banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 16:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Jan 2025, 15:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Nikada ni ne šalju povratnu informaciju na mejl. Ako rade prenos, samo će ti poštar donijeti dokumente...
Sad su i praznici, ali ako vam ne pošalju dokumente, ja bih da sam na vašem mjestu, skinuo pdf zahtjev za prenos broja sa njihove stranice, popunio i poslao putem pošte, sa ovjerenom kopijom lične karte. Po zakonu, na takav zahtjev moraju odgovoriti...
Evo ovde imaju pdf-ovi https://novotel.ba/podrska

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 11:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2011, 23:46
Stvarno ovi ništa ne odgovaraju iz novotela

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Normalno da neće odgovoriti. Ne žele da prenose korisnike mtela i to je to. Ako ti to napišu, možeš ih tužiti. Ako kojim slučajem neko ode u poslovnicu, jbg tu moraju. Ali malo je takvih.
Cilj je da pokupe što više korisnika drugih operatera i na taj način da povećaju prihod. Jednostavna ali dobra strategija

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ma izgleda da ne prenose ni iz ostalih mreža ako si u RS.
Evo prije par dana sam naveo primjer od ljetos da sam pokušao prenijeti broj iz BH Mobile (doduše originalno je 065) ali ništa se nije desilo.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Aikus je napisao:
Normalno da neće odgovoriti. Ne žele da prenose korisnike mtela i to je to. Ako ti to napišu, možeš ih tužiti. Ako kojim slučajem neko ode u poslovnicu, jbg tu moraju. Ali malo je takvih.
Cilj je da pokupe što više korisnika drugih operatera i na taj način da povećaju prihod. Jednostavna ali dobra strategija

Opet ne kontam. Uvijek mogu reći da zbog tehničkih mogućnosti nisu u stanju ili da dođeš opet juče... :D
Samo, zašto neće Mtelove korisnike?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 16:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
new_here je napisao:
dejann je napisao:
meni se čini da uopšte ne rade prenos brojeva u RS poštom, znači ne samo za mtel korisnike nego za sve. Prije 7 dana sam prodnio na sajtu zahtjev za prenos broja iz Haloo u Novotel, za sada nikakva povratna informacija. Znam kad sam svojevremeno taj broj prenosio u Haloo, pošiljka sa dokumentacijom stigla za 2 dana.

Da li je origin tog broja 065 ili 066 koji si probao prenijeti iz Haloo mreze ?

jeste 066

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja sam prešao sa Eronet pretplate na Eronet dopunu. Po njihovim instrukcijama, valjda u tom slučaju nema nikakvih opstrukcija. Mislim teta preko telefona je rekla da je rok za odgovor na E-mail 7 dana, evo 5 proslo. Imaju još fore.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2025, 20:33 
Veteran
Veteran

ko zna šta oni rade.... mislio sam da ne prenose samo brojeve sa mtela ali ni na kraj pameti mi nije bilo da problem može biti ako je broj 066 (davno bio u mtelu), ali se sada prenosi sa Haloo

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Izgleda da nema teorije preći na novotel pretplatu. Navodno sve lične karte iz RS a ne mogu zakljuciti ugovor, pa sam došao do zaključka da za dopunu tj mreža 10 opciju nema nikakvih prepreka te mi je to savjetovano. Kao dodje i jeftinije ali manje minuta… nemam pojma dogovorio sam sa najbližim predstavnikom da me kontaktira. Čekam… javim situaciju

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 14:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Možeš prenijeti broj ali iz poslovnice, sve smo to eć zaključili :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 15:12 
Veteran
Veteran

Бенџи je napisao:
Izgleda da nema teorije preći na novotel pretplatu. Navodno sve lične karte iz RS a ne mogu zakljuciti ugovor, pa sam došao do zaključka da za dopunu tj mreža 10 opciju nema nikakvih prepreka te mi je to savjetovano. Kao dodje i jeftinije ali manje minuta… nemam pojma dogovorio sam sa najbližim predstavnikom da me kontaktira. Čekam… javim situaciju

Ti bar možeš na pripejd. Meni neće da prenesu iz Haloo na Novotel nikako, prave se ludi :lol:
Imam Novotel SIM karticu sa 067 brojem ali ne bih mijenjao stari broj.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 16:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma ne znaju ni oni sami što je najgore, tačno imam osjecaj da bi rješili to za čas,da ih Mtel ne prisluškuje. Imam osjecaj da ni oni sami izmedju sebe ne kontaju. Te zovi Bihać, te centralu u Sarajevu, te tešanj, ustvari nema tešanj Aj zovi maglaj, piši na email, nazovi zenciu traži aminu, amina SR ne javlja… i tako u krug. Na kraju sam podnio zahtjev direktno na sajtu, i sad naravno čekam

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 17:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ozbiljna firma, nema šta. :)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 17:38 
Veteran
Veteran

ma džaba im i dobra ponuda kad su neozbiljni. Ne daj Bože nekog problema, pa oni bi bilo nesposobni bilo šta riješiti... Možda je i bolje što sam ostao na haloo

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2025, 18:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa ja bi prešao na halo fa i oni koriste Mtel repetitore. Ovako sa Eronet nije to to sa signalom, Celinac, autoput, neki dijelovi grada… odem na rekreaciju u ASC nemam interneta, 10 minuta od centra…

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2025, 16:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Prave se ludi jer ne smiju ništa pismeno reći jer na taj način krše prava korisnika.
Rado bi oni prenosili sve brojeve al' ne smiju.
Prenos brojeva od strane svih operatera je moguć samo u poslovnici.
Prenos m:tel brojeva kod franšiznih partnera i agenata prodaje je moguć samo ako vlasnik/korisnik tog broja ima prebivalište u mjestu u kome posluje franšizni partner i gdje je agent prodaje zadužen.

Dokle ovo ide, govori činjenica da su DAS MOBILE iz Tešnja skinuli sa sajta Novotel-a, kao franšiznog partnera iako je isti I DALJE FRANŠIZNI PARTNER Novotel-a.
Na sve moguće načine otežavaju odliv m:tel korisnika iz RS.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2025, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bogata_sirotinja je napisao:
Na sve moguće načine otežavaju odliv m:tel korisnika iz RS.

A očigledno otežavaju i priliv iz RS sa drugih mreža. :) Kakva je tek to računica.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2025, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Kako god, isplati se kada pređeš

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2025, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dajte ljudi koliko nas ima, ajmo sutra svi u tesanj ako ima zainteresovanih. Ja sam zvao maglaj i čekam dogovor mislim mogu i do maglaja doći ali ako ika u tesnju to nam je extra, vjv ti u Das Mobile imaju iskustva sa BL. Ko je raspoložen za sutra neka piše u privatne poruke, ne mogu više dopunjavati račun poludio sam.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2025, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drakula je napisao:
Kako god, isplati se kada pređeš
Ma sa ovakom poslovnom politikom su me odbili pa makar nudili uslugu za dž. Totalni amaterizam i neorganizovanost, strah me i pomisliti kad bi zatrebala tehnička podrška na šta bi to ličilo. :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 229 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]