banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 18:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2005, 16:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Pozdrav, vec tri godine handrim jednog odlicnog Simensa ME45, koji je poceo da gubi dodir sa stvarnoscu. Prosao je sa mnom sito i reseto, udarce od beton, kupanja, bio je pun pijeska kao djecija zvecka, ali opet je koliko toliko dobro radio.
Ipak sad je totalno pukao, ni serviseri mu ne mogu pomoci, a meni se nekako ne mile ovi novi sargo-pirgasti telefoni sa hiljade nekih opcija koje ne sluze nicemu pametnom ili ne mozemo koristiti zbog nase "napredne mreze" (najnovija novost je Call waiting!!! zamislite!!! dok pricate sa nekim, neko drugi vas moze dobiti, a onda mozete sve troje pricati u isto vrijeme - conerencing wooow)...
no da skratim trazim dostojnog nasljednika, obradovao sam se kada sam na sajtovima vidio m65, ali uzivo mi izgleda kao plasticna kineska igracka, nekako mi je spor, lako grebljiv ekran, a kako sam cuo i nije toliko otporan na udarce,sto mi dosta znaci. Takodje mi se nesvidja ni ona starija nokia 5210...
Ima li ljudi koji su obozavali ME pa su morali necim naprednijim zamijeniti njihovog ljubimca? Ili da trazim polovnog ME-a? Uzdravlje
:bottle:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]