banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 22:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2007, 15:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Mar 2007, 23:17
Da li vi Gospodo MUSKARCI stvarno zivite u uvjerenju da je nemoguce naci,
nije bitno za sta (kafa, izlazak, seks, veza, vatanje, pijancenje, pa i drogiranje), djevojku koja nije sponzorusa, kurva, radodajka, radio Mileva,
ovisnica o ..., jadnica, ruznjovina, ufurana?

:angel: :D :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 15:17 
Početnik
Početnik

I molila bih djevojke da suzdrze svoje reakcije barem 24 sata.
Molim to iz najbolje namjere. Jer nisam postavila topic da bi se preseravali i prepucavali,
nego da napokon saznam odgovor na pitanje koje ne silazi sa usana mnogih djevojaka.
Koje su i lijepe i zgodne, i nisu ocajnice, vec se jednostavno ne zele maltretirati sa kretenima i budalama, a normalnih nigdje
ni od korjena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Niti govora

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 16:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Da li vi Gospodo MUSKARCI stvarno zivite u uvjerenju da je nemoguce naci,
nije bitno za sta (kafa, izlazak, seks, veza, vatanje, pijancenje, pa i drogiranje), djevojku koja nije sponzorusa, kurva, radodajka, radio Mileva,
ovisnica o ..., jadnica, ruznjovina, ufurana?

Naravno da ih je moguce naci. Ustvari, one su u poprilicnoj vecini u odnosu na ove koje si ti sada nabrojala.

Citiraj:
vec se jednostavno ne zele maltretirati sa kretenima i budalama, a normalnih nigdje
ni od korjena.

Sve je do ovoga bilo OK. Da li ti, draga djevojko, stvarno mislis da su vecina muskarca kreteni i budale koji gledaju samo 'onakve' djevojke? Ako je to slucaj, onda ova tema poprilicno pada u vodu.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 16:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
@ V@nja

:thumbleft: =D> :thumbright:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
DA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
V@nja je napisao:

Sve je do ovoga bilo OK. Da li ti, draga djevojko, stvarno mislis da su vecina muskarca kreteni i budale koji gledaju samo 'onakve' djevojke? Ako je to slucaj, onda ova tema poprilicno pada u vodu.

taj rad

prao puucccaaak..bash sam danas sa ortakom pricho ovom problemu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 17:36 
Početnik
Početnik

Ne nemislim. Naravno da nisu kreteni tipovi koji bi rado da samo
povale neku raskosnu glupacicu. I ja bih rado da izvatam par "interesantnih tipova".

Mislila sam na tipove koji prilaze sa zvakom "Ja sam iz Njemacke" ili
"Ja vozim mercedes" ili "Bil mala da te usrecim" - pritom nema dva prednja zuba i mislim da bi prije usrecio svog prijatelja.

Mozda ce ovo zvucati pateticno, ali postoji mnogo djevojaka koje se "ponekad" osjecaju veoma neprivlacno jer kao da ih niko nece da pogleda, kao da ne postoje.
Sasvim je normalno da muskarci radije prilaze curama koje su obucene u losu imitaciju divlje zivotinje i nemaju zrno soli u glavi, nego curama koje
se razlikuju. Ali mene interesuje zasto nas ne primjecujete?!

Bicu potpuno iskrena, ja licno nemam problema sa nalazenjem momaka, ali za momke koji su meni veoma interesantni ja kao da ne postojim. Apsolutno nije bitno kako sam se obukla, da li sam u stiklama, da li sam
u svom fazonu, bukvalno ne postojim. To nije samo slucaj samnom i pri tome ti momci nisu neki FRAJERI, vecina njih su poput vas. Zbog cega smo nevidljive, zbog cega vecina momaka ce reci "Pa ona je super" ali nikad nece reci Cao ili nedao ti Bog pitati "Da li si za kafu?"
Mislim da niste svjesni koliko djevojaka, koje imaju samopouzdanja, se vracaju kuci jeduci burek.

Ne prihvatam teoriju po kojoj mladji momci bi rado skocili na nas (pa nisam ja auto skola), momci nasih godina su tek shvatili da su frajeri pa im treba vremena da se izive a stariji momci ne zele da se vezu!!!

Ja ovde ne pricam o vezama, pricam o bukvalnom priznavanju postojanja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 17:38 
Početnik
Početnik

Ubicu se ovo je tako pateticno!

Djevojke ima da mi dignete spomenik "U CAST NEPOZNATOM BORCU"

:violent1:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 17:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
NP Poison Idea - Taken by Surprise

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
ima tu istine..ima ima..i to bash bash.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 17:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
@tajnica
ja te licno ne kontam sta pricas :oops:
ajd opet :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 18:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
@ tanjica
jesi za kafu? 8)

a sad ozbiljno - koliko god prvi post bio patetican toliko je drugi izvukao nekolilko cinjenica. zasto muskarci startaju one ribe koje se "laufaju k'o suferice" (ili barem tako izgledaju)? mozda zato sto su neke vise vrijednosti otisle u drugi plan i sve vise djevojaka se tako ponasa ("bes osjecanja, nek ja imam nesto od toga!"). da li si pomislila da se ti isti muskarci (mozda) boje da pridju nekoj naizgled normalnoj djevojci? kod ovih prvih bar znaju da imaju neke sanse ako mahnu pred nosom kljucem sa trokrakom zvijezdom i sloze pricu o njemackoj...
svatas na sta ciljam? ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 18:15 
Početnik
Početnik

Evo ovako, da pojednostavim.

Kad izadjes u grad, 100% ces da odmjeris od glave do pete, sve i jednu curu
obucenu u traku koja glumi minic i grudnjakom punim... :D maramica!
Vjerovatno je da ces mnogoj i da dobacis nesto, da zviznes, pa i da je lapis za dupe, zar ne?! A ako ti se posreci rado ces i da je usrecis tu noc "na zadnjem sedistu svoga auta".

E pa, problem je u tome sto:

1. NAGLASAVAM da ni u kom slucaju nisam-smo zeljna-ne, takvih reakcija.
Velika je vjerovatnoca da bih razbila zube budali koja bi zviznula i uhvatila
za dupe, kamenjarke se nalaze sa druge strane vrata.

2. Ali ako mi kazete da postoji mnogo cura koje su OK. Zbog cega to ne pokazujete? Nije potrebno da zvizdite, vec da jednostavno pogledate.
Jeste da je malo glupo razmisljanje djevojke koja je ocigledno zgodna, ali se osjeca ruzna. Ali kako drugacije ona da se osjeca ako je niko ziv ne primjeti.

3. Nema nas toliko mnogo, sve nas je manje i manje, jer mnoge djevojke odustaju i jednostavno se "uklapaju" u masu.

4. Jel' sada shvatas

5. Cura moze biti strava, ali se ona nece tako osjecati sve dok joj osoba suprotnog pola to ne pokaze ili rekne. Dzabe prijateljice, prijatelji, braca, roditelji, tek kad ti neko ko ti je sladak to kaze, e tak tada se u to i vjeruje.

6. Ne svodi se sve na seks, malo je djevojaka koje su samo toga zeljne. Veoma je lako naci nekoga isto toliko zainteresovanog. Ali da ti neko pridje i upozna se, ili rekne cao, ili pozove na kafu, ili jednostavno stane i
pokusa zapoceti pricu, e to je vec nesto! i to je srz problema.

7. DA LI DJEVOJKA MORA BITI OBUCENA KAO SVE OSTALE DA BISTE VI REKLI VAUU?!

:fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 18:23 
Početnik
Početnik

Ja sam ovu temu hiljadu puta prozvakala sa mnogim ljudima i muskarcima i zenama!

ALOOOOOOOOOOOOO batali strah, naravno da ce cak i mnoge "normalne" djevojke reci NE, ako im pridjes. Ali nece svaka! A posebno nece djevojka
koja te ocigledno gleda. Jer dragi moji muskarci, malo je vas koji nemaju svoje obozavateljke.

Shvatam ja na sta ti ciljas, ali zar to znaci da se svi trebamo jednostavno pomiriti sa tom cinjenicom?

To je uredu?!

Misao o tome da se nista ne moze uraditi po pitanju osnovnih musko zenskih odnosa je zastrasujuca. Posebno u ovome slucaju, kad je dosta homo sapijensa i sa jedne i sa druge strane koji misle da je lose ovo sto se dogadja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 18:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
tanjica je napisao:
Ubicu se ovo je tako pateticno!

Djevojke ima da mi dignete spomenik "U CAST NEPOZNATOM BORCU"

:violent1:

draga sama si to zeljela -- :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Imao sam situacija kad sam prilazio djevojkama koje u vecini situacija, kako ti kazes, "ne bih ni pogledao". Svaki put se zavrsilo tako sto su me te ribe gledale u fazonu "not my league".. I svaki put mi je to bilo presmjesno.. Tako da, for the record, ni vi niste cvjecke..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 19:08 
Početnik
Početnik

Pa daleko od toga, nisu ni normalne djevojke "savrsene". Meni
licno se desavala druga prica, budem sa momkom u vezi i odjednom pocnu iskrsavati problemi koji se ticu smjesnih sitnica, neki ljudi kao da ocekuju
da budes "savrsen", ako se razlikujes od mase. Sve smo mi zene, i normalno je da cemo radije dati sansu momku koji fantasticno izgleda, ali to ne znaci da ne vidimo i one druge.
A nerijetko ti drugi momci svojim nekim postupcima privuku nasu paznju.

Ali onda se javlja problem, kako prici... jer ako djevojka pridje, mnogima se to ne svidja, ili pak pomisle da je laka. A ako ne pridje, taj drugi momak obicno misli da nema sanse. I opet se vrtimo u krug.

Musko-zenski odnosi su oduvijek bili teski, pa zasto ih jos vise otezavati?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2007, 19:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
tanjica je napisao:
Pa daleko od toga, nisu ni normalne djevojke "savrsene". Meni
licno se desavala druga prica, budem sa momkom u vezi i odjednom pocnu iskrsavati problemi koji se ticu smjesnih sitnica, neki ljudi kao da ocekuju
da budes "savrsen", ako se razlikujes od mase. Sve smo mi zene, i normalno je da cemo radije dati sansu momku koji fantasticno izgleda, ali to ne znaci da ne vidimo i one druge.
A nerijetko ti drugi momci svojim nekim postupcima privuku nasu paznju.

Ali onda se javlja problem, kako prici... jer ako djevojka pridje, mnogima se to ne svidja, ili pak pomisle da je laka. A ako ne pridje, taj drugi momak obicno misli da nema sanse. I opet se vrtimo u krug.

Musko-zenski odnosi su oduvijek bili teski, pa zasto ih jos vise otezavati?

ja tebe i dalje ne kontam, al ozbiljno
sta ti zelis? da se sad nas 5 skonta sa tobom, tvojim prijateljicama, da promjenimo grad, ubijemo sponzoruse

mislim prica je jasna, imas sponzoruse - za njih imas bogatase ( jedne bez drugih nebi bilo ) imas normalne cure- imas normalne monke
generalizovati stvari bilo bi glupo
ako je momak glup i ne zna sta hoce i prici djevoci moze on biti lijep/ruzan bogat / siromasan djaba mu
isto i za curu, ako ona zeli da upozna nekog momka a svakom koji joj pridje ga mrko pogleda i odjebe ga ili samo cuti ili stoji u nekom cosku kafica isto joj je bezveze...

ma sve to zavisi od situacije, trenutka zelje... glupa prica totalno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]