale brendove ne bih jer mi dosta aplikacija sa telefona pase za iPad, pa kada kupujem aplikacije odmah ih dobijem za dva uredjaja, ovako bih imao veci trosak jer bi za aplikacije drugih brendova morao trositi pare, tako da me jeftiniji uredjaj generalno izadje skuplje jer istu stvar moram dva puta platiti

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Desetka je prevelika i za moju lopatu od sake, a kamo za tvoje njezne malene rucice. Ozbiljno, ergonomski (hm, ergpnomija i tablet) sedmica je daleko, daleko svrsishodnija i bolja za koristenje.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
al postavlja se pitanje koja je svrha imati 7" i telefon od 5?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2012, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je telefon od 5" prevelik, isto tako mi je prevelik i 10" tablet, prema tome, vise mi odgovara da imam manji telefon i manji tablet... Telefon i nije bas namenjen za preterano surfanje, pa vise volim da imam punu bateriju na njemu, a ne nakon 2 sata cacknja po netu da trazim uticnicu da napunim telefon

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 481 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]