banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 18:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

pa....
celicni 59%  59%  [ 20 ]
mamina maza 41%  41%  [ 14 ]
Ukupno glasova : 34
Autoru Poruka
 Tema posta: celicni vs razmazeni
PostPoslato: 14 Okt 2007, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Hvala Bogu.:-? ..kako se mei nista umjereno ne desava,,...tako i varijacije sa frajerima*samo oni koji mi bas znace/znacili*idu iz krajnosti u krajnost...zanima me drage dame...sta je vas vise privlaci...ili odbija...

Profil1:,,Tvrd``momak,ortaci,sljaka i provod na 1.mjestu...zena se tako reci boji...tesko priznaje osjecanja i sebi i drugima...i tesko se vezuje...Svezan...ali opet mu nije lako otvoriti se ...ljubomoran...nesiguran...svoju ljubav potiskuje ali...kada se otvori...njegova cvrstina daje sigurnost u vezi

Profil2:lijep,zgodan...navikao na pazanju ali i daje istu i nista mu nije tesko da zadovolji partnerku,..razmazen..pravi scene oko svakog svog ne zadovoljstva...zeli sve od vas...egocentrik,narcis....

Dakle u 1.profilu...zena ostaje zeljna paznje i ljubavi...ali kada je dobije....to je definitivno to....u 2...je lik drzi kao malo vode na dlanu...ali joj smeta takva paznja i posesivnost....

Koje se zlo da popraviti.....?Odprilike to je u kratkim crtama...Dakle sta vise volite od ta 2 zla...da preko trnja doprete do istinitih osjecanja...ili da vas guse istim...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Prepolovis ih i spojis njihove najbolje dijelove u jednog ljubavnog Frankenstajna :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Prepolovis ih i spojis njihove najbolje dijelove u jednog ljubavnog Frankenstajna :lol:

:lol: :lol: :lol:

Ne zna se sta je gore od ta dva zla...
Mozda da kupis vibrator dok ne naidje neko normalan? :D

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hehe savrsenstvo,...bem ti 21.vijek...ne mos` ni covjeka isprogramirati....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 11:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2007, 14:09
SassyBg je napisao:

hehe savrsenstvo,...bem ti 21.vijek...ne mos` ni covjeka isprogramirati....
:lol: :lol: Bas tako :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 11:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ja sam mamin sin jedinac, oko mamino :P , pa se smatram kompetentnim da kažem: biraj ove druge, čelične. Neće ti zarđati. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Definitivno ovaj prvi!! Mamine maze su čitav život ispod mamine suknje, neće ništa da rade, većinom misle da će sve mama da uradi, a poslije mame žena.... Znači, definitivno ovi prvi :thumbup: Kao što i sama rekla, kad se otvore, onda su tvoji za cijeli život :D :iconbiggrin:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
EiLeen je napisao:
Definitivno ovaj prvi!! Mamine maze su čitav život ispod mamine suknje, neće ništa da rade, većinom misle da će sve mama da uradi, a poslije mame žena.... Znači, definitivno ovi prvi :thumbup: Kao što i sama rekla, kad se otvore, onda su tvoji za cijeli život :D :iconbiggrin:

o tamara a ti si bash nasla jednog celicnog hahahahahahahaha ( mislim na marina :) ) skoro padoh sa stolice ili kako bi neko rekao odvezao mi se pupak od smijeha

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
EiLeen je napisao:

potpis.

Per aspera ad astra.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Kod vas mora biti ili jedan ili drugi (uticaj španskih serija)....a đe vam je sredina? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
Anakin je napisao:
Kod vas mora biti ili jedan ili drugi (uticaj španskih serija)....a đe vam je sredina? :P

...pa, valjda dole...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
ventilator je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Ne zna se sta je gore od ta dva zla...
Mozda da kupis vibrator dok ne naidje neko normalan? :D

I da onda promjenimo ime teme u .. celicni vs razmazeni vs gumeni .. :)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Opisala si dvije krajnosti, ali prva krajnost je bolja. Definitivno. Bjezi od mamine maze koracima od 100 milja/h. Iz razloga koje je Lisa vec opisala, a mogu se sumirati rjecima - pasivna agresivnost.

Savrseni su samo u jednom - da ti uniste zivot.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Anakin je napisao:

heh pa sredina je naravno najbolja...al tako se ispostavilo...
Djevojke,svidja mi se vase razmisljanje....

Dakle vi smatrate da je bolje od covjeka praviti ljubavnika,nego od ljubavnika covjeka...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ma ne možeš burek bez mesa napravit`...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
SassyBg je napisao:

Dakle vi smatrate da je bolje od covjeka praviti ljubavnika,nego od ljubavnika covjeka...

Ne samo sto je bolje po tebe, nego je i lakse, tj. imas vece sanse da uspijes. Od mamine maze ( ljubavnika uslovno receno ) ces tesko naciniti covjeka. A valjda je vaznije biti covjek nego 'Romeo' ( iz djela o Romeu i Juliji, ah... ), na kraju krajeva.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
maminih maza mi je dosta za barem tri naredna zivota...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
e pa jesu krajnosti i niko nije samo jedno od to dvoje! ne mogu se ljudi samo tako strpati u jednu ladicu - srecom!

a ja sam glasala za "maminu mazu" :o

pun mi k ovih tzv "chelicnih" ma to niko ne moze biti bez pretvaranja.... ili jako rijetko... i ne mozes biti celican a da pritom ne gazis nekog ispod sebe :roll: i milion puta sam cula pricu "joj ne znam sta cu, opet sam se nalozila na kretena, pljuje, pije, izivljava se, zajebava sve i svakoga ali ne mogu pomoci sebi, a onaj divni momak koji me zove, koji je tu za mene, ma joj previse mi je sav je neki divan-to mi ne odgovara" ----:puke: --- ma nemoj, glupe mazohisticne zene! to sranje treba prerarasti u pubertetu i tacka! odrasle zhene trebaju biti sa odraslim muskarcima, koji su svjesni i svoje soft strane i prihvataju to kao nesto normalno-sto i jeste tako!

muskarac koji nije sposoban shvatiti da je zena jednako dobra kao on i da zasluzuje sve sto zasluzuje on - treba ostati sam i crknuti u svojoj "chelicnosti"
a ako ce suprotnost takvom ponasanju biti prozvana "maminom mazom" moze slobodno! glupost :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O opozicija,super,super.ALl ne mozas tako da vazes sve mane jedne strane i vrline druge.Adje da prvo da razmotrimo osjecanja.je ono o pljuje,pije i izivljava se nisam nigdje navela..
Prvi je dakle iskomleksiran i uvucen u ljusturu,linija samoodbrane i lazna maska.Ako se ona skine divna je osoba,koja svojim ostalim osobinama,,celicnosti``tznaci kao fora nekim rangom u drustvu,,,karijeri``obecava emotivnu sigurnos.Zivi po sistemu gazim da ne bi bio zgazen..jednostavno proizvod okoline odrastanja na ulici...
Drugi...nema problema sa iskazivanjem osjecanja...ali kakva su to osjecanja...sva olaka laskanja i fore,fazoni.,fokusiranost i pripijenost...dok je po njegovom...cim osjeti manji otpor postaje placljivo ili histericno deriste...ok sve sam malo preuvelicala...al nije daleko od istine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 18:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Problem je što se osjećajnost shvata kao u onoj epizodi South Parka kad se đavo izbije na onog pedera (iz Detroita?) zašto je uvijek tako divan i nježan, razumije ga i oprašta mu, zašto nije malo kao Sadam...
A ovaj kaže : "Hej, pa ja sam muškarac devedesetih, uredan sam, osjećajan i plačem!"
:lol:

pamella_morrison je napisao:
ma nemoj, glupe mazohisticne zene! to sranje treba prerarasti u pubertetu i tacka!

:notworthy:
Ili, kad već ne možeš promijeniti ženski rod, zašto malo ne biti đubre... :lol: Ne daju mi se sad nabrajati slučajevi kada tip namjerno glumi tako nešto... Šta se dešava... 100% uspjeh... I onda kontam, pa da li stvarno ispadam debil svaki put kad kažem nešto tipa, "ok, nema frke, opušteno, biće vremena, nemoj da se nerviraš, nemoj da se izvinjavaš" i slične gluposti... Da, definitivno ispadam...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]