|
Jupi, opet mogu napisati kako sam 100% saglasan s izrekom `100 ljudi, sto cudi`, i onda mogu malkice da kenj*m na istu temu.
Neki ljudi nisu posesivni, imaju povjerenja u partnera svog, i uopste, veoma su cool i (kako se cini po postovima u temi) u skladu s vremenom/misljenjem vecine.
S druge strane, neki drugi ljudi su posesivni/ljubomorni i nisu u skladu s vremenom/misljenjem vecine (sve i dalje bazirano na postovima s teme).
Imam njen pass i ona moj. Tudje mailove ne citam - generalno, ali moram napomenuti da pod tudjim mailovima podrazumjevam mailove `drugih` ljudi. Za nju smatram i uvijek cu smatrati da ne spada u klasu `drugih` ljudi, i drago mi je da i ona smatra tako. Apsolutno sam svjestan cinjenice da ona moze otvoriti drugi nalog, ko zna, mozda ga i ima?! Ipak, ne vjerujem u to.
U tom i jeste caka, ja joj ukazem povjerenje time sto joj dajem svoj pass, i ona meni takodje odgovori na isti nacin. Kao bonus tome stoji cinjenica da ja pored toga mogu imati 1000 drugih mailova, pa ona ipak mora u mene imati povjerenja, kao i kod ljudi sto ne daju jedni drugima pass-ove. Medjutim, kad god otvorim neki, fino ju obavjestim i to tako sto joj posaljem mail s novootvorene adrese, sa passwordom.
Kada je voljena osoba u pitanju, ponasam se kao pas, ali sam osoba koja jako voli pse i zivotinje uopste. Mislim da ima dosta stvari u kojima bi se mogli ugledati na njih...
Eto, kom' se ne svidja, ionako mi nece bit' partner, pa je svijet ipak a happy place.
|