banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Okt 2006, 09:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Kakvi su vam utisci? Naizgled dobar telefon, ali dosta se ljudi zali na kvalitet maske, i da je displej dosta los... sta vi kazete?

Citiraj:
Imao sam prethodno k500 i bio sam zadovoljniji. Ekran je dosta, dosta loshiji nego na k500, uglovi gledanja i vidljivost na suncu. Naravno i manji je (Takodje mislim da nije ni T od TFT-a). Srebrni premaz oko kamerice na poledjini telefona mi je pocheo da se skida posle 2 dana! noshenja u dzepu (podrazumeva se da je samo telefon u dzepu - k500 mi nije NIGDE izgreban posle godinu dana noshenja). Sada posle 2 nedelje kada se pogleda pozadi - chovek bi pomislio da je star 2 godine, a ne 2 nedelje. Ringtone mu je neshto slabiji i loshiji nego na k500 (mada je na k500 to izuzetno - pa se ovo ne mora uzeti kao primedba). Tastatura je neshto ulegnutija sa desne strane nego sa leve tako da je lepshi osecaj kada kucate na pr. 1 nego 3. Hod kod tastera 3 je plitak i loshiji je osecaj. Takodje poklopac za bateriju je bio tesan kada sam uzeo telefon, ali se sada razmrdao tako da je ruzan osecaj kada treba da otkucate neshto na telefonu, a on se mrda i dubinski i levo desno. Shto se tiche drugih stvari prilichno dobar telefon, ali ekran i to shto se skida srebrni premaz VEOMA kvari utisak (kao da se radi o telefonu koji koshta 50e a ne 130e). Ne znam koliko ima veze shto je moj telefon skidan sa mreze (Orange). Danas sam video i jedan skidan sa voodafon-a i ima isti ekran (isto losh) i tastatura mu se isto ponasha. Telefon je bio nov tako da ne znam da li se skida srebrni premaz. Nisam siguran da li je kod originalnog SE k510i (znachi ne skidanog sa neke mreze) zavrshna obrada isto tako, blago recheno jadna! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 08:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Imala sam davno K500i. Nije loš, ali njegovo vrijeme je prošlo.
Jedina mana mu je bila ta što mi se vrlo brzo srebrna boja na maski skinula tako da je djelovao stariji nego što je bio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Savjet: skupi jos malo para i kupi k750i, cijene su im dosta pale, tako da razlika u cijeni nije velika a razlika u kvalitetu jeste ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]