Rider on the storm je napisao:
josaBL je napisao:
Koja je fora sa ovom reciklazom telefona ? Navodno nude Alcatel Idol 4 po jeftinijoj cijeni ako doneses stari telefon, ukoliko sam shvatio ? Istekao mi je ugovor prije mjesec dana, pa razmisljam o tome

Idi pa pitaj, ali znajući m:tel, ponudiće ti nešto sitno za stari telefon, ponudiće Idol 4 za neki precijenjeni iznos, pokušaće ti uvaliti neku veću tarifu, na računu će biti "slučajnih grešaka" sa namjerom da te opljačkaju, itd.
Ja nisam našao nikakvu normalnu ponudu kod m:tel-a, zato ga hejtujem i zato sam prešao kod drugog operatera.

Ja sam isao da se raspitam jer imam nekoliko starih telefona, pa me zanimalo o cemu se radi, iako sam ocekivao neku prevaru u mtel-ovom stilu. Nisam se prevario jer mtel u stvari ne nudi nista, vec samo uzima bez davanja. Naime, na propagandnom letku pise da doneses stari telefon pa ces po super cijeni dobiti Alkatel Idol 4 u sklopu jedne od Moj Mix tarifa. Mislio sam da su cijene (logicno valjda) na letku nize od cijena ako telefon uzimas u sklopu tih tarifa Mog Mixa u tzv 'redovnom postupku'. Medjutim, nije tako. Cijene su iste davao ti njima telefon ne davao, tako da ti njima fakticki trebas pokloniti telefon i misliti da si super prosao. Ako sam ja sve ovo dobro upratio, mislim da ovde ima krivicne odgovornosti radi dovodjenja u zabludu.