banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 03:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Dec 2010, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nije se zajeb'o, jer je jasno naglasio da njemu to ne smeta. To što tebi smeta, to je tvoj problem...
Ja moram podržati crvića u ovome, jer itmeđu ostalog ima awesome avatar...
Ne znam šta ti misliš, da li si ti jebač ako spavaš s trideset žena, ili ako jebavaš na prvom sastanku, a da je ženska verzija tebe kurva...Jer ako tako misliš, to je jednostavno besmisleno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
To nije besmisleno, svaki pravi muškarac jednostavno zna da je to tako.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
Džontra je napisao:
Nije se zajeb'o, jer je jasno naglasio da njemu to ne smeta. To što tebi smeta, to je tvoj problem...
Ne znam šta ti misliš, da li si ti jebač ako spavaš s trideset žena, ili ako jebavaš na prvom sastanku, a da je ženska verzija tebe kurva...Jer ako tako misliš, to je jednostavno besmisleno...

a sta je zena u suprotnom, cool yebacica? :) nego seks na prvom sastanku hmmm..ja sam momku na prvom pravom ozbiljnom sastanku napravila domace kolace, omiljena sorta koju sam vec tada znala tj saznala :D kontala sam ok sada zna da mogu biti i dobra domacica..mislim ako mi se bezobraznici omakne i zazelim ga odmah prvu vecer :oops:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Skoro je meni jedna gospodja rekla, sta cu na FB, ebo te FB, kad za to vrijeme mogu napraviti tortu, ili neki dobar kolac :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Meni se povraca od dvostrukih morala :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 14:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ajkulo dvostruki moral, na balkanu?? nemoguceee :wink:

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:

Ni blizu 30 niti cu kad biti, jednostavno moj stav je da cu na neki nacin manje cijeniti curu/zenu koje daje iz prve. Nije u pitanju nikakav lažni moral niti nešto slično, to je moje subjektivno mišljenje.

A ono gore, ne smeta meni uopšte, nego jednostavno ne može biti isto :D

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
мени је то највећа глупост да се момак сматра јебачем ако добије на првом састанку, а у исто вријеме таква цура се сматра за курву :roll:

шта фали јеботе, воле и цуре секс, ако воли да се јебе, и ако јој је неко привлачан, зашто да не. и ја сигурно не бих одбио неку привлачну дјевојку, зашто онда да се дјевојке устручавају? да нема таквог глупог размишљања вјероватно би и дјевојке прије и лакше улазиле у сексуалне односе, а овако понекад намјерно одуговлаче да не би испале "лаке рибе"... наравно да то не значи да треба дјевојка да спава са сваким могућим мушкарцем одмах прво вече, али далеко од тога да је курва ако пристане на секс одмах на првом састанку

секс је основа свега. ако не ваља секс са таквом особом се најчешће и не улази у озбиљнију везу. као што је неко већ написао, џаба што је особа и добра и позитивна, али ако у кревету не ферцерају ствари...нема вајде од тога

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
shakal je napisao:
jednostavno moj stav je da cu na neki nacin manje cijeniti curu/zenu koje daje iz prve.
Ok, tvoj stav.
A sad te molim da ga obrazložiš...

shakal je napisao:
A ono gore, ne smeta meni uopšte, nego jednostavno ne može biti isto :D
Moglo bi se raspravljati...no nema potrebe.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Ne znam ,zašto ste svi tako opterećeni seksom? Ako da na prvom sastanku ,da dobro je,ako ne ,opet dobro,biće bolje drugi put,može za početak neko cvijeće i bombonjera,ovo ,ono......mjauuuuu...

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
shakal je napisao:
jednostavno moj stav je da cu na neki nacin manje cijeniti curu/zenu koje daje iz prve.
Ok, tvoj stav.
A sad te molim da ga obrazložiš...

Zato što smatram da takva cura ne cijeni sebe dovoljno, a ako sama sebe ne cijeni, zašto bih ja. Moraš imati neku granicu i stav šta god da je u pitanju. Da se razumijemo, naravno da nema dobre veze bez seksa, ali ja to doživljavam tako.
Opet ponavljam, ovo je moje subjektivno mišljenje i ne mora značiti da sam u pravu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa dobro, ali opet nisi rekao na koji način je seks na prvom sastanku u relaciji sa samopoštovanjem...mene to interesuje.

Probaj opet bez demagogije, može?(:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Pa dobro, ali opet nisi rekao na koji način je seks na prvom sastanku u relaciji sa samopoštovanjem...mene to interesuje.

Probaj opet bez demagogije, može?(:

Pročitaj opet prvu rečenicu. No demagogija.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2010, 22:49
Možda je mislio..ako da iz prve onda je kurva ,ako ne da onda je gadura.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Zato što smatram da takva cura ne cijeni sebe dovoljno, a ako sama sebe ne cijeni, zašto bih ja.

Euroth je napisao:

shakal je napisao:
Pročitaj opet prvu rečenicu.

Meni se čini da ti mene malo zezaš, mm?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
shakal je napisao:
Zato što smatram da takva cura ne cijeni sebe dovoljno, a ako sama sebe ne cijeni, zašto bih ja.

Euroth je napisao:

shakal je napisao:
Pročitaj opet prvu rečenicu.

Meni se čini da ti mene malo zezaš, mm?

Jok. Mrtav ozbiljan.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 16:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
cemu bespotrebno komplikovati i mjesati demagogiju i moral

prirodno je da je seks, da tako kazem, najvisi stepen povjerenja medju partnerima, a evolucijski gledano, do njega dolazi kada obe strane budu dovoljno privucene jedna k drugoj i uvjere se u kvalitet partnera kao buduceg roditelja. ni jedno ni drugo ne moze "iz prve".

kada nadjes partnera koji je kvalitetan i razvijes sa njim neki minimum povjerenja i emocija, tada dolazi seks, to jeste vodjenje ljubavi, a ne nagonska potreba guranja penisa u vaginu i primanja penisa u vaginu

ako na prvom sastanku vec ima dovoljno povjerenja i emocija, onda svaka cast, ali je to nemoguce, ali u potpunosti nemoguce, osim ako se niste muvali i izlazili par mjeseci ili ste iz dugog prijateljstva usli u vezu.

tuzno je sto seks na prvom sastanku postao uobicajen pa skoro i potpuno normalan, jer dobar dio veza propadne unutar par sedmica, dok ne postoji nikakva prisnost, povjerenje ili emocije medju partnerima, tako da se dobija bezosjecajni i bezdusni seks sa maltene strancem, sto dodje skoro isto kao seks za jednu noc.

poslije obicno slijede price "kreten me pojebao i ostavio"

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Shakal...ajd', fino priznaj da si lupio floskulu ili si prosto to shvatio kao aksiom i eto...
Pazi, kažeš da žena koja se poseksa na prvom sastanku n poštuje sebe, ja te pitam kakve veze ima samopoštovanje sa seksom na prvom sastanku a ti umjesto da odgovoriš kakve kažeš da se žena koja se jebe na prvom sastanku ne poštuje, pa te ja pitam zašto misliš da se ne poštuje ako se jebe na prvom sastanku a ti kažeš da se ne poštuje ako se jebe na prvom sastanku a ja te pitam kakve veze ima zeitpunkt u kom dolazi do koitusa sa samopoštovanjem a ti kažeš da se žena koja se seksa na prvom sastanku ne poštuje...
Je l' shvataš sad moje pitanje, ili da ja još koji put?

Sudoku...ti odluči je li seks "najviši stepen povjerenja među partnerima" ili je za njega "potreban neki minimum povjerenja", pa nam javi šta si smislio...

Also...kad sam već tu and filozoriram...mada je možda malo off, ali te veze što "propadnu unutar par sedmica i za to vrijeme nema neke prisnosti i..." štaveć...what's the point of 'em, anyway?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
sudoku je napisao:
cemu bespotrebno komplikovati i mjesati demagogiju i moral

prirodno je da je seks, da tako kazem, najvisi stepen povjerenja medju partnerima, a evolucijski gledano, do njega dolazi kada obe strane budu dovoljno privucene jedna k drugoj .. i uvjere se u kvalitet partnera kao buduceg roditelja. ni jedno ni drugo ne moze "iz prve".

kada nadjes partnera koji je kvalitetan i razvijes sa njim neki minimum povjerenja i emocija, tada dolazi seks, to jeste vodjenje ljubavi, a ne nagonska potreba guranja penisa u vaginu i primanja penisa u vaginu

ako na prvom sastanku vec ima dovoljno povjerenja i emocija, onda svaka cast, ali je to nemoguce, ali u potpunosti nemoguce, osim ako se niste muvali i izlazili par mjeseci ili ste iz dugog prijateljstva usli u vezu.

tuzno je sto seks na prvom sastanku postao uobicajen pa skoro i potpuno normalan, jer dobar dio veza propadne unutar par sedmica, dok ne postoji nikakva prisnost, povjerenje ili emocije medju partnerima, tako da se dobija bezosjecajni i bezdusni seks sa maltene strancem, sto dodje skoro isto kao seks za jednu noc.

poslije obicno slijede price "kreten me pojebao i ostavio"

A ti ga zakomplikova i razvuče, pravo demagoški. :lol:
Prvo razdvoji seks i vođenje ljubavi.
Ono, popije se, atmosfera, ludilo, hormoni, ... i boc, boc na kraju
Ili, leptirići u stomaku, dijareja, emocije, tenzije, prvi pogled, prvi kontakt... boc, boc na kraju
Kako god okreneš... boc, boc na kraju.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
ako je najvisi stupan povjerenja, ne znaci da se do njega dolazi tek nakon mjeseci i godina veze. mozes steci dovoljno povjerenja da podjelis svoju intimu i za 3-4 sedmice, sto je sasvim normalan i skoro svima prihvatljiv (ne gori valjda pod nogama) vremenski raspon od pocetka veze do postizanja neke prisnosti i prvog seksa.

poenta je, da nisi suvise blizu 30oj, nisi prosao dovoljno toga, ali vjeruj da ces znati (kvalitativno ogromnu i nepomirljivu) razliku izmedju vodjenja ljubavi sa partnerom kojeg volis, i puke jebacine na prvom sastanku i/ili sa osobom sa kojom si jako kratko, poznajes je jako malo, nema emocija, sto se danas forsira, kao i sam seks, kao da ce veza propasti ili je neko poremecen ako se u prva 3 dana ne poseksaju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 126 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]