banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 133  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Homoseksualci...
PostPoslato: 08 Avg 2013, 11:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2013, 07:33
tensSa je napisao:
starletama je napisao:
ljudska prava.

Ljudska prava u BiH?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Troluje nas lik opasno..

Upravo zbog takvih kao ti koji radije bacaju klipove u točkove drugima koji se bore za svoja prava BiH i jeste tamo gde je. Svojim postupkom opravdavaš loše stanje ljudskih prava i defetistički se postavljaš smajli menu.
Zapitaj se šta si ti lično uradio da bude bolje u BiH? Osim što znaš da urnišeš po LGBT pravima i svima onima koji to podržavaju.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
A šta je sa pravima nas pedofila

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 11:53 
Citiraj:
Zapitaj se šta si ti lično uradio da bude bolje u BiH? Osim što znaš da urnišeš po LGBT pravima i svima onima koji to podržavaju.

Ja nista, naprotiv, trudim se pobjeci iz ovog govneta od drzave...

A za LGBT prava mi se iskreno boli djon, niste vi ni prvi ni zadnji kojima je lose u ovoj drzavi...ne urnisem vec mi ide na k tolika propaganda svega toga...znam jednog lika koji je gay i to nikada nije spomenuo i to je sasvim ok, a ti na svakom cosku samo o tome prdis, tu je problem, to me nervira..

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ma pun mi jr *urac homoseksualaca i njihovih prava...samo su oni ugrozeni,a nama svima je super...nemam nista protiv takvog nacina zivota,nek se *ebe ko skim hoce,ali nemoj mr smarati o pravima i ljudskim slobodama...pogotvo sto zivimo u drustvu,koje jos nije spremno za takvu pricu,znaci ni blizu...ja sam imao curu ,godinu-dve dana nisam je smio ostaviti ispred kuce,vec uvijek par kuca ispred ili iznad...jer djevojka nije smjela da kaze tsti da ima momka(govorimo o curi sa 23 godine ,zavrsna godina fakulteta) ... to jr nasa realnost,sad oni hoce da u tu realnost proguraju kako je pederluk normalna stvar...ne ide..i ne treba to gurati jos dugo vremena...

Mozda je najbilji nacin da se gura lagano,keoz filmove tv i serije(sto u sustini i rade,i svaki lut im *ebeem majku,sto u svakoj novoj seriji,mora bar 10% likova biti gay) ...ali po meni je to neki normalan put,za integraciju...ovo sa paradama i trtljanje o ljudskim pravima...ssmo jos vise iznervira ljude koji i nisu protiv toga,poput mene...ali ta me spika isfurava maximalno

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2013, 11:14
spijo je napisao:

Ovo nema smisla kad aljudi spomenu, posto se pedofilija odnosi na sex sa nekim ko je maloljetnik, ko po zakonu ne moze donositi svoje odluke, dok homoseksualci imaju odnose sa drugim odraslim ljudima. Zna se sta je pedofilija a sta je homoseksualnost.

tensSa je napisao:
Citiraj:

Ja nista, naprotiv, trudim se pobjeci iz ovog govneta od drzave...

A za LGBT prava mi se iskreno boli djon, niste vi ni prvi ni zadnji kojima je lose u ovoj drzavi...ne urnisem vec mi ide na k tolika propaganda svega toga...znam jednog lika koji je gay i to nikada nije spomenuo i to je sasvim ok, a ti na svakom cosku samo o tome prdis, tu je problem, to me nervira..

Kazem ja, ljudi neka rade sta zele, ni ne razmisljam o tome, ako neko zeli da ima odnos sa istim polom, ili sa zivotinjom, ili sa plisanim medom to je njihova stvar sve dok ne rade to samnom. Cemu tolika potreba da se izjasnjava, da hodas gradom i ocekujes da ti se neko divi zbog necega sto bi trebalo da bude "normalno". Takvim ponasanjem samo sve vise privlacite paznju na to da je nesto drugacije i nekonvencionalno. Zivi svoj zivot, dovedi kuci 100 muskaraca ako zelis i imaj svakakve odnose s njima, niko ti nista ne moze, samo se ne moras hvaliti time.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
spijo je napisao:

Slika

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Euscorpius je napisao:
spijo je napisao:

Ovo nema smisla kad aljudi spomenu, posto se pedofilija odnosi na sex sa nekim ko je maloljetnik, ko po zakonu ne moze donositi svoje odluke, dok homoseksualci imaju odnose sa drugim odraslim ljudima. Zna se sta je pedofilija a sta je homoseksualnost.

Aham,dakle po tvojoj teoriji,po krutom zakonu osoba koja ima 17,5 godina ne može sama racionalno da donosi odluke iako je u stvari fizički i psihički zrela.Dok sa druge strane zakon štiti homoseksualnost iako je to protiv prirodni čin,što će reći bolest.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

zakonski je osoba punoljetna sa 18 godina, isto tako ne dozvoljavaju nekom od 17.5 da glasa, tako je u zakonu i gotovo. Pedofilija je bukvalno silovanje, a silovanje je svugdje u svijetu ilegalno.

A homoseksualnost, zastot ebe uopste briga za to, jeli tebi prisao neki gay lik i htio te zbariti pa si jadan sav istraumiran. nemaa veze s tobom, izmedju dvije osobe je koje zele to, legalnog su uzrasta, kakve veze ima onda. Nije ni prirodno da covjek sjedi na kompjuter i pise po forumu (nisam cuo ni za kakve zivotinje da to rade), pa zasto onda to ne zabrane?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Homoseksualnost se ne tretira vise kao mentalna bolest jos od 70-tih. Tada je, zahvaljujuci LGBT aktivistima i galami koju su stvarali, izbrisana sa spiska bolesti, a homoseksualci su preko noci ´izlijeceni´.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pa i da jeste bolest, zasto diskriminisati ljude ako nista ne rade lose? To je isto kao da diskriminises patuljke, ljudi su rodjeni sa takvom anomalijom i sta, ocete ih sada objesiti i zapaliti sto su manjeg rasta od ostatka svijeta? ne razumijem ovu logiku

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poredis fizicke nedostatke i psihicke, nije to bas tako crno-bijelo.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ma necu nista porediti, sama cinjenica je da heteroseksualce ne treba pogadjati sto tamo neka dva muskarca u svojoj privatnosti imaju analni sex. Zasto? zasto uopste o tome razmisljati, voditi raspravu, biti u stanju da nekoga preijes zbog toga? kakve veze ima s tobom? ili sa nekim drugim, ne stete nikome po zivotu, slobodi ni imovini.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Euscorpius,vruće je brate,neda mi se previše ići u širinu tako da mogu samo reći da ima ljudi koji, kao razmažena djeca, ne žele da pristanu na realnost koja im se ne dopada.ćao

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 12:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

a realnost je? sta da je homoseksualnost bolest. super eto jeste, sta sad? kome to steti, nikome. osim mozda nekim fanaticima koji se drze za 6 recenica u knjizi staroj 200 godina, koji po toj knjizi zele da zivi citav svijet.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 13:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Euscorpius je napisao:
pa i da jeste bolest, zasto diskriminisati ljude ako nista ne rade lose? To je isto kao da diskriminises patuljke, ljudi su rodjeni sa takvom anomalijom i sta, ocete ih sada objesiti i zapaliti sto su manjeg rasta od ostatka svijeta? ne razumijem ovu logiku

Uvijek je toga bilo i biće, misliš da je ikad patuljak mogao biti npr. gardista? :) Malo morgen.
Nisu se ni bunili, niti su tražili svoja prava.
A na udaru poruge su i ružni ljudi i bolesni i manje inteligentni, tj. svi koji odudaraju od nekog ustaljenog šablona prosječnosti.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 13:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ova me prica podsjeca na Frankenstein filmove iz 30-ih xD

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoćeš reći da te homosi podsjećaju na Frankeštajna? :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 13:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ne nego me sve ovo podsjeca na to kako su seljaci diskriminisali frankensteina, lovili ga, zapalili ga, u drugom dijelu filma i razapeli, a u sustini je on bice sa emocijama i potrebom za socijalizaciju kao i svi mi.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 13:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

S bitnom razlikom što Frenki nije paradirao.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2013, 13:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

pa rekao sma ja u svojim prijasnjim postovima da smatram da je paradiranje, pogotovo u ovoj drzavi, bespotrebna provokacija. Kao sto je i bespotrebno da se ljudi okupe i planiraju da se tuku i da pljuju pod drugim ljudima koji s njima licno nemaju nikakve veze, bolje bi im bilo da ostanu kuci citati neku knjigu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2659 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 133  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]