Da, i baterija kod drugog je poprilicno dobra, korisnici kazu da su radili po 5-6 sati na tabletu i da se nije stigla istrositi, 4 sata videa na max osvjetljenju i 80 % jacina zvuka, ili 5-6 sati igranja igrica (3-4 sata GTA i slicne igre koje "jedu" procesor) sto je odlicno ako se uzme u obzir cijena uredjaja...
Do sada nisam nasao nigdje da je neko rekao da ovaj ne valja (dok su za iconiu b1 gorili da ima nekako "jeftin" izgled, tj rasklimana je), kazu da je jako tvrd, djeluje dobro u ruci, brzina je perfektna tj. skoro trenutno otvara programe, 3d igrice, internet, ima ISP ekran, odlicno osvjetljenje, odlicni uglovi gledanja, odaziv toucha, a to je ono sto je jako bitno za svakodnevu upotrebu i da ne dosadi nakon par dana koristenja (da se ne desi situacija kao kod ovih sto su uzeli kineze pa nakon par dana vidjeli da to nije to)...
Inace prestigio jeste kinez, ali zaista jedan od kvalitetnijih, a ima i jako dobru korisnicku podrsku, to gore sam sve povadio citajuci recenzije i ostalo.
Citiraj:
Od tih prikljucaka mi je bilo bitno da ima micro usb zbog punjaca.
To, ali sreca ima konvertor pa cu uzeti konvertor i prikaciti ga uz punjac telefona, da ne moram dva punjaca nositi kada idem na put, kao i dva data kabla, taman mi je i na mp3 playeru mini usb pa i to rjesim sa konvertorom...