banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 08:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 30 Sep 2011, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Vader je napisao:
Može biti da je 6 feninga, samo sam krajičkom oka pogledao, vidio sam da nije ni blizu 11 feninga.

Ja sam u zadnje vrijeme znao slati SMS-ove koji su veliki kao 4 SMS-a, a znao sam primati SMS od 6 poruka :D

Ja mudro to prebacim u MMS kada se zanesem sastavljajući poruku :) Barem piše da može u jedan MMS-u stati i tekstualna poruka dužine 1000 znakova. A MMS 9pf.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 20:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
jellyfish je napisao:
Meni sad nije jasno ti sto surfaju na mobilni jel' surfaju telefonom ili laptopom? I kako se moze napraviti da surfas laptopom preko mobilne 3G mreze uz pomoc sim kartice?

evo ako vec ne zelis pretplatu, mada se ovo ne isplati, jos uvjek je jako skupo

http://www.mtel.ba/telefoni/Huawei_mode ... 6mkc1u07t6

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
gagi je napisao:
jellyfish je napisao:
Meni sad nije jasno ti sto surfaju na mobilni jel' surfaju telefonom ili laptopom? I kako se moze napraviti da surfas laptopom preko mobilne 3G mreze uz pomoc sim kartice?

A jel se i u ovaj moze ubaciti svaka sim kartica ili je to samo za m:tel mrezu? Potrebno mi je da moze kartica od raznih mreza da se ubaci kako bih mogao koristiti sa drugim sim karticama i kad sam u inostranstvu. (Jer ovde mi i nije toliko potrebno posto konstantno imam pristup obicnom internetu.) Ili je i ovaj "stik" modem kao i telefoni koji se kupe u m:telu zakljucan samo na m:tel mrezu i iskljucivo njihove kartice?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Ja ne znam sta se desava sa Mtelom, ali vidim da sony ericsson mini kod njih na M tarifi kosta 399km, dok sam u prodavnici mini pro nasao za 350km, pa se pitam ko je tu lud....

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2011, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
danijell je napisao:
Ja mudro to prebacim u MMS kada se zanesem sastavljajući poruku :) Barem piše da može u jedan MMS-u stati i tekstualna poruka dužine 1000 znakova. A MMS 9pf.

Pa i ja bih tako, da mogu namjestiti MMS da mi radi :(

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 05:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
jellyfish je napisao:
gagi je napisao:
jellyfish je napisao:

A jel se i u ovaj moze ubaciti svaka sim kartica ili je to samo za m:tel mrezu? Potrebno mi je da moze kartica od raznih mreza da se ubaci kako bih mogao koristiti sa drugim sim karticama i kad sam u inostranstvu. (Jer ovde mi i nije toliko potrebno posto konstantno imam pristup obicnom internetu.) Ili je i ovaj "stik" modem kao i telefoni koji se kupe u m:telu zakljucan samo na m:tel mrezu i iskljucivo njihove kartice?

hmmm pa u ovome vec dobijes mtel sim karticu unutra, e sad ne znam da li bi radilo sa drugim karticama, morao ti to da probas, mada bi trebalo moci, unutra je obicna sim kartica sa surfaj tarifom, vjerovatno bi mogle i druge ali bi se morala promjeniti podesavanja pristupne tacke.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2011, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
siki2086 je napisao:
Ja ne znam sta se desava sa Mtelom, ali vidim da sony ericsson mini kod njih na M tarifi kosta 399km, dok sam u prodavnici mini pro nasao za 350km, pa se pitam ko je tu lud....

mtel-imate prijatelja ;)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 00:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
insider je napisao:
siki2086 je napisao:

mtel-imate prijatelja ;)

Ja sam primjetio da su kod njih znatno skuplji telefoni nego u eronetu. Prilicno dugo sam kod njih na pretplati, nikad nisam uzimao telefon i sve sto su mi ponudili su bili dupli bonusi za dva mjeseca. Jako velikodusno.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 11:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Kad pogledam ovaj ''moj meni'' kontam da se pretplata uopste NE ISPLATI! Al jbg kad sam poj'o g**** i rob sam im jos 14 mjeseci... :(

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Pretplata se najvise ne isplati kad ti se telefon spontano konektuje sa internetom neke aplikacije a i ne znas da trosi i moze ti pojesti stotine maraka bez veze. Ja sam probao koristiti gps na mobilni, za par minuta ode nekoliko maraka, a isto tako i sa google earthom. I to nebi ni znao da nisam provjeravao racun, ali srecom u mene je prepaid pa nebi mogao ici beskonacno i da nisam provjeravao.
Slicno je i sa "slucajnim" zvanjem, kad zaboravis zakljucati tastaturu i sl pa telefon nazove nekog slucajno u inostranstvu. Ili prevare sa onim porukama kad nasjednes. Oni ti mogu slati beskonacno poruke na post paid i ne mozes im nista, a kod prepaida odbija dok imas na racunu i poslije ne moze odbijati. Da ne govorimo sto su ljudi daleko vise u iskusenju da potrose na postpaidu nego na prepaidu.
Sve u svemu prednosti prepaida su ogromne, sto je i razlog da vecina ljudi koristi ovu uslugu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne radi vise usluga NET100, sad se samo moze kupovati preko ovog "moj meni". Meni bi u ovom trenutku 100 MB bilo dovoljno, ali ovako moram platiti vise. Njima i jeste poenta da im se plati vise, vise im to odgovara nego da su spustili cijenu za tih 100 MB.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 14:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
jellyfish je napisao:
Pretplata se najvise ne isplati kad ti se telefon spontano konektuje sa internetom neke aplikacije a i ne znas da trosi i moze ti pojesti stotine maraka bez veze. Ja sam probao koristiti gps na mobilni, za par minuta ode nekoliko maraka, a isto tako i sa google earthom.

Zato izabereš neku od smart tarifa....Smart L ima 500MB prometa uračunato u pretplatu,a prvih šest mjeseci od prelaska na tu tarifu imaš duple bonuse,znači 1GB.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 15:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
_зока je napisao:
jellyfish je napisao:
Pretplata se najvise ne isplati kad ti se telefon spontano konektuje sa internetom neke aplikacije a i ne znas da trosi i moze ti pojesti stotine maraka bez veze. Ja sam probao koristiti gps na mobilni, za par minuta ode nekoliko maraka, a isto tako i sa google earthom.

Zato izabereš neku od smart tarifa....Smart L ima 500MB prometa uračunato u pretplatu,a prvih šest mjeseci od prelaska na tu tarifu imaš duple bonuse,znači 1GB.

Mislim da je prosao taj promotivni period. Trenutno je akcija za nove pretplatnike prva 3 mjeseca 50% niza pretplata.

~Nadam se da ce od nove godine, ako bude moguce prenositi broj i ako haloo zazivi, uslijediti mtelova reakcija u vidu snizavanja cijena i povecanja bonusa na postpaidu, makar dupli bonus trazim! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Do koliko sati radi m:tel, trebao bih otici do njih da mi promene tarifni model, pa da znam da li rade nakon 16.00?

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Do 20:00.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Odlicno... I jos jedno pitanje, kada predjem sa L paketa na Smart L, nakon koliko sam prebacen na novi paket... Odrade li to odmah ili moram cekani neko vreme

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Bude sve u roku par sati. Barem je meni tako bilo.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2011, 13:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvahvaljujem jos jednom

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
M:tel ima fan page na facebookU aktuelne informacije su tu, a i prilično su ažurni kod odgovaranja. :wav:

Sutra će u Avazu i Presu izaći kupon sa nekim povoljnostima kod uzimanja kombinuj tarife, a dobar fol je da će se kupon moći preuzeti i sa FB strane.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2011, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Jel ima neko informaciju kad ce im doci novi telefoni :( :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]