Ovo je gorann napisao:
Poslano: 15.05.2002. 12:21
--------------------------------------------------------------------------------
Ne odgovaraj sam sebi.Problem je u tome sto ti sam sebi pises na LJES i sto sam te raskrinkao,pa si brze bolje obrisao moju temu.Koja podlost o pokvarenost Dozivio si sramotu.Ipak te neko i licno poznaje,Toliki perverznjak da se krije iza suknje i svojih izmisljenih ventilatora,carolija ...Htio si dobiti na vremenu.Kazem ti da se mogu registrirati pod drugim imenom i raskrikati te do kraja.Ipak je neko mozda navracao na Forum.Izgubices i zadnjeg posjetioca i ostati sam u svom sobicku sto i zasluzujes.Sasvim mi je svejedno za moju temu.Ionako si postao samo ti i tvoje drugo "zensko"ja kao i na drugim ogavnim temama.
Pravi perverznjak koji svoju zivotnu neuspjesnost kod djevojaka lijeci na Forumu,pokusavajuci obmanuti nekog prijavljenog.Sa mnom to ne ide,a na tvoju zalost i drugima(koji su bili naivni)otvorio sam oci.
--------------------------------------------------------------------------------
gorann
Registrovan: May 07, 2002
Poruka: 37 Poslano: 15.05.2002. 12:22
Ovo gore odnosi se na Mirka.
Sta da kazem, ja, tj. carolija, tj. maki, tj. blue, tj....
Musaka dobija sve vise slojeva, ha-ha-ha, a da nam nema gorann-a, ovaj forum bi se zaista sastojao od samih monologa. Hvala sto mi (nam) obogacujes forum!