banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Jul 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2012, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Bio sam slobodan pa kopirao pitanje ucviljene zene sa sajta dragasaveta.rs.
Tematika je vrlo bliska. Elektronska posta i Facebook su minorne razlike.
Mislim da je ovo primjer kako ne trebamo razmisljati. Jer to nije prevara.

Spoiler:
Draga Saveta, uhvatila sam dečka kako se dopisuje sa nekom devojkom preko Facebook-a. Pritom se ne poznaju, ali se on „primio“ i rekao joj da je slatka, pita je da li ima dečka, želi da se bolje upoznaju… Kada sam ga pitala zašto i sve to njegov odgovor je da nije imao razloga, pogrešio je i neće se ponoviti. Ali meni to nije dovoljno, ne može da nema razlog. Prošlo je više meseci od tada, ja sam mu kao oprostila ali ne mogu da se pomirim sa tim što je uradio i prečesto se svađamo zbog toga, ja ga iznova i iznova napadam a njega „nervira“ što se ja na to vraćam, što mene još više pogađa jer sam ja povređena, a on se duri, pritom je sam sve to izazvao. Priznajem, po prirodi jesam malo više ljubomorna nego što treba, ali sada kada mi je dao povoda i sama sebi sam noćna mora! Ne znam šta da radim – da li da ga ostavim (i kako kada ga toliko volim) ili da se nekako izborim sa tom prošlošću – i kako… Stvarno mnogo patim, više nego što je normalno i jako mi je potrebna pomoć… Ovo je korak pre odlaska psihijatru, jer zaista ludim… Hvala na strpljenju i nadam se da ćeš mi pomoći!

U odgovor izvesne Savete.
Spoiler:
Načinila si pravi korak pre odlaska psihijatru! Videćeš da ti psihijatar, zaista, neće biti potreban. Sve što treba da uradiš je da pročitaš knjigu dr Zorana Milivojevića „Formule ljubavi“. Podnaslov knjige je: „Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav“. Lično mislim da bi je trebalo uvrstiti u obaveznu srednjoškolsku literatutu. Evo malo i prve pomoći dok ne pronađeš knjigu: u svetu postoje hiljade lepih glumica, zgodnih manekenki, pametnih mladih doktorki, seksi igračica, ali tvoj momak nije sa njima, nego s tobom. Znači da si za njega vrednija nego armija nabrojanih. On je sa tobom jer tako želi. To treba da ti godi i da eliminiše tvoju ljubomoru.

Pozdrav, i rado ću sa tobom prokomentarisati knjigu kad je pročitaš.

P.S.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 01:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Nazalost,razvod se u danasnje vrijeme olako primjenjuje.Porodicne vrijednosti u ovom nastranom kapitalistickom potrosackom drustvu su doveli do toga da se sveta institucija braka sitni do svog samog nukleusa(nisam bas siguran sta rijec nukleus znaci,al mi se svidja...nukleus..hehe).

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2012, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Meni je sve to ipak čudno. Mislim da je internet, koliko doprinio razvoju čovječanstva, toliko i odveo ljudske odnose u krivom smjeru.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
10 godina stara tema, svaka cast Dzontra - egitptoloze. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2012, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
:lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 01:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Ташко je napisao:
Bio sam slobodan pa kopirao pitanje ucviljene zene sa sajta dragasaveta.rs.
Tematika je vrlo bliska. Elektronska posta i Facebook su minorne razlike.
Mislim da je ovo primjer kako ne trebamo razmisljati. Jer to nije prevara.

Spoiler:
Draga Saveta, uhvatila sam dečka kako se dopisuje sa nekom devojkom preko Facebook-a. Pritom se ne poznaju, ali se on „primio“ i rekao joj da je slatka, pita je da li ima dečka, želi da se bolje upoznaju… Kada sam ga pitala zašto i sve to njegov odgovor je da nije imao razloga, pogrešio je i neće se ponoviti. Ali meni to nije dovoljno, ne može da nema razlog. Prošlo je više meseci od tada, ja sam mu kao oprostila ali ne mogu da se pomirim sa tim što je uradio i prečesto se svađamo zbog toga, ja ga iznova i iznova napadam a njega „nervira“ što se ja na to vraćam, što mene još više pogađa jer sam ja povređena, a on se duri, pritom je sam sve to izazvao. Priznajem, po prirodi jesam malo više ljubomorna nego što treba, ali sada kada mi je dao povoda i sama sebi sam noćna mora! Ne znam šta da radim – da li da ga ostavim (i kako kada ga toliko volim) ili da se nekako izborim sa tom prošlošću – i kako… Stvarno mnogo patim, više nego što je normalno i jako mi je potrebna pomoć… Ovo je korak pre odlaska psihijatru, jer zaista ludim… Hvala na strpljenju i nadam se da ćeš mi pomoći!

U odgovor izvesne Savete.
Spoiler:
Načinila si pravi korak pre odlaska psihijatru! Videćeš da ti psihijatar, zaista, neće biti potreban. Sve što treba da uradiš je da pročitaš knjigu dr Zorana Milivojevića „Formule ljubavi“. Podnaslov knjige je: „Kako ne upropastiti sopstveni život tražeći pravu ljubav“. Lično mislim da bi je trebalo uvrstiti u obaveznu srednjoškolsku literatutu. Evo malo i prve pomoći dok ne pronađeš knjigu: u svetu postoje hiljade lepih glumica, zgodnih manekenki, pametnih mladih doktorki, seksi igračica, ali tvoj momak nije sa njima, nego s tobom. Znači da si za njega vrednija nego armija nabrojanih. On je sa tobom jer tako želi. To treba da ti godi i da eliminiše tvoju ljubomoru.

Pozdrav, i rado ću sa tobom prokomentarisati knjigu kad je pročitaš.

P.S.

Cuj materet' Savete, odgovor na nivou 18-og vijeka :)

Vrh

PostPoslato: 26 Avg 2012, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
http://www.nezavisne.com/zivot-stil/lju ... 55823.html

Zanimljivo, krajnje zanimljivo...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 13:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ma kako da ne. Možda se mužjak ko ćuko vrati na svoje legalo, al ženka kad ode otišla je.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Cuj, cuj...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2012, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Dobro de, većina.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 90 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Sva vremena su u UTC [ DST ]