banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Jul 2025, 13:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2007, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
BEOGRAD - Privatne detektive u Srbiji, prema nezvaničnim procenama, godišnje angažuje oko 3.500 ljudi, a vlasnici agencija kažu da posla ima sve više. Za njihovo angažovanje odlučuju se kako bi pronalašli članove porodice koji su nestali, ali i zbog otkrivanja neverstva partnera, provere pouzdanosti radnika ili da bi se uverili da li im se dete drogira.

- Najčešća klijentela su nam nesumnjivo žene, koje proveravaju vernost partnera. Za 15 evra po satu za dva, tri dana proveravamo ono što sumnjičave supružnike drži budne noćima i godinama im razjeda brak. Klijent dobija na ruke kompromitujuće fotografije ili neki drugi dokaz - kaže Ivan Jontović, direktor detektivske agencije „Enigma“ iz Novog Sada.
Detektivi neprimećeni za svega nekoliko sekundi naprave fotografije uz pomoć mobilnog ili sata, koji okida dok on zamahne rukom da namesti kosu.
Osim ljubavnica, detektivi su otkrivali i ljude sa dve porodice u dva različita grada.

Šefovi proveravaju radnike
- Neretko se ispostavi i da mužnema ljubavnicu nego dečka. Jednom su nam došle i dve žene da proverimo jednog biznismena koji je počeo da se zabavlja sa maloletnicom, kojoj je kupio stan i trošio brdo para na nju. U početku smo mislili da je supruga došla sa sestrom, ali smo ubrzo shvatili smo da je ova druga dugogodišnja ljubavnica tog istog čoveka - kaže za „Blic“ Dragan Trivan, direktor detektivske agencije „Protekta“ iz Beograda. Međutim, iskustva „srpskog Šerloka Holmsa“ kažu da je sve više sumnjičavih muškaraca, ali i klijenata s ozbiljnijim problemima.
- Često pribegavamo i ubacivanju insajdera u društvo u kojem se deca kreću, jer dok roditelji sumnjaju da dete uzima marihuanu, ono je već na heroinu. Imali smo i slučajeve da žena misli da je mužvara, a ispostavilo se da se zapravo sa ekipom sa posla drogira, devojku koja je mladića uvukla u sektu... Sve su to slučajevi kada moramo tražiti pomoć stručnih službi i policije - kaže Trivan.
Novina je i da srpski detektivi sve više posla imaju i na otkrivanju krađa i raznih zloupotreba unutar firmi, kao i na proveri kandidata za posao.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2007, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
SIJUKS je napisao:
Citiraj:

Osim ljubavnica, detektivi su otkrivali i ljude sa dve porodice u dva različita grada.
Bas sam cula skoro pricu kako je lik oko 10 godina imao 2 djevojke sa udaljenih krajeva Bga

- Neretko se ispostavi i da mužnema ljubavnicu nego dečka. :lol:
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Sep 2007, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
oce to tako :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2007, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
SassyBg je napisao:
SIJUKS je napisao:
Citiraj:

Bas sam cula skoro pricu kako je lik oko 10 godina imao 2 djevojke sa udaljenih krajeva Bga

Juche sam chula da je momak imao 2 cure zajedno - s prvom je bio 4 god, a s drugom godinu i po i s obe je izlazio svuda i obe su sa njim imale "ozbiljnu" vezu. :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 15:04 
Svaka cast...frajer.5(sad kad krene drvlje i kamenje po meni)!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2007, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma nece...svaka mu cast zaista...one su glupe ne on.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 07:01 
Citiraj:
one su glupe ne on.

Nisu, one nisu moglew ni znati za to.

Znam slucajeve da lik koji radi u Njemackoj ima i tamo i ovdje porodicu!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wahahah nisu mogle znati...pa da imaju 10% sivih celija kao normalna osoba mogle su posumnjati...ebote...mislim toliko dugo...mozes vozati nekog neko vrijeme..ali halo...pa kakva je to veza toliko godina...ako za poslednju godinu i po ne primjetis sta se desava sa tvojim drugom polovinom....ili je komunikacija 0 bambija..

a to za Njamacku..vec druga prica...

naime sjetih se sinoc ove teme...ako nisam bila u skrivenoj kameri...onda su detektivski spijuni babe...jao kako mi bakica sinoc na finjaka izvuce gomilu informacija...(iz ljubavnog zivota)..pa onda pocela da mi dijeli savjete...a ja dobra pa joj jos kfam svoju pitu sa jabukama...tako da ako vidite na skrivenoj kameri eventualno djevojku koja prica sa bakicom kako je momak ostavio...hahah it is only me...bem` ti Zemun...svi prsli

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 13:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
a tek ovo da vidite >>>> http://www.net.hr/webcafe/page/2007/09/13/0214006.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 13:10 
XIX century je napisao:

Pa nemozesh vjerovati...dokle je to doguralo... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Uzas...pa brak vise nema smisla...sta se onda zene i udaju, nek bockaju sa strane do kraja zivota

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2007, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
XIX century je napisao:

U Njemackoj vec odavno postoje takve agencije i nije samo jedna u pitanju :-?

Meni nije trebao nikakav detektiv :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2007, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
EiLeen je napisao:
SassyBg je napisao:
SIJUKS je napisao:
Citiraj:

Juche sam chula da je momak imao 2 cure zajedno - s prvom je bio 4 god, a s drugom godinu i po i s obe je izlazio svuda i obe su sa njim imale "ozbiljnu" vezu. :lol: :lol:

Za žene kažu da su ko RAM...nikad ih dosta :toothy4:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 08:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ko ce se taliti da i u BL otvorimo jednu takvu agenciju,ima da poso cveta :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2007, 14:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
SassyBg je napisao:
SIJUKS je napisao:
Citiraj:

Pa to Eillen, i nije tako rijedak slučaj... evo čovjek u komšiluku koji ima dvije odrasle kćerke.. saznalo se kako ima dugu vezu s drugom ženom, dok je u braku... i ne samo dugu vezu sa njom, već i 6-ogodišnjeg sinčića... to kad su saznale njegova žena i ćerke ( odrasle djevojke) su pukle malo, a žena je bila na lijekovima za živce..

al meni stvarno nisu jasni ti profili.. kako mogu živjeti dvostruki život, stvarno šizoidno.. ja pokušavam sebe staviti u tu situaciju, pa mene bi gržnja savjesti ubila, a bogami i stres koji bi se prirodno stvorio od igranja dvostruke uloge. Može li takva osoba ikad živjeti opušteno??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Sep 2007, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ko ce se taliti da i u BL otvorimo jednu takvu agenciju,ima da poso cveta :D

Sijuks, ja ću da ti kreiram alibi kad god ti zatreba. Cijena: 100 KM po jednom alibiju

8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Sep 2007, 02:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
SassyBg je napisao:
ma nece...svaka mu cast zaista...one su glupe ne on.

Nisu one glupe, samo naivne, zaljubljene i skupa imaju tacno 0 pravih prijateljica/prijatelja. :D

Tesko mi je povjerovati da za to vrijeme niti jedna prijateljica i jedne i druge cure nije vidjela tog momka sa onom "drugom" djevojkom - buduci "da su isli svuda" (tako je neko to opisao).

Inace ti 'duplici' su po meni cisti kompleksasi...

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]