banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 23:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 15 Feb 2011, 18:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2009, 19:48
cesto forsiraju te bonuse jer narod najcesce puni racun sa manjim iznosom... 2,3 ili 4 KM

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Pa i nije prečesto, a i primjetno je da ove akcije od svih traju najkraće, po dvije sedmice.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2011, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
ne treba cesce:) uplatis stoju i eto ti za sledecih 7 do 8 mjeseci po 25KM

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2011, 14:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
ja jos uvijek nisam potrosila 100KM od novembra...

Vrh

PostPoslato: 24 Feb 2011, 00:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
Ekskluzivitet u m:tel ponudi - Samsung galaxy tab

Ekskluzivitet u m:tel ponudi - Samsung galaxy tab
Ekskluzivan novitet uređaj Samsung Galaxy GT P 1000 će se od 24.februara godine naći u m:tel ponudi.

Strateška opredjeljenost kompanije m:tel je da na tržište BiH prva donosi nove tehnologije i najnovije uređaje.

Samsung Galaxy Tab Vas vodi u novu AndroidTM 2.2 - Froyo dimenziju. Ovaj uređaj predstavlja svojevrsnu kombinaciju netbook-a i mobilnog telefona. Komunikaciju podiže na potpuno novi nivo, pruža više mogućnosti u hodu na touch screen-u dijagonale od oko 18 cm.

Korisnici m:tel usluga moći će uživati u multimedijalnim sadržajima, čitanju elektronskih knjiga i časopisa, bržem i boljem surfanju u pokretu i neprestanoj komunikaciji sa prijateljima putem društvenih mreža, elektronske pošte, ali i poziva i SMS i MMS poruka.

Za one koji putuju, ovaj uređaj omogućava preglednu GPS navigaciju na velikom ekranu. Stoga u njemu mogu uživati kako poslovni ljudi, tako i zaljubljenici u modernu tehnologiju, vrhunski dizajn i društvene mreže.

Samsung Galaxy Tab je u m:tel ponudi po cijeni već od 399 KM. Više info na www.mtel.ba i putem besplatnog korisničkog servisa 065 10 10 10.

Mondo

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E ljudi, danas sam video da Nokia N8 košta samo 649KM u mtel-u, a interesantno da Nokia N97 kod njih košta 699KM, a to nema logike jer je N97 stariji model i HTC Desire im je dosta skuplji od N8 košta 749KM. Šta mislite o toj mtel-ovoj ponudi za Nokiu N8?

P.S. Te cene koje sam pomenuo su za onu najskuplju ,,L'' tarifu, tu valjda ja spadam kao pripejd korisnik?!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 23:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nokiu N8 ne možeš kupiti kao prepaid korisnik, na raspolaganju su ti sledeći modeli.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2011, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E hvala na razočarenju, sad sam se i sam uverio, ta ponuda je samo za postpejd korisnike (pretplatnike), a nama pripejd frend korisnicima, neke stare olupine nude. :(

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Izaberi tarifnu opciju "poruke" ili "minute" za 3 KM dobijaš 100 SMS poruka prema svim mrežama u BiH ili 100 minuta razgovora u m:tel mreži, koje možeš da trošiš 3 dana.

Za opciju "poruke" pošalji besplatno ključnu riječ "SMS100" na broj 065 1120 i uživaj u tipkanju.

Za opciju "minute" pošalji besplatno ključnu riječ "MIN100" na broj 065 1120 i uživaj u priči.

Podsjećamo da u okviru tarifne opcije Internet svi FREND korisnici, koji na broj 065 1120, pošalju besplatnu poruku sadržaja "NET50" i za samo 4 KM dobiju 50 MB Internet saobraćaja.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2011, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

* u cijenu nije uracunat PDV:)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 19:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 22 Okt 2010, 08:37
Da li je neko u BL išao da pogleda onaj novi Acer Aspire One D255 koji sad daju uz dvogodišnji internet? Kakav mu je procesor i baterija?

Ja sam danas obišao sve poslovnice u Istočnom Sarajevu, i u Sarajevu i moram reći da sam se razočarao.

Još u februaru sam planirao da uzmem 1G paket sa onim Toshiba netbook-om jer je imao šestoćelijsku bateriju koja je 'ladno mogla da izvuče 8 sati rada.

I tako se ja odlučim častiti za rođendan, međutim naš dragi nam m:tel više ne daje Toshiba netbook nego sad za mobilni internet nudi Aspire One verziju sa troćelijskom baterijom koja zamislite traje čak 3 sata. :angry4: Pa to je smješno, moj laptop sa Core 2 Duo procesorom izgura 2 sata.

I da, ono što su napisali da je procesor N550 (dvije jezgre), takođe nije tačno na sve četiri mašine koje sam vidio u njihovim poslovnicama su N450 (jedna jezgra HT) procesori. :angry1:

Procesor bi mogao progutati, ali stvarno je smješno u ponudi mobilnog operatera imati uređaj čija baterija traje 3 sata. Mislim da je neko grdno zabrljao u nabavci, ali to će skontati kad im stane prodaja.

Ta najsiromašnija varijanta koju oni podvaljuju (ne ona dobra koju reklamiraju), u Srbiji sa PDV-om košta 220 EUR u slobodnoj prodaji. :evil:

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2011, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ne znam hoce li ti kako pomoci...ja vec godinama posedujem netbook,istina u pitanju je LENEVO IDEA PAD,3 celijska baterija,izgura nekih 3 sata i to je to...ali za prosecnog korisnika,to ti je sasvim dovoljno(da upalis nesto proveris..ides dalje) ...po svojim dimenzijama,jako je to kompaktan uredjaj,znaci kad ga nosis zajedno sa punjacem,gotovo da i ne osetis..za razliku od 15ke +

ne znam sta planiras sa njima raditi...ali meni autonomija nikad nije bila problem(bar kad je NETBOOK u pitanju-posto je prilicno ogranicena upotreba ovog racunara,OFFICE i INTERNET)

pozz

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2011, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

svarognsa je napisao:
Da li je neko u BL išao da pogleda onaj novi Acer Aspire One D255 koji sad daju uz dvogodišnji internet? Kakav mu je procesor i baterija?

Ja sam danas obišao sve poslovnice u Istočnom Sarajevu, i u Sarajevu i moram reći da sam se razočarao.

Još u februaru sam planirao da uzmem 1G paket sa onim Toshiba netbook-om jer je imao šestoćelijsku bateriju koja je 'ladno mogla da izvuče 8 sati rada.

I tako se ja odlučim častiti za rođendan, međutim naš dragi nam m:tel više ne daje Toshiba netbook nego sad za mobilni internet nudi Aspire One verziju sa troćelijskom baterijom koja zamislite traje čak 3 sata. :angry4: Pa to je smješno, moj laptop sa Core 2 Duo procesorom izgura 2 sata.

I da, ono što su napisali da je procesor N550 (dvije jezgre), takođe nije tačno na sve četiri mašine koje sam vidio u njihovim poslovnicama su N450 (jedna jezgra HT) procesori. :angry1:

Procesor bi mogao progutati, ali stvarno je smješno u ponudi mobilnog operatera imati uređaj čija baterija traje 3 sata. Mislim da je neko grdno zabrljao u nabavci, ali to će skontati kad im stane prodaja.

Ta najsiromašnija varijanta koju oni podvaljuju (ne ona dobra koju reklamiraju), u Srbiji sa PDV-om košta 220 EUR u slobodnoj prodaji. :evil:

evo kupi od coveka viewtopic.php?f=45&t=54976

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 12:28 
Voajer
Voajer

wizzy_bl je napisao:
ne znam hoce li ti kako pomoci...ja vec godinama posedujem netbook,istina u pitanju je LENEVO IDEA PAD,3 celijska baterija,izgura nekih 3 sata i to je to...ali za prosecnog korisnika,to ti je sasvim dovoljno(da upalis nesto proveris..ides dalje) ...po svojim dimenzijama,jako je to kompaktan uredjaj,znaci kad ga nosis zajedno sa punjacem,gotovo da i ne osetis..za razliku od 15ke +

ne znam sta planiras sa njima raditi...ali meni autonomija nikad nije bila problem(bar kad je NETBOOK u pitanju-posto je prilicno ogranicena upotreba ovog racunara,OFFICE i INTERNET)

pozz

Prvenstveno mi treba za pisanje stručnih radova i pretraživanje baza na internetu. Kako studiram u Novom Sadu, a posao mi je terenski idealna mi je ponuda internet paketa koje imaju, ali mi je neophodno barem 5 sati baterije. Svakako da je pohvalno i to što daju uređaj za 299 KM.

Već imam HP laptop koji izbaci 2 sata baterije, ali to nije to, jer uvijek na pola rada moram tražiti utičnicu. Isti problem imam i sa HTC mobilnim koji koristim, sve je to super, sinhronizacija sa Google nalogom, ali brate ne može da izdrži 24 sata bez utičnice. Treba da teglim dva punjača gdje god da krenem, pored toga što u autu imam punjače. MRZIM PUNJAČE! :angry3:

Razumijem da je 3 sata sasvim dovoljno za e-mail komunikaciju, Facebook i malo surfanja, pogotovo ako se to radi negdje u gradu uz kafu pa kasnije dođe čovjek kući i napuni bateriju. U tom slučaju mi i ne treba m:tel jer ću koristiti Wi-Fi pristup.

I dalje mislim da je prethodna ponuda Toshiba netbook sa 8 sati baterije bila mnogo bolja. To što je na novom Asusu malo bolji procesor ništa ne znači za surfanje, pisanje tekstova i slično, ali sve pada u vodu jer trajanje baterije je pojam mobilnosti.

Ja sam kriv što se nisam rodio u februaru, prošli mjesec je bilo još Toshiba na zalihama.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2011, 12:40 
Voajer
Voajer

Citiraj:

Nema šanse. Za razliku u cijeni dobijem 5 mjeseci korištenja interneta na m:net 1G.

Meni sve odgovara kod m:tel-a, pokrivenost teritorije, download brzina, cijena uređaja i paketi koje nude, samo pokušavam da saznam da li negdje u BiH nude šestoćelijsku bateriju, pošto su očigledno u Sarajevo poslali samo uređaje sa ovom naslabijom troćelijskom.

Nije mi problem da odem do Mostara ili Bijeljine i da tamo potpišem ugovor.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
svarognsa je napisao:
Citiraj:

Nema šanse. Za razliku u cijeni dobijem 5 mjeseci korištenja interneta na m:net 1G.

Meni sve odgovara kod m:tel-a, pokrivenost teritorije, download brzina, cijena uređaja i paketi koje nude, samo pokušavam da saznam da li negdje u BiH nude šestoćelijsku bateriju, pošto su očigledno u Sarajevo poslali samo uređaje sa ovom naslabijom troćelijskom.

Nije mi problem da odem do Mostara ili Bijeljine i da tamo potpišem ugovor.

Mislim da je najbolje da pozoveš njihovu SZK.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2009, 12:20
Kompanija m:tel od 1. aprila ponudiće FREND korisnicima potpuno novu - HIT tarifu

Tarifa HIT uključuje najnižu cijenu razgovora prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u BiH: 0,17 KM/min.

U ponudi su i novi FREND paketi u kojima uz telefon, prepaid broj i bonus od 38 KM, korisnik dobija i CD Dine Merlina, a na kojem se osim njegovih najvećih hitova, pod rednim brojem 2 nalazi do sada neobjavljena hit pjesma, i to bez imena!

m:tel poziva korisnike da SMS porukom šalju prijedloge za naziv nove pjesme na broj 065/1114, najkasnije do 15. maja ove godine.

Najsrećnije korisnike očekuju vrijedne nagrade i druženje sa Dinom Merlinom!

Pobjednički prijedlog biće objavljen 20. maja 2011. godine na frend.mtel.ba i www.dinomerlin.net. (MONDO)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 15:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Opstio im Dino Merlin sa sestrama. Dabogda.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2011, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Da predložimo ime pjesme koju nikad nismo čuli? :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2011, 12:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
A ta HIT tarifa sa PDV ili bez i kako se to aktivira.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]