Citiraj:
ali kada kao alternativu imam jebeni GSMBIH ili onaj hercegbosanski ERONET nema price. Jest da su nesto skuplji, ali nasi su. I poslije onoga sta su nam radili '91 da im dajem pare? Neka hvala
Nesto, ne znam kako da se izrazim, GLUPLJE, odavno nisam procitao.
Pa dok god se bude tako razmisljalo (a nemoj misliti da se ni te firme ne bave istrazivanjima javnosti - sto ce reci gluposti korisnika njihovih usluga) tako VESELO i skupo ce i biti. I TREBA DA BUDE.
Kako god ti tako razmisljas, tako i firme - IMAMO MI "NASIH" toliko i toliko i mozemo racunati s njima, pa kad je vec tako onda da ih i oderemo.
Nigdje u svijetu se vise ne pita cija je firma - jer je strani kapital svugdje. Multinacionalne kompanije - jedu ove male za dorucak - tako da se sve u svemu svodi na isto. Ako ne danas onda - uskoro.
Samo gledaj gdje je jeftinije - za istu uslugu.
Uskoro ce biti i konkurencija u ovim "zemaljskim" telefonskim uslugama. Nisu ni one jeftine.
Dostavljaci struje, kablovske TV, interneta, osiguravajucih drustava ..... da ne idemo dalje .... i ako se bude gledalo na to CIJI SU KOJI .... odose pare u vodu.
KO VOLI NEK IZVOLI, a ono gore nabrojano vas sve ceka.
To ti je isto kao i krediti na neke velike pare. Naravno gledas gdje je najpovoljnija kamata, a ne cija je banka.