banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3051 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2013, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Probavai sam neki Sony, i ulogujem se na google play sa svojim mailom i sada ne znam kako se izloguje iz toga. Kakvo sranje od androida, nigde nema log off opcija.

Kako da se izloguje. Iz jebenog marketa na telefonu?

imam isti problem na ovom iGovnu. Kad sam ga kupio lik mi rekao da koristim njegov ID. Ja dođem kući, i hoću da prebacim kontakte iz Gugla i kontam šta će mi koji k... njegov nalog, još ću njemu nešto pobrkati oko kontakata. Registrujem ja nalog kad juče došao updejt Vibera i ostalog i on neće preko mog naloga nego traži šifru preko tog njegovog (koju nemam)

Isto preko itunes neće ništa da mi skine od aplikacija preko tog mog naloga.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Izasao je Temple Run 2 i za android uredjaje

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Mar 2010, 12:25
Ima li neko ovde da se bas dobro razumije u android, treba mi mala pomoc oko necega pa da mu se javim na pp?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 10:29 
Sta je u pitanju, mogao si i ovdje napisati ako nije neka velika tajna...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ajmo ovako...Za galaxy s2 izasao zvanicni JB (spanski) pa bih ja da to flesnem, ali kako sacuvati sve aplikacije, slike i ostalo? Ako budem flesovao preko Odina (ako moze neko uputstvo) hoce li to sve pobrisati ili postoji preko njega mogucnost da se samo apdejtuje?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kolega mi je doni iz USA HTC One X, ukucao sam podesavanja za internet i mms i jos sam i nosio u mtel a vide je li sve ok i kao dobro je medjutim desava mi se cesto da pri koriscenju interneta izbaci poruku no internet conection a signal mreze pun. Zanimljivo je da se to uvijek desava pri koriscenju facebook-a i ako surfam pomocu nekog od browser-a a dok koristim apps tima b92, blic, nezavisne, viber nikada se to nije desilo pa ne znam sta je. Ovaj One X za USA trziste se razlikuje od globalnog da teko kazem zato sto je drugi procesor i ima u sebi cip za LTE mrezu sto globalni nema. Napisao sam isto ovo i na androidsrbija forumu i jedan decko mi je odgovorio nesto ali posto se ja bas bas slabo razumijem u te stvari da budem iskren nista nisam razumio. Pa sam zato mislio ako ima neko ko se bas dobro razumije u android da mi kaze sta on misli i da mu kazem sta je taj drugi napisao pa da kaze sta misli.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:34 
Napisi sta je taj drugi napisao, taj iz Srbije...

Jesi probao sa nekim drugim browserom, ili samo sa fabrickim?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Probavao sam sa fabrickim, operom, chrom-om ali uvijek se isto desava. A evo sta je on napisao:
"u pitanju je radio. tvoj radio za tegru odnosno tu verziju H1X je za USA scenu. Nije za EU. Ali menjanja radia nema dok se ne uradi soff, a da ostaneš na stock romu. Osim možda da se ide na super CID varijantu, i hboot downgrade - ako ima za H1X. Custom rom tipa CM10, taj radio "čuva" na drugom mestu i, teoretski govoreći, a iz iskustva sa H1S, Eu varijanta radia bi trebala da radi. Naravno to bi trebalo doooooobro proveriti kako ne bi "pao" softbrick.
A možda da se proba i sa kodovima tipa *#*#3424#*# , da se uradi dijagnostika i eventualno možda podesi da se rado uvek kači na wcdma, da se eliminiše LTE. U taj meni ulaziš sa kodom *#*#4636#*#*.

i na kraju, to sve proveriš sa *#*#7262626#*#. Inače, ta USA verzija ima Flexnet, što
je, uz osnovanu sumnju, HTC(ili čiji već) alternativa za Carrier IQ, fantastičan servis za saznavanje se o tebi . Jedino je utešno što data ide direktno ka HTC ne prema provajderu."
I ove dve slike:
http://blog.brightpointuk.co.uk/sites/d ... e_x_67.png
http://blog.brightpointuk.co.uk/sites/d ... e_x_68.png

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:43 
Jbg gadno je uraditi s-off, to bi trebao odnjeti nekome ko se razumije, tj. u servis ili nesto slicno, ja sam to odradio sa wire-trick sistemom na svom evo 3d-u, ne preporucujem nekome ko ne zna osnovne stvari...

Ala se lik ispisa, sve vrvi od strucnih izraza, ako zelis mjenjati radio o...

Pricekati dok dodje forumas E. pa nek on kaze sta misli...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pa to ti kazem, kad sam citao kao spansko selo :) ja bas nista ne znam oko toga :), zato sam i rekao da se javi neko ko zna nesto o tome.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Probaj samo u m-telovim podešavanjima obrisati dio vezan za Proxy, često to riješi stvar sa pucanjem 3G-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 15:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Malo sam sad cackao i ni jednom nije pucao, bice da je uspjelo ovo sa brisanjem Proxy-a. Hvala E. puno,
samo da se ne ponadam prerano :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

richa je napisao:
Ajmo ovako...Za galaxy s2 izasao zvanicni JB (spanski) pa bih ja da to flesnem, ali kako sacuvati sve aplikacije, slike i ostalo? Ako budem flesovao preko Odina (ako moze neko uputstvo) hoce li to sve pobrisati ili postoji preko njega mogucnost da se samo apdejtuje?

Iko?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
pa valjda ti ostaje sve. Tako je bilo kad sam sa 2.3 išao na ICS

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 16:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Skidam pa cu probati. Samo se cekira onaj PDA u odinu, ubaci fajl i ostavi Auto Reboot i F. Reset Time?
Za svaki slucaj uradio sam kompletan bekap preko Kies-a.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
richa je napisao:
richa je napisao:

Iko?

Napravi backup za svaki slucaj. Titanium ili neki drugi.
Kad vec pominjes JB, ja ga imam vec 2 mjeseca na Galaxy-ju S2 (mada posljednih mjesec dana nisam imao telefon), dobar je.

Juce sam konacno dobio bateriju novu i vratio se na smartphone.
Sad mi se samo cini da su mi malo boje izblijedile na telefonu, iako je novi display koji smo stavili originalni Samsungov. Pokusavao sam sa razlicitim settings-ima na screen (mDNI stvari i ono natural/dynamic/etc), ali i dalje isto. Any ideas?
Mada, meni su mi nakon cackanja po tome od nekih sat vremena i laptop i tablet izgledali blijedi, tako da, mozda mi samo treba neka obojena dioptrija. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sjeo novi JB. Sve aplikacije, slike, muziku je sacuvao, ali sam za svaki slucaj napravio bekap preko Kiesa (ne rutujem ja telefon jos, ne kuzim se bas najbolje).
Sto je najbitnije me gusta mucho.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 20:14 
Koju tastaturu predlazete?

Treba mi neka sa smajlijima, da se ne ubijam po ovoj HTCovoj...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2009, 20:16
Ne znam bas za smajlije, ali ja dugo vremena koristim Big Buttons. Displej je 4 inca, ali nijedna mi ne odgovara, osim pomenute. Imam takodje i Swiftkey 3 kad mi trebaju slova sa kvacicama.

šire grozu
a oblaci iz visina
gledaju u razvalinu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 20:39 
Instalisao Swiftkey, nahvalise je na netu...

PRobacu i Big Buttons sada...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3051 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]