mmiissoo je napisao:
Zanima me vase misljenje cura! Kada muskarca cura nalozi bas i on procuri, kakva je reakcija cura? Kakvo misljenje imaju o tome?
Mišljenja sam da to ne izaziva neku posebnu reakciju u odnosu na ostale kad cura i momak vode ljubav i rade jedno drugom stvari koje vole.
Ukoliko uzmemo u obzir "klasiku" da žena uživa u dodiru i osećaju dok je muškarac "mazi" a muškarac uživa dok gleda kako žena uživa u njegovom maženju , tada bi rekli da je ovo situacija sa obrnutim ulogama.
U principu mislim da to ženi prija jer je lepo videti da neko uživa u tvojim dodirima i milovanjima i da to čak daje i neki poseban osećaj "moći" možda reč nije najadekvatnija ali trenutno nemam bolju.

Recimo da je osećaj verovatno veoma sličan onom koji muškarac ima kad dovede ženu maženjem do vrhunca ili kad žena doživi orgazam onog momenta kad muškarac udje u nju...
Naravno ako bi se to dešavalo često ili naravno bez nečeg pre ili nečeg posle svakako bi postalo deprimirajuće i dosadno ....kao i sve što se stalno ponavlja...