banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Maj 2025, 10:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: samsung sgh-e900
PostPoslato: 12 Jul 2007, 20:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
planiram da kupim ovaj telefon, pa me interesuje da mi kazete par detalja o njemu... da li ga je neko imao, da li je imao problema, kakav je, znaci sto vise informacija da vidim da li se radi o pouzdanom telefonu ili samo sminka... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2007, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Imam ga malo manje od 6 mjeseci i prezadovoljan sam. Doduse, moje koristenje telefona se svodi iskljucivo na pozive i pisanje poruka. Za ovo vrijeme napravio sam 2 fotografije .. mp3 player upalio isto toliko puta :)
Baterija je poprilicno dobra. Jedina zamjerka je sto treba odredjeno vrijeme da se priviknes na koristenje 'dugmica' osjetljivih na dodir. Prvih par dana mi se znalo desavati da pozovovem sve i svakoga .. pisanje poruke je bilo krajnje bolan proces (barem 3-4 puta 'izadjem' u meni :) itd .. Medjutim kada to prodje, sve je super. Sto se tice sminke .. nije da nije ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Po meni, jedina mana mu je kad te neko nazove i pita za nečiji broj koji imaš u imeniku telefona. Dok razgovaraš, ne možeš da nadješ broj, već moraš prekinuti pa naći broj i tek onda proslijediti. Ali mislim da je to generalno kod svih Samsung-a.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2007, 08:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moze se to uraditi .. i na e900, a ako se ne varam i kod ostalih Samsunga (barem je na d500 moglo)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 02:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2005, 23:44
ee jel mu realna cijena 450 km sa karticom od 512 mb ? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Naravno da nije, za te pare možeš uzeti K800i, N73, pa čak i N80...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Po meni, jedina mana mu je kad te neko nazove i pita za nečiji broj koji imaš u imeniku telefona. Dok razgovaraš, ne možeš da nadješ broj, već moraš prekinuti pa naći broj i tek onda proslijediti. Ali mislim da je to generalno kod svih Samsung-a.

Može to kod većine Samsunga, možda si pomješao proizvođače... :wink: :)

Citiraj:
ee jel mu realna cijena 450 km sa karticom od 512 mb ?

Nije realna cjena, može se naći za mnogo manje para, nemoj da te zavara ta kartica od 512mb, nju možeš naknadno kupiti za "malo" para...

Citiraj:
za te pare možeš uzeti K800i, N73, pa čak i N80...

Možeš polovne uzeti (možda jedino K800i možes uzeti nov za te pare),ali nove (ove Nokie) već teže za ove pare... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2007, 16:54
Pa bolja je i polovna Nokia nego nov Samsung , to svi znaju .... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Anakin je napisao:
Citiraj:

Može to kod većine Samsunga, možda si pomješao proizvođače... :wink: :)

Citiraj:
ee jel mu realna cijena 450 km sa karticom od 512 mb ?

Nije realna cjena, može se naći za mnogo manje para, nemoj da te zavara ta kartica od 512mb, nju možeš naknadno kupiti za "malo" para...

Citiraj:
za te pare možeš uzeti K800i, N73, pa čak i N80...

Možeš polovne uzeti (možda jedino K800i možes uzeti nov za te pare),ali nove (ove Nokie) već teže za ove pare... 8)

K800i možeš naći i nov. Nokije ne možeš naći sigurno, ali možeš ih naći po mesec dana stare u odličnom stanju. Tako da je moja preporuka svakako da ne uzimaš E900, ali svako opet ima svoje prioritete..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jul 2007, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pa bolja je i polovna Nokia nego nov Samsung , to svi znaju ....

:banghead:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2007, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To ti je cinjenica da je bolja polovna Nokia nego nov Samsung , ja vec cetiri godine kupujem polovne Nokijine telefone sa symbianom i nikada nisam imao problema ni sa jednim , stalno mi ispadju tel. i nikada mi se nisu kvarili , a dok Samsung stalno se kvare posebno flet kabal ili softwer , a taj E 900 je isto kvarljiv zbog onih tipki ...

Valja ga kupiti ako imas garanciju 2 godine ......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2007, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ja vec cetiri godine kupujem polovne Nokijine

To znači da ne kupuješ Samsung već Noki(j)u.....što implicira da ti ne možeš iz prve ruke znati kako se Samsung (bio on slide, preklopni ili mono block) ponaša prilikom korištenja...zato ne pričaj o nečemu što nisi lično probao i uvjerio se u njegove mogućnosti...
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Moram da pricam zato sto znam ja vec 5 godina radim sa telefonima servis i dekodiranje , i imao sam priliku da koristim sve i jedan Samsung sto ima na nasem trzistu , Sony Ericsson telefoni se dosta kvalitetniji i bogatiji funkcijama od Samsunga koji samo ima ( sminku kod SRBA ) ...

Npr. Samsung D 900 ima kameru od 3.0 mpx , a displej mu je sranje nista se ne vidi , ista mu je slika kao kod Nokie 6630 a ona ima 1.3 mpx ... A flet mu zna crknuti posle 2 mjeseca i slide mehanizam ....

Pa pozz za Anakina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Moram da pricam zato sto znam ja vec 5 godina

Da....radio sam i ja sa telefonima....ne govovirim nesto u sta se ne razumijem.... :)

Citiraj:
Npr. Samsung D 900 ima kameru od 3.0 mpx , a displej mu je sranje nista se ne vidi

Ne razumijem, kako misliš ništa se ne vidi...jeli na suncu (dnevnom svjetlu)...pojasni mi malo??? :-?

Citiraj:
ista mu je slika kao kod Nokie 6630 a ona ima 1.3 mpx

Ako ništa Samsung D900 ima veću sliku (veću rezoluciju slike) u odnosu na navedenu Nokiu...prebacivao sam na računar (slike) sa oba tel. i ne vidim da je Nokia izašla kao pobjednik...(da ne navodim to da ta Nokia nema blica te da je noćno slikanje na niskom nivou).

Citiraj:
A flet mu zna crknuti posle 2 mjeseca i slide mehanizam ....

Sa ovim nisam upoznat....ali uz poprilično "raubanje" nisu mi odlazili flat kablovi kod Samsunga (iako u istinu predstavljaju osjetljivi dio tel.)....

Pozz za Mrtvo Tjelo Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2007, 08:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 23:49
malo duze servisiram od sviju vas:)
i mogu vam reci onako iz iskustva da je svaki ali bas svaki telefon prica za sebe,nekad su se telefoni posle proizvodnje podvrgavali testiranju i ako bi se ispostavilo neko minimalno odstupanje ploce bi se lomile...e a danas je druga prica-za testiranje nema vremena pa se svasta pusta na trziste
pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2007, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Anakin
Citiraj:
Ako ništa Samsung D900 ima veću sliku (veću rezoluciju slike) u odnosu na navedenu Nokiu...prebacivao sam na računar (slike) sa oba tel. i ne vidim da je Nokia izašla kao pobjednik...(da ne navodim to da ta Nokia nema blica te da je noćno slikanje na niskom nivou).

Pa u odnosu na navedenu Nokiu da , ali uporedi N 73 ili N 80 , nocno slikanje ili snimanje sa D 900 pa vidi razliku ...

A moj drug ima D 900 kupio ga novog o shopu i posle neki 2 mjseca crkao mu flet a onaj slide mehanizam sav se razjebao ...

Po meni je Nokia dosta kvalitetniji tel . i izdrzljivi mislim na symbian modele ...

Pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2007, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Nema radio...nema IC... samsung je... sranje :sick:

Slozio bih se sa konstatacijom da je Nokia mnogo bolja solucija od samsunga a SE je pravi odnos ulozeno-dobijeno... Nesto nemam povjerenja u samsunge, a da je sminka... sminka je ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2007, 08:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
epek je napisao:
Nema radio...nema IC... samsung je... sranje :sick:

Slozio bih se sa konstatacijom da je Nokia mnogo bolja solucija od samsunga a SE je pravi odnos ulozeno-dobijeno... Nesto nemam povjerenja u samsunge, a da je sminka... sminka je ;)

konačno da neko nešto zaključi kako treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2007, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Mrtvo Tjelo je napisao:
To ti je cinjenica da je bolja polovna Nokia nego nov Samsung

jes of kors...
i ti radis 5 godina sa telfonima. hahah

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2007, 10:58 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Tema je Samsung SGH-E900, a ne rasprava da li je bolji Samsung ili Nokia, te se stoga vratite na istu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]