banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 06:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 31 Mar 2011, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ma nidje veze....glupi marketing...ili u narodski receno...navlakusa idiota!!!ovde je sve receno "U tarifnom modelu HIT cijena uspostave poziva je 0,06 KM, obračunski interval je 60+1 sekunda, osim za pozive prema brojevima iz FREND ekipe gdje je obračunski interval 60+60 KM. Cijene ne sadrže PDV " ...kad uzmes u obzir da vecina poziva zavrsi unutar jedne minute,eventualno 2,kad uzmes u obizr da ti je obracunski period 60sec...sve to znaci da ti se vise ispalti uzeti tarifu ZOVI!!!

****mene vise zanima sta planiraju sa POST PAID !!!! nisu nista menjali 3 godine :(((((((((((((

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 19:11 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
ALELUJA!!!

http://www.mtel.ba/preview_story/22900/ ... 6srj2k1ug1

Bilo im je i vrijeme da malo spuste cijene!

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2011, 19:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
na prepaid nisu smanjili nista. cekam odgovor drugih provajdera pa da se menja nesto

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 00:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
Smart – novi postpaid tarifni modeli

U ponudi novi telefoni i značajan bonus za prenos podataka

Aktuelna je nova, promotivna m:tel ponuda Smart tarifnih modela za sve nove, ali i postojeće korisnike m.tel postpaid usluge, namjenski kreirana za korisnike Smart telefona.

S ciljem unapređenja usluga mobilne telefonije kreirali smo nove, Smart M, Smart L, Smart XL i Smart XXL postpaid tarifne modele, sa značajnim bonusima u dijelu usluge prenosa podataka, dok su u domenu govornog i SMS saobraćaja zadržane karakteristike postojećih postpaid tarifnih modela.

Povod kreiranja atraktivnih postpaid tarifa sa bonusom za prenos podataka, jeste ekspanzija tehnologije na polju pametnih telefona. Veliko je interesovanje za operativni sistem Android, koji je učinio da prednost aplikacija, prvobitno dostupnih isključivo posredstvom računara, bude prilagođeno korisnicima pametnih telefona.
Ništa manje interesantan razvoj aplikativnih rješenja kopji se primjenjuju na pametnim telefonima u domenu Social Networking-a, a koji omogućavju korisnicima da u relnom vremenu pristupaju svojim nalozima na popularnim društvenim mrežama Facebook, Twitter, AOL, MSN, Flickr ... Od sada, upravo posredstvom novih m:tel Smart tarifnih modela, korisnici mogu da se uvjere u jeftinije surfanje internet stranicama.

Svaki telefon raspolaže velikim brojem aplikacija koje se mogu dopuniti na Android marketu.

Takođe, kompresovanje podataka, koji se prikazuju u stranici pretraživača, omogućilo je korisnicima pretraživanje bez veće potrošnje saobraćaja.

Uvjerite se u sve navedene prednosti atraktivnih postpaid Smart tarifnih modela, koje nisu izražene samo kroz dodijeljeni bonus, nego i u veoma bogatoj ponudi mobilnih telefona.

Napominjemo, pozivi sa popustom će na mjesečnom računu biti iskazan kao novčani ekvivalent, po cijeni poziva pripadajućeg tarifnog modela. Tarifni interval za sve pozive u Smart tarifnim modelima je 10+10 sekundi.
Na cijenu prenosa podataka će se primjenjivati obračunska jedinica od 10 kB, a minimalna cijena tarifirane sesije iznosi 0,001 KM.
Cijene i uključene količine podataka u pretplatu se primjenjuju u m:tel mreži, a bonus će se na mjesečnom računu prikazati kao ekvivalent u novcu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ajd' sad ovo napisi na srpskom.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I ja bas nesto mislim... Koliko sam provalio sve ostaje isto, samo uvode neke pogodnosti za surfanje netom :?

Edit: U pravu sam
Prenos podataka 250MB 500MB 1GB 2GB
To je po paketima, jos su u ovim novim paketima poruke 0.06KM i kada saljes u inostranstvo, a na starim su 0.14KM. Ali je na novim paketima pretplata 5KM veca

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Apr 2010, 16:00
Glupost par excellence!
Jos uvijek nisu promijenili nista sa bonus minutama i porukama.. QQ :( Ovo sto mi dobijamo za svoje novce nema ni u Tunguziji...

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
A čekajte, da li sad ovi postojeći korisnici npr. L tarife automatski prelaze na Smart L, ili samo ako to zatraže?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 25 Avg 2010, 18:58
Ako zatrazis, na salteru, ofc.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma glupost, skuplje za 5KM, a u vecini lokala u BL imas WiFi, tako da mi ovi bosplatni MB nista ne znace

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
shakal je napisao:
Ajd' sad ovo napisi na srpskom.

Evo ti prevod: imate popust na surfanje netom preko mobilnog koji dobijate na ugovor od 24 mj, s tim što ti dignemo pretplatu i zaboravimo obavezno napomenuti par sitnica (naša specijalnost i dugogodišnja praksa), s tim što SVI ti telefoni imaju Wi-Fi i možeš mufte gledati Fejs i sl u svakoj drugoj kafani uz kafu natenane. Vaš Mtel

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2011, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Pa dobro, ne vise svi ljudi non-stop po kafanama da bi imali internet u svakom trenutku.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Svaka dopuna ti donosi bonus

Promotivni period od 16. do 31. maja 2011. godine

Korisnici FREND, u prilici su da u narednom, promotivnom periodu od 16. do 31. maja 2011. godine, iskoriste bonuse od 20%, 50% i 100%, prilikom dopune prepaid korisničkog računa elektronskim putem.

Korisniku koji u navedenom periodu, izvrši dopunu svog prepaid računa, elektronskim putem, u iznosu od 10 do 19.99 KM, biće dodijeljen bonus od 20% na uplaćen iznos, dok će 50% bonusa biti dodijeljeno korisniku koji izvrši uplatu u iznosu od 20 do 49,99 KM i 100% na iznos elektronske dopune od 50 KM.

U navedene cijene je uključen porez na dodatnu vrijednost.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ima li kakvih paketa za internet za pipejd? Nedavno sam dobio SMS da pozovem broj 0651120 i za 4KM dobija se 50 MB protoka. Da li je to baš za pripejd, da skinu 4 KM a dadnu 50 MB? Da li je ovo od sada standardno u ponudi za pripejd ili je samo privremeno? Ima li još nekih takvih usluga za pripejd kad je pitanju mobilni internet?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Koliko vidim to je stalna ponuda:
Tarifna opcija "internet"
Tarifne opcija Interne - korisnik za istu sumu novca dobija veću količinu saobraćaja. Pravo na korišćenje akcijskih pogodnosti mogu ostvariti svi FREND korisnici, koji na broj 065 1120, pošalju besplatnu poruku sadržaja; "NET50" i za samo 4 KM dobiju 50 MB Internet saobraćaja.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hvala, to me zanimalo. I drago mi je da tako nešto imaju. A može li se negdje provjeriti koliko je potrošeno od tih 50 MB, pozvati neki broj? Mada možda se može koristiti i 3G Watchdog android aplikacija za tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 13:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Tarifna opcija "internet"
Tarifne opcija Internet - korisnik za istu sumu novca dobija veću količinu saobraćaja. Pravo na korišćenje akcijskih pogodnosti mogu ostvariti svi FREND korisnici, koji na broj 065 1120, pošalju besplatnu poruku sadržaja; "NET50" i za samo 4 KM dobiju 50 MB Internet saobraćaja.

Kad aktiviras tih 50 MB, dobijes potvrdu sms-om, pise ti u toj poruci, za provjeru stanja koristis *103#

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sve fercera, dobio sam tih 50 MB, stanje je stvarno na *103#, sad ću vidjeti koliko se to brzo troši. Opera Mini kompresuje stranice pa bi sa njom to trebalo biti bolje, štedljivije.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije samo Opera problem, neke aplikacije traze stalnu konekciju na net, vremenska prognoza i slicno, pa one vuku megabajte, ima dosta tih aplikacija koje traz stalnu podrsku neta pa ako ne uhvate wifi, onda peglaju tvoj racun :)

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2011, 18:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Baš to ću da vidim, kako to radi i kako će se trošiti :)

Znam da nije samo Opera u pitanju, ima gomila drugih stvari, Tapatalk, Gmail, Android market, IMDb, YouTube, GoogleReader, vremenska prognoza...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]