Draga Saveta, uhvatila sam dečka kako se dopisuje sa nekom devojkom preko Facebook-a. Pritom se ne poznaju, ali se on „primio“ i rekao joj da je slatka, pita je da li ima dečka, želi da se bolje upoznaju… Kada sam ga pitala zašto i sve to njegov odgovor je da nije imao razloga, pogrešio je i neće se ponoviti. Ali meni to nije dovoljno, ne može da nema razlog. Prošlo je više meseci od tada, ja sam mu kao oprostila ali ne mogu da se pomirim sa tim što je uradio i prečesto se svađamo zbog toga, ja ga iznova i iznova napadam a njega „nervira“ što se ja na to vraćam, što mene još više pogađa jer sam ja povređena, a on se duri, pritom je sam sve to izazvao. Priznajem, po prirodi jesam malo više ljubomorna nego što treba, ali sada kada mi je dao povoda i sama sebi sam noćna mora! Ne znam šta da radim – da li da ga ostavim (i kako kada ga toliko volim) ili da se nekako izborim sa tom prošlošću – i kako… Stvarno mnogo patim, više nego što je normalno i jako mi je potrebna pomoć… Ovo je korak pre odlaska psihijatru, jer zaista ludim… Hvala na strpljenju i nadam se da ćeš mi pomoći!