uh razmishljaj malo, nemoj odmah lupati ono shto ti padne na pamet!
Citiraj:
Ne bih rekao.Da je tako Mobi's bi bio najpovoljniji.Trenutna situacija sto se tice cijena je
1. BH Mobile
2. Eronet
3. Mobi's
a kako to zakljuchujesh? ko je jeftiniji da je najbolji?
hoces reci da je ova nova tele2 mreza u hrvatskoj bolja od vip-a i t-mob, jer je jeftinija?
po toj analogiji je i shkoda bolja od bmw-a?
Citiraj:
Ako je tako kao sto ti kazes zasto nemaju Uslugu Ko je zvao,veoma korisna usluga.
usluga ko je zvao je neshto slichno voice mailu i preusmeravanju poziva (nije isto al je na tom nekom nivou tehnologije), koji u mobisu postoji pa bar 4-5 god.
Citiraj:
Nemoj zabadati glavu u pijesak kao noj i samo branit svoje,gledaj realno.Mene boli briga koji je ciji vazno da je jeftin.065 bio povoljan prije 2 -3 godine sada vec nije.Cijene nisu promijenili otkako su uveli pre paid?
Bh mobile je sigurno lider ne samo po broju korisnika.Pa pogledaj jel mobis bio mms stavio na 0.66KM,a bhmobile oborio na 0.33 i odmah se i ovi nasi poravnali sa njima.Isto tako je i sa cijenom GPRS.
a i ti nemoj biti konj pa lupati gluposti.
ja sam u svom postu rekao da ovi kaskaju za mobisom godinu dana a nisam rekao da je mobis jeftiniji!
ko je prvi uveo gprs, mms, konferenciju itd itd???
dok je u mobisu bila testna faza gprs, tada je u bh mobile josh bila hit zabrana identifikacije
ne znam koliko sam kartica mobisa kupio svojoj kolegici iz sarajeva da mi moze mms poslati, tad bh mobile nije imao veze sa mms-om
sve ovo isto vazi i za eronet samo shto smatram da su oni josh crnji od bh mobila!
a shto se tiche cena, pa mobis prvi uvede neku uslugu pa ima pravo i da cepa sa cenom, pa kasnije kad stigne konkurencija da snizava. u modernoj ekonomiji je to sasvim normalna pojava.
a shto se tiche ovoga vashi, nashi i to, ta pricha pali kog nekog sa sela.
ja cu prvi preci na bh mobile al kad bude pravi razlog za to, odnosno kad budu bolji od mobisa!