banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 07:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1020 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Maj 2024, 20:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Ishod: stigao net danas nekada poslije 17h.
Kaže danas djevojka iz call centra oko 15h: "pa je l' vas niko nije zvao"?
Rekoh, nije pa zato vas zovem.
Na to mi je odgovorila da vidi da je nalog preuzet i da su na terenu utvrdili da je prekid optike u pitanju. Zatim je ta ekipa napravila radni nalog i da će me neko zvati... Naravno, nisu me zvali a ne vidim razlog zašto mene moraju zvati?

Razumijem ja da ne rade svi sve ali ne organizovani monopolisti nas baš handre.
Da sam kojim slučajem uzeo m:tel internet paket, i da se desio prekid optike. Vjerujem da bi popravka išla itekako brže...
Ali, šta je tu je.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2024, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Drugim rijecima, bas ih je briga za infrastrukturom ex Triona. Ista stvar kao kod Supernove, koja je u totalnom rasulu. Ti prekidi traju vjecnost, dok na Mtel infrastrukturi se brzo rjesava. Jednostavno ko ima opciju preci na Mtel i to je to.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2024, 06:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Valjda ima neke koristi od Triona, nije valjda samo neka crna kupovina.

Drago mi je da ima neki sistem rješavanja. Vjerovatno ni Trion ne bi bio brži.

Mene nervira tromost m:tela, sporost. Kao što rekoh, optika kod mene dolazi jako sporo (ona njihova). Govorim o godinama. Mtel-ov distributer ostao u šoku kada je skontao da optika nije stigla, a već počeo ugovarati pakete. To je bilo prije dvije godine... Šta dalje reći

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2024, 09:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2022, 01:48
Bilo bi koristi da ih je preuzela United Media ili neki drugi igrač, a ovako...

A to za sporost, što bi žurili kad ne moraju. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2024, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sve je jasno, samo ja, pomalo subjektivno, izražavam svoje nezadovoljstvo radom pomenutih. Ali dobro je da se to rješava, kada se pokvari

Vrh

PostPoslato: 02 Jul 2024, 13:34 
Veteran
Veteran

bogata_sirotinja je napisao:
Nije mi do te 1km ako mi odobre umanjenje računa koliko mi je do prava na to kao korisnika. Nije mi ni neko cimanje, podnijeću zahtjev za umanjenje putem moj m:tel portala ili svratiti u prvu poslovnicu.

Sam sebe citiram... U junu sam bio i zaboravio na to da sam u maju ostao bez usluge duže od 24h i tek 12.06. se sjetim, i podnesem prigovor na majski račun putem moj m:tel portala.
U medjuvremenu sam platio pun iznos računa za maj jer sam mislio da od te korekcije nema ništa i halalio sam to.
Danas stiže pismena obavijest od m:tel-a da mi se usvaja prigovor i da će mi majski račun biti umanjen za 1,29KM. Eto... Uradio sam ovo čisto jer sam imao na to pravo.

Inače, oni trion pakete vode kao "Paket integrisanih usluga Trion Super Light"...
Takođe, na pismenom obavještenju sada imaju logo mts-a, Supernove, Logosoft-a, M:TEL Global sa sve našim m:tel imate prijatelje logom.
Vjerovatno misle da tako moćnije izgledaju xaxaxa

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2024, 08:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imam pitanje.
Sada, kada je Trion zapravo m:tel, kada kliknem na moj.mtel.ba na Trion internet paket koji koristim, i kada kliknem na tak paket, pojavi se informacija u donjem desnom uglu da customerId nije poznat. Kako to riješiti i da li je moguće uopšte sa korisničke strane?

Druga stvar, plaćanje računa preko m:tel portala nikada mi nije proradilo za Trion paket. Sve ostalo, što nažalost imam u porodici, najnormalnije platim. Da li je moguće to riješiti? Sačekati još koji dan, da njihov billing sistem odradi sve do kraja?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 16:10 
Veteran
Veteran

@drakula
Što se tiče poruke "customerId nije poznat", ta poruka se i meni pojavljivala od kako su nas pripojili m:tel-u ali od tada su mi bili nedostupni i svi digitalni servisi/aplikacije za kupovinu (Siguran Net, Arena Cloud itd.) putem sajta/app moj m:tel i to bez obzira koju uslugu odabrao (da na nju dokupim digitalni servis).
Kontao sam da će to vremenom ispraviti sami ali nisu. Prijavio sam im putem mejla, da imam sa tim problem i riješili su...
Riješili su tako što su iz menija "Aplikacije", izbacili Triontel Super Light paket kao uslugu na koju mogu dokupiti neki digitalni servis/aplikaciju.
Ujedno, od tada, kada odaberem Trion Super Light kao uslugu za koju želim da vidim informacije i račune, ne izbacuje mi poruku "customerId nije poznat" ali od informacija se samo vidi naziv paketa i korisničko ime. Brzina interneta nije navedena...

Što se tiče plaćanja računa za trion internet, piši im da imaš problem ali mi je čudno da ti ne radi ako na računu imaš šifru korisnika i poziv na broj.
Vidiš li račune za trion internet na sajtu moj m:tel pod stavkom računi?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidim račun, sve se popuni kako treba, nakon što unesem SMS kod, ne bude uspješno plaćanje. Probao više puta. Ali, stvarno, nemam živaca sa debilima da se nadvikujem...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 21:31 
Veteran
Veteran

@drakula
Ako već dodješ do unošenja sms koda, i izbaci ti da je plaćanje ne uspješno, to je onda do banke a ne do m:tel-a.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2024, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ali za redovni m:tel račun radi kako treba, kao što sam već napisao.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2024, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I dalje isti problem sa m:telovim računima. Bivši Trionov račun ne prolazi, a za drugu lokaciju, prolazi normalno.
Nema ograničenja na kartici ili bilo kakvo ograničenje ne postoji.

Jedini da sačekam koji dan, pa da opet probam.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2024, 13:43 
Veteran
Veteran

Pa šta ti kažu iz m:tel-a u vezi toga?
Prijavi im to na mejl korisnicka.podrska@mtel.ba sa detaljnim objašnjenjem i slikama.
Stvarno ne znam šta bi mogao biti problem jer m:tel-ov sistem ti uredno "pronađe" dati račun za trion tel internet ali zašto ne prolazi uplata... Hm... Čudno. Traži izjašnjenje od m:tel-a a možda da vidiš i sa bankom, da li oni vide zašto je plaćanje odbijeno?

Nemaš šta čekati, pola godine je već prošlo od kako je trion tel otišao pod m:tel.

EDIT: Da li je vrijeme da ova tema ide pod lock? Pitanje za admina???

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2024, 18:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Napisao sam komentar samo zbog tebe. :-) S jedne strane me boli uvo, a s druge, volim da pljujem po m:telu

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2024, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Treba ipak sačekati nekoliko dana od momenta pojave oba računa na moj.mtel.ba da se mogu oba platiti preko weba.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Jeli M:Tel ugasio Trion Tel ? Ja od jutros nemam net

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 12:18 
Veteran
Veteran

Zovi m:tel i prijavi kvar.
Kod mene internet radi...

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2024, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kod mene ne radi drugi dan. Ali obećavaju da će proraditi...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2024, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Proradio juče internet, radi sve kako treba. Trebalo im je dva dana za intervenciju, bilo 10 korisnika bez usluga...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2024, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
bogata_sirotinja je napisao:
Zovi m:tel i prijavi kvar.
Kod mene internet radi...

Tamo u M:Tel-u su sve pravi indijanci :angry4:

Taj dan kada je nestalo interneta sam isao do Delte i navrati kod njih u poslovnicu , onaj lik na šalteru provjeri kaže kvar nekakav ali najbolje ti nazovo call centar brze će doći nego da ja pravim ovde prijavu kvara .. I ja odmah nazovem call centar , momak se javi pita jesam
li i stanu da pokusam sa njih odraditi podesavnja / konfiguraciju , reko nisam zvacu kada budem i zovem posle par sati javi se cura neka i ja joj objasnim sve kaze prijavila sam ja smetnju neko ce te kontaktirati i tako ja sve čekam i sinoć opet nazovem M:Tel i objasnim sve to kako je bilo ..
Kaze ona nema ovde prijave kvara / smetnje uopste , nisu realni :mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1020 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 47, 48, 49, 50, 51

Sva vremena su u UTC [ DST ]