banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jul 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Dilema!
PostPoslato: 08 Mar 2007, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Eto, slucajno sam gledao neku emisiju, prema istrazivanjima, mladi u Hrvatskoj su prije 4 godine postajali seksualno aktivni sa 17 godina, a sada se ta granica spustila na 15 godina starosti.
Da li je vrijeme da se malo etika izmjeni? Naime, (bicu vulgaran), klinka od 14 god (malo naprednija od ostalih) se je*e sa deckom od 16-17. Hajde, to je normalno, 2-3 godine da je momak stariji.
Elem, i sami smo svjedoci da pojedine klinke po BL, koje su 91-o godiste izgledaju STRASHNO, ocito je da su fizicki odavno zrele (pojedine, ne ulazimo u psihicku zrelost!). Da li mozemo onda posmatrati kao pedofila nekog ko je od njih stariji mnogo godina a u "vezi" je sa njima, kad bi se one svakako je*ale sa nekim svojih godina ili malo starijim?

(Da napomenem, ne planiram lov na klinke, da mi odmah ne pocnete vaditi oci :lol: :lol: :lol: )

Vrh

Tema posta: Re: Dilema!
PostPoslato: 08 Mar 2007, 16:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
monstrum je napisao:
(Da napomenem, ne planiram lov na klinke, da mi odmah ne pocnete vaditi oci :lol: :lol: :lol: )

ko nije kriv nema potrebu da se pravda 8)
-ako im se j... neka se j... skim god i kad god hoce :fadein:

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2007, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
monstrum je napisao:

lažeš monstrume da ne planiraš lov na mlado meso!
ne bi ti, al` jače je to od tebe ;-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2007, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ma ti si nju vec, opalio ja b' reko pa te grize savjest pa ovako se hoces ispovjdeiti .......a? :lol: :lol: :lol:

Nista lose i neukusno, ni pedofilski.....uvijek je toga bilo i bice, do duse malo se ta granica spusta al' pishaj ga......nek si je tresn'o ko joj *ebe mater..... :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 01:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
ma nek prica ko sta hoce

cinjenice:
nekidan ja i drugar u gradu kaze drugar da ce zavrsiti na robiji zbog maloljetnica. i ja gledam neku klinku koju mi on pokazuje, vala bash, pravo cicos macos. i sve se nesto nude!

ma poenta.
rece moj godfather (xcmoooook) toga je uvijek bilo i bice. granice ide ka dole. urbaan evolucija valjda :D

poenta: znam ja da je sve to tako i da su zene (vecinom ali ne sve!) curke al ja samo boga molim da mi da sinove. jer ja, kad vidim sta se desava, stvarno nemam snage da budem majka nekoj djevojci. cast svima al ja nemam snage.

molim feminstkinje da se uzdrze napada

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 03:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma mi se samo vracamo nekoliko vjekova unazad julija 12 romeo 13 ili kako vec... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 03:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
koji ste vi J*beni perverznjaci..stidite se svojih godina :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 07:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Slatka mala maloletnice
prirodna srecnice
na torti si stigla
tek do sesn'este svecice

Mala mamina pametnice
imas sve petice
a palis licem bebice
sa pogledom gresnice
koji gradom siri srcke
i upale desnice

Neki su spremni cak
i da ukrste pesnice
hipnotisani, nesvesni
da ne hajes za bednike

Fotografi modni drze
vanredne sednice
u zelji da te stave
na sve naslovne stranice

Uzdah siri se leti
kada hodas pored stanice
pogledi sevaju ko sa
kremena varnice

Svi zaborave na dogovore
natrpane satnice
zbog bronzanog tena
tvog tela mlade ratnice

Zbog andjeoskog lica
zbog dve zvezde danice
zbog kose boje klasja
sa panonske oranice

Vestina majke prirode
sve premasila je granice
slatka mala maloletnice
primi moje cestitke

Sa svog pijedestala ti
inspirises pesnike
intelektualce i ulicne gresnike
izjednacujes u zelji

Da bar jednom kresnu te
trule punace i prosjake bez love
izjednacujes kad pohodis
im nocu mokre snove

Ali stvar je pod kontrolom
jer bojimo se Marice
kad roditelji tvoji budu
pokretali parnice
slatke male maloletnice
prirodne srecnice, male gresnice

Sunce zalazi, vetar mazi
a sef u potrazi
dan ko iz snova prolazi
ja sam u setnje polazim

Trazim nekog da podelim
s njim jedan dim
il’ neku curicu spremnu
da s njom delim tron

Hodam ulicom, u vazduhu
se oseca tvoj vajb
to je osecaj taj
ljubavni pokret kao trajb
i za kraj srecem

Poznato lice devojcice
koja mi nije dopustila
vec je propustila
sa Don Huanom romansu
al’ nije kasno, vidim sansu

U njenom pogledu i glasu
jer stigla je u pravom casu
na uvo joj sapucem
osmeh predivan ko uvek

Krasi lice boginje
jos uvek za tobom zudi ovaj covek
pa da li ima nade
ove veceri mlade

Za zvuk serenade
jer tvoj pogled mi nadu dade
zanemari sve jade
sve probleme, sve dileme

Daj mi ruku, krajnje je vreme
da dotaknem sve teme
kaze, mozemo kod mene
ocima daje mi znak

Ispunicu ti sve zelje
samo mi pusti Sindikat
sada jaci nego ikad
ja ljubim njen vrat

Jezik ide sve nize
sef spreman za napad
tvoji nisu tu
govor tela prica za nju

Sa sebe skida odecu svu
cekam te u kupatilu
pod tusem izvajanu figuru
gledam vlaznu i golu

Cela noc je pred nama
a prica gubi kontrolu
slatke male maloletnice
slatke male, slatke maloletnice

A ja zgrozen
nad svim ovim, kratak bicu
zato sajslu i ticu
dok budem prico ovu pricu

Uzo sam neku sicu
kreno ka kaficu
da se nadjem na picu
sa Sindikalcima

Ali od tog momenta
ni sekunde dve nisu jos prosle
kada dve curice vidim da mi prilaze
kazu, Sindikalce, dugo smo te cekale
odmah pice donele
i kraj mene su sele

Popile vopile i malo zadopile
dok se nisu opile ko prljavo kopile
onda krenule napolje, zovu me
ajdemo u zezanje, bice jace u troje

Kazem, niste normalne
vidi na sta licite
pijane ko guzice
bljuju na sred ulice

Al’ da ne bude zabune
iako maloletnice
slatke ste ko breskvice
prave male misice

Sklon'te se, nemoj da me mamite
znate kol'ko robije
moze da se dobije
sve zbog pedofilije
ma bez'te od mene
bez'te od mene, slatke maloletnice

Ti i ja pedofilija

Osamdeset drugo
trece, cetvrto, peto, sesto
sve ih mesam vesto
ne pitam za mesto

Dok ih gledam iz korole
kako dolaze iz skole
vidim jednu malu mnogo slatku
vozi role

Bauer il Roces, molim
sta ti hoces
na keksic da dodjes
da se zezamo nocas
znam te jos odavno
s Nove Godine kod Galeta

Da l' preko Vune, Bokija il' Saleta
cusaka drugara sto po zidovima sara
ako ne zuris kuci
ajde sa mnom do Bizara

Nacosa, Olea, Steline, Soho bara
il' da palimo na kalis
ako kafic tebe smara
da blejimo bez para

i setamo mog kera
cekam te u cetiri
posle podne oko skvera
nemoj da me ispalis
i nepotrebno kasnis

Zvacu te ne mobilni
posle skole kad se vratis
jos jednom da mi potvrdis
da ces uvek biti tu
na vreme pored mene
moja mala beti bu

I nema vise puj pike
nista ne vazi
pogledaj me u oci
iskreno mi kazi

Da u jednom trenutku
tebi mogu biti ravan
ili me ti gotivis
samo zato sto sam slavan
smesan, zabavan, ludi lik iz price

Da li jedna si od onih
sto se poznanstvom sa mnom dice
ili mozes da me volis
bas onakvog kakav jesam

Da brines se o meni
ziv sam, s kim sam, gde sam
s klinkama pre sam probao sve
ali tebe kad sam upoznao

Postao sam svestan
da pedofilija radja pedofiliju
nemojte to probati kod kuce
maloletnice su ko cvet
nevine i nezne kao rosa na uranku
bice da su ko cvet

Tvoje ljubavi strela
snazno cepa moja creva
osecam te jako
kao deo svoga tela
i samo kad bi htela

Sve sto htela je Venera
ja bio bi tvoj Zevs
a ti bila moja Hera
jer Kupidon sto smera
on to provereno izvrsi

Posalje mi Amora
da strelama me izbusi
razum mi narusi
tera me da lutam
u oblacima magle
tada ja plutam

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2007, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
monstrum je napisao:
Eto, slucajno sam gledao neku emisiju, prema istrazivanjima, mladi u Hrvatskoj su prije 4 godine postajali seksualno aktivni sa 17 godina, a sada se ta granica spustila na 15 godina starosti.
Da li je vrijeme da se malo etika izmjeni? Naime, (bicu vulgaran), klinka od 14 god (malo naprednija od ostalih) se je*e sa deckom od 16-17. Hajde, to je normalno, 2-3 godine da je momak stariji.
Elem, i sami smo svjedoci da pojedine klinke po BL, koje su 91-o godiste izgledaju STRASHNO, ocito je da su fizicki odavno zrele (pojedine, ne ulazimo u psihicku zrelost!). Da li mozemo onda posmatrati kao pedofila nekog ko je od njih stariji mnogo godina a u "vezi" je sa njima, kad bi se one svakako je*ale sa nekim svojih godina ili malo starijim?

Klinac + klinka = dječija posla.
Klinka + stariji od 18 i više godina tip = krivično djelo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ne ulazim u to da li je krivicno djelo ili ne, govorim o pogledu na to, klinka se svojevoljno je8e, sad da li sa klincem ili sa momkom/chikom, ona se je8e zato sto ona to zeli. Da li ima smisla gledati na to kao na "zavodjenje" ili pedofiliju?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 11:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Nije to ništa novo, seks s maloljetnicama je "stari, dobri" seoski običaj. Veze i brakovi sa maloljetnicama nam dođu kao tradicija.

Eto, u našoj tradiciji, vampir vam je neki baja koji siluje i ubije žensku. Nije vam zapelo za oko što je meta vampira uvijek neka mlada i nevina djevojka? Vampir je naša riječ, stara riječ. Tada je silovanje nečije kćerke redovno povlačilo gadne posljedice, pa bi jadnica završavala mrtva, a kriv bi bio neki svježmrtvac kojeg bi izvlačili iz groba i zabijali mu kolac u srce.

Brakovi sa maloljetnicama nam nikada nisu bili strani. To je manje brutalna verzija naše tradicionalne sklonosti maloljetnicama.

Doduše, pokušali su da uvedu neke zakone i pravila, ali mi smo tome uspješno odoljeli. Lov na maloljetnice je ponovo popularan sport. Niko neće u zatvor zbog toga, sem ako pretjera i baš naudi nesretnici.

Umjesto da imamo društvo koje se stara o svom podmlatku, mi imamo društvo koje vreba svoje mlade i iskorištava ih na prizeman način.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
monstrum je napisao:
ne ulazim u to da li je krivicno djelo ili ne, govorim o pogledu na to, klinka se svojevoljno je8e, sad da li sa klincem ili sa momkom/chikom, ona se je8e zato sto ona to zeli. Da li ima smisla gledati na to kao na "zavodjenje" ili pedofiliju?

Zato je ona oznacena kao "maloljetna" osoba koja do svoje 18 godine ima staratelja. Sto ce reci - maloljetna osoba je nesposobna da donosi odluke. Sto ce reci...moze ona da izbacuje sise, dupe ovo ono..ali ti ne smijes da gledas, treba da odolis, ne smijes da pipnes nego da cekas do njenog 18 rodjendana. To je pedofilija kako god okrenes. Zavodjenje nikako nije (jer opet ona je maloljetna i "ne zna sta radi" - koliko god to bezveze zvucalo).

Istina, danas sa 15 godina imaju vecu "slobodu" nego prije 10tak godina. Ne znam...ja sam sa 15 godina jos uvijek ganjala suknjice za barbiku, ne za sebe. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 12:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
blue je napisao:
Nije to ništa novo, seks s maloljetnicama je "stari, dobri" seoski običaj. Veze i brakovi sa maloljetnicama nam dođu kao tradicija.

Eto, u našoj tradiciji, vampir vam je neki baja koji siluje i ubije žensku. Nije vam zapelo za oko što je meta vampira uvijek neka mlada i nevina djevojka? Vampir je naša riječ, stara riječ. Tada je silovanje nečije kćerke redovno povlačilo gadne posljedice, pa bi jadnica završavala mrtva, a kriv bi bio neki svježmrtvac kojeg bi izvlačili iz groba i zabijali mu kolac u srce.

Brakovi sa maloljetnicama nam nikada nisu bili strani. To je manje brutalna verzija naše tradicionalne sklonosti maloljetnicama.

Doduše, pokušali su da uvedu neke zakone i pravila, ali mi smo tome uspješno odoljeli. Lov na maloljetnice je ponovo popularan sport. Niko neće u zatvor zbog toga, sem ako pretjera i baš naudi nesretnici.

Umjesto da imamo društvo koje se stara o svom podmlatku, mi imamo društvo koje vreba svoje mlade i iskorištava ih na prizeman način.

Potpisujem.

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Po Krivicnom Zakonu BiH stvari stoje ovako: U preambuli Zakon, tamo gdje se definisu pojmovi koristeni u zakonu pise da je dijete osoba do 14 godina zivota, maloljetnik odoba sa navrsenih 14 do 18 godina, a odrasla osoba je sa navrsenih 18 i starija.
Zatim u jednom od clanova Krivicnog zakona RS (clan 195), pise da je krivicno djelo seks sa djetetom. Znaci seks sa osobom koja ima navrsenih 14 godina i starijom nije krivicno djelo u ovoj zemlji, legalan je, a to znaci da nije ni pedofilija.
Blud je krivicno djelo ako se vrsi nad osobom mladjom od 18 godina, ali blud i seks su po zakonu razlicite stvari.
Sto se tice morala, moral je veoma rastegljiva i teska za definisati kategorija (sta je za nekoga moralno za drugoga nije), tako da se o moralu ne isplati pricati, dakle treba pricati samo o pravnoj dimenziji, a pravno stvari stoje kao sto sam napisao gore.
Dakle seks 16godinje djevojke i 30godisnjeg muskarca iz tvog pitanja nije pedofilija. I nije sve dok ona i/ili on imaju 14 godina ili vise. Ako je jedno od njih mladje od 14 onda jeste pedofilija.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
vidiš kako je lijepo kad se ljudi sa pravne strane zalažu za prava maloljetnica :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
DELLBOY je napisao:
Po Krivicnom Zakonu BiH stvari stoje ovako: U preambuli Zakon, tamo gdje se definisu pojmovi koristeni u zakonu pise da je dijete osoba do 14 godina zivota, maloljetnik odoba sa navrsenih 14 do 18 godina, a odrasla osoba je sa navrsenih 18 i starija.
Zatim u jednom od clanova Krivicnog zakona RS (clan 195), pise da je krivicno djelo seks sa djetetom. Znaci seks sa osobom koja ima navrsenih 14 godina i starijom nije krivicno djelo u ovoj zemlji, legalan je, a to znaci da nije ni pedofilija.
Blud je krivicno djelo ako se vrsi nad osobom mladjom od 18 godina, ali blud i seks su po zakonu razlicite stvari.

@DELLBOY u kojim to clanovima????
zakon se taman spremam da citam ali koliko ja znam zasad - ova gore definicija razlike izmedju maloljetnika do 14. 14-16., i punoljetnih (18 i vise) uzima se ubzir kada se radi o NJIHOVOJ KRIVICNOJ ODGOVORNOSTI, a ne o odgovornosti drugih prema njima!
jel tako ili nije tako?

ovo drugo, razlika bluda i seksa? - to molim te objasni dobro, gdje ima to definicijsko razgranicenje? (rijec seks se (skoro) ni ne spominje, koliko mi je poznato, u zakonu - termini su "polna radnja", "obljuba", i sl....)
dakle koja je razlika?

i znamo dobro da su maloljetnici - maloljetnici do 18 godine, jedino emancipacijom (sklapanje braka prije navrsenih 18 godina, a uslov je najmanje navrsenih 16) smatraju se poslovno sposobnim tj. SPOSOBNIM da donose odluke samostalno (po zakonu) tj. ovo sto je Helena napisala...

tako da tu dileme nema....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Sex ? Cudna stvar. Ako uporedjujes kod nas situaciju i situaciju zapadnih zemalja. Oni tamo sex smatraju samo jednim oblikom provoda, dok se ovde klinke huh jeli stide ili boje, ili cekaju da se udaju... veze. Veza sa klinkom se pretvara u setanje, slanje slatkih smsica itd... Gde tu sex? Znam par "devojcica" sto se redovno pucaju, ali njihova stvar.Sad kada pitas neku drugu curu o njoj, prica je: ona je kurva, sta ce tek raditi sa 20godina itd....

veze, samo se ti drzi svog godista, mada tesko kada cure 99% slucajeva ganjaju 4-5godina starije momke. Pa se opet vracas na pocetak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 17:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ma jebeš klinke... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
bas sam danas razmisljao o ovome i da otvorim temu na ovaj fazon ..
nema sta , prozovite me bludnikom onda, skoro sam napunio 18 sad vodam cica macu 90 god... izgleda starije od pola cura koje su moje god... sta bi ja , priroda :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Mar 2007, 22:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

XentoniX je napisao:
bas sam danas razmisljao o ovome i da otvorim temu na ovaj fazon ..
nema sta , prozovite me bludnikom onda, skoro sam napunio 18 sad vodam cica macu 90 god.i.n.a izgleda starije od pola cura koje su moje god... sta bi ja , priroda :D

:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]