banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Muskarac casti
PostPoslato: 07 Maj 2007, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Evo nesto mi sad pade na pamet, dok sam ucio menadzment i razmisljao kada cu skupiti 10km....(Blacki nisam bubator, sad sam dosao iz grada, ne ucim od 12 ) Prilika je ovakva, nikada do sada, kada sam izasao sa curom/prijateljicom, hvala bogu pozamasan broj puta. Nikada ali bas nikada nije proslo a da nisam insistirao da ja platim. Znaci to je po meni sasvim normalno. Samo se jednom desilo da je cura castila ali to je bilo zbog rodjendana pa ona vodila na veceru. Eh sad da cujem vas. Evo vec par dana nemam marke u dzepu, otislo na plin i subotu, i ako sam rekao da necu trositi na gluposti pa eto... sada necu ni da izlazim, dok ne budem imao bar 10km... Ok ,znaci da li je kod vas ista situacija ili svako sebi ili zavisi od cure...
(Vi sto ste ozenjeni vec 36+ meseci preskocite, normalno je da ce platiti muskarac a kada se nema cura, to je ok)

To je ok, dalje. Od svih ovih brojeva, samo par njih 3-4 se uhvatilo za dzep, kao ona ce platiti, ostale kada dajem pare ni ne gledaju. Ne, nisam burzuj i ako ih ima pozamasan broj koji misle, tako da i ne vodam neke extra sponzorusice, ovo nije prica o njima. Znaci jeli ovo u poslednje vreme u redu?

Mislim barem je kulturno da se uhvatite za dzep ako vec niste sponze...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 17:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Mislim da se očekuje da muškarac plati! pogotovo ako je on taj koji je curu pozvao van! ne bih rekao da je to stvar sponzorstva, jednostavno je, možda čak i kulturno da muškarac plati! Ali ako ponude da one plate, prihvataj bez rzmišljanja! Znači ja curama plaćam piće!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Nije ni cudo da si bankrotirao ako uvijek ti placas :D . Salim se naravno.
Mislim da trebas pustiti nju da plati, osim naravno, ako ti nisi insistirao da izadjete.
Ranije sam bio isto takav, nisam htio pustiti nju da plati, ali sam primijetio da to cure ne vole, pa kazem kad ne volite placajte onda :) .
Napravi jedan eksperiment ako ne vjerujes, vidjeces da i one vole da caste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hm pogresno ste shvatili, ne radi se o meni, nego prica je na globalnom planu. Ja sam ovako navikao i nemogu se sada promjeniti. Hajde preskocite mene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 18:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
ja kao zensko (valjda :lol: ) praktikujem semu jednom ja jednom ti i tako u krug....-najbolje za sve

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 19:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
vise nisi zumbulic :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
To je već može se reći postala tradicija. Kada muškarac pozove curu na piće - on i plati ceh, ako nema onda je pozove da šetaju :D

Fino je kada se cura na prvom izlasku uhvati za džep da plati račun...cijenim to...ali rijetko se dešava :-? :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
narcisa je napisao:
ja kao zensko (valjda :lol: ) praktikujem semu jednom ja jednom ti i tako u krug....-najbolje za sve

Vazno je da se obrce

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 21:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Citiraj:
Fino je kada se cura na prvom izlasku uhvati za džep da plati račun...cijenim to...ali rijetko se dešava

Da fino je... ali ako je muškarac pozvao curu da izađu zajedno(po prvi put) onda je sasvim logično da on i plati! Moglo bi se reći da joj daje do znanja zašto ju je pozvao, mada sam poziv govori mnogo više!
Ali ako žele da plate, onda OK...Nama još bolje, ostanemo u plusu pa možemo i izaći naveče! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Bosna je ovo nije Slovenija tako da krive Drine ispravljati ne ide .......

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Auuu pa vi previse filozofije.

Znaci momak kada zove ,on casti. Cura kada zove, opet momak casti. Kada se dogovore zajedno negde naci, opet momak casti. Kada idete u setnju, momak nema para. Ok ,ode ja sutra u setnju.

Jebvig, nemozes promjeniti naviku a i bezz se osjecao posto su konobari vec navikli da pogledaju u mene kada treba platiti....

Poslednji put menjao Frenki dana 07 Maj 2007, 22:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da fino je... ali ako je muškarac pozvao curu da izađu zajedno(po prvi put) onda je sasvim logično da on i plati!

Da, logično je da muškarac plati, ali sama činjenica da se ona uhvatila za džep (bez obzira što i ona sama zna da muškarac neće dozvoliti da ona plati) je za mene fina.(to sam htio reći u prethodnom postu) 8) Iako nešto mi u zadnje vrijeme fali para, pa je moguće da utiče na mene :lol: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:

Ok ,znaci momak kada zove ,on casti. Cura kada zove, opet momak casti. Kada se dogovore zajedno negde naci, opet momak casti. Kada idete u setnju, momak nema para. Ok ,ode ja sutra u setnju.

Najbolje je da ti kupiš pola hljeba, uhvatiš curu za ruku i odvedeš je u park na neku klupicu, pa zajedno hranite golubove...romantika, a i uštediš para 8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Anakin je napisao:
Citiraj:

Ok ,znaci momak kada zove ,on casti. Cura kada zove, opet momak casti. Kada se dogovore zajedno negde naci, opet momak casti. Kada idete u setnju, momak nema para. Ok ,ode ja sutra u setnju.

Najbolje je da ti kupiš pola hljeba, uhvatiš curu za ruku i odvedeš je u park na neku klupicu, pa zajedno hranite golubove...romantika, a i uštediš para 8) :D

Hajd vrati 50, bio je bolji :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

**

Poslednji put menjao Frenki dana 07 Maj 2007, 22:11, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hajd vrati 50, bio je bolji

:lol: :lol: Čuvaj se Lude Maje, viđao sam je po parkovima se šeta s nožem... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
nekako je OBICAJ da muskarac placa, pogotovo ako idu da se skontaju ili su se tek skontali :lol: ali ja to ne volim, uvijek se moram boriti da i ja nekad platim -- jer ja volim RAVNOPRAVNOST - koliko ju je god moguce postici,,,!

mislim da se muski i zenski prijatelj oko toga trebaju dogovoriti, nesto tipa ovoga sto je narcisa napisala.. i nije loshe kad sam se u svim tim dogovorima obrati paznja na to da npr. jedno od njih radi drugo ne radi i tako neke okolnosti, vise nego ko je musko a ko zensko.....

@Frenki ebes drugaricu ili curu kojoj ne mozes reci "nisam pri parama-ajd ti casti" pa da moras setati po vani (nocu je bome hladno :lol: ) umjesto biti iskren! (ne odnosi se samo na tebe nego na bilo koga...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 23:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
Citiraj:
Kada muškarac pozove curu na piće - on i plati ceh

e da je meni naci vakve muskarceee :D
Citiraj:
Najbolje je da ti kupiš pola hljeba, uhvatiš curu za ruku i odvedeš je u park na neku klupicu, pa zajedno hranite golubove...romantika, a i uštediš para

ova ideja me ocarava -zbiljaaa :lol:
Citiraj:
nemozes promjeniti naviku a i bezz se osjecao posto su konobari vec navikli da pogledaju u mene kada treba platiti....

ko te slagaooo zbiljaaa mozes promjeniti naviku samo treba mlogoo prakseee a mozda su ti konobari nastrani pa bulje u tebe :D mislim u poslednji vremenski period sve vise bulje u mene i cekaju da platim :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
ne placam vishe nikom nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 06:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Neko nama buba menadžment :)

To je sasvim glupo. Nije sramota nemati.. U principu i u društvu, a i šire, red je da plati onaj ko poziva, ali ako se radi o nekoj vezi na duže staze u redu je podeliti troškove ponekada, ili plaćati naizmenično (muškarac češće). I to nije sad stvar o kojoj treba diskutovati samoj po sebi. Tu ima bitnih pitanja, tipa: Da li je neko od to dvoje zaposleno. Kad ne radi ni jedno, možda je red da se troškovi podele, opet sa pretenzijom onog imućnijeg, ali ako muško radi, mislim da uvek može izdvojiti da plati ceh.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 161 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]