Flashman je napisao:
e ovako:
do prije 2 mjeseca sam imao samo Nokia telefone (3310,3410,3100) no medjutim htio sam nesto novije...naravno opet sam htio da kupim nokiju,no medjutim te funkcije koje sam ja htio da ima telefon bili su puno para (400-500 KM). Naravno ja te pare nisam imao i nasao sam K700i za 300KM i mogu reci da sam prezadovoljan. NEMA Symbian (velika prednost zbog virusa i sve ostalog jer se ponasa kao svaki drugi OS), ima mp3 player, podrzava svaku melodiju bez obzira na tip, 40-to kanalne melodije polifone, radio, quickshare, photo (160*120, 320*240, 640*480 i 1280*960 4x zoom), video (snimanje bez ogranicenja), bluetooth, IC, GPRS, WAP, TFT s 65.536 boja, 176x220 pixel, JAVA, USB podrska, i jos pun djavo odlicnih opcija. Jedina mana telefona je memorija koja je ogranicena sa 42 MB, ali meni je to dovoljno. Inace telefon sluzi za zvanje, primanje poziva, slanje i primanje SMS-ova. Sve ostalo je usputno. JA SE NISAM POKAJAO. Dobijas sve isto kao kod drugih telefona, ali za manju cijenu. Naravni ima i bolji SE, a to je K750i (cijena oko 300-325 eura) koji je ZMAJ. Sve ostalo je stvar ukusa i sta ko voli
pozzzzz

Mozda ipak Sony???? Jojojjjj.... Sto mi to rece, posto, ako ima sve to sto si naveo, stavrno ga vriejdi uzeti... SAmo me zanima jos meni kakav je , jel komplikovan? Posto je 6630 stvarno glomazan, a meni treba manji tel...