banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Maj 2025, 04:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2004, 21:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Vader je napisao:
mangia je napisao:
nokia 3310 rules jos kad je friziras na 3315 model, stavis plave led-ice, fancy masku i malu lampicu koja izgleda kao blic i eto te glavna faca u gradu

U jesam se ja onda zeznuo jer sam živio u zabludi da mobilni treba da služi kao telefon i ispomoć u životu i radu a sada ispada da mobilni služe da bi oni koji ih imaju bili "face u gradu". Kako sam samo bio naivan.

Joj joj Vader, pa ti si puuno zivio u zabludi. Stvarno mi je zao! ( :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2004, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
gledajte i plachite, jer ovakav telefon vishe nikad nigdje naci necete. provalite samo tezhinu, a da ne govorim o tome kako dobro lovi mrezhu. igrice, kamerice, slicice i ostale budaleshtine za koje se izdvajaju ogromne pare, koje nema nikom nikad nisu ni bile potrebne. jednostavan telefon koji sluzhi svojoj svrsi. ma savrshenstvo. evo malo karakteristika tog fona koji posjedujem, a koji ne vjerujem da cu ikad mjenjati. jedina mana mu je odbijanje poziva na svako dugme (sto je nemoguce drugacije podesiti), ali i to sam svario

Panasonic GD 93

Težina: 80 g
Dimenzije: 120 x 45 x 16.4 mm
Razgovor: 3 h 35 min
Mirovanje: 170 h
Imenik (memorija) 100 + SIM kartica
Zvono: 20 melodija
Vibracije: Da
Baterije: Litijum-Jonska

Slika

Panasonic GD 93 po svom dizajnu se razlikuje od prethodnih modela. Metaliziran izgled i neobičan oblik vam već govore da se radi o savremenom tipu telefona. Za nijansu veći od GD 92, ovaj telefon težine je 80g i dimenzija 12x45x16.4mm.

Svetloplava, tamnoplava, zelena, purpurna, bela, žuta i boja ćilibara su ponuđene pozadinske boje šestorednog displeja. I kako to biva i kod prethodnih modela, moguće ih je menjati po želji, a i dodeliti nekom od imena u imeniku. Caller identification graphics je zadržana kao jedna od mogućnosti identifikacije dolazećeg poziva.

SMS poruke: predvidljivi unos teksta, unapred memorisane tekstualne poruke (ili delovi poruke) koje se kasnije mogu i menjati.

Tu je i mogućnost primanja i slanja e-mail poruka preko već postojećeg naloga koji koristite uz pomoć računara.

Za razliku od prethodnog modela (GD 92) ova telefon ima odgovarajuću podršku za WAP protokol, što vam omogućava pregledanje sadržaja mobilnog Interneta.

Voice Recall je opcija koja vam pruža mogucnot glasovnog biranja brojeva. Ova opcija se po prvi put pojavljuje na ovom modelu.

Voice memo funkcija vam omogućava memorisanje delova razgovora, a ukoliko želite, ponuđena vam je i mogućnost da snimljeni zvuk upotrebite umesto neke od ponuđenih melodija. Ovaj model poseduje i vibracioni alarm sa mogućnošću neprestanog i isprekidanog rada.

Model GD 93 koristi Litijum-jonsku bateriju kapaciteta 650mAh koja vam omogućava 200 minuta razgovora i 170 sati mirovanja.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 19:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
T610.Na popustu je bio 270KM , a može se naći za 230KM!Ima kameru , lošu , ali ima jako puno opcija.Alternativa mi je bila siemens cv65 , ali sam ipak uzeo t610.

?>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2005, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Good old Nokia 5210 ili naslednik 5100!!!
RESPECT!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Feb 2005, 11:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
T610 za 230KM? :-?
A T630?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2002, 20:07
Ne znam

?>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Feb 2005, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
Koliko dodje t630, i gdje bih mogao zamjeniti t610 za njega?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]