Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Razlicito za zene i muske:
Pripremajući se za ovaj tekst, naišao sam na jednu svježu anketu prema kojoj četiri od deset žena u Francuskoj više vole nabavu iliti shopping nego seks! Slično je i u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Americi... Što će reći da u kupovanju ima erosa dovoljno snažnog da ženi zamijeni muškarca.
Također sam na jednom domaćem blogu pročitao “pismo jednog muškarca” koje duhovito ilustrira rezultate te ankete. Pa da ga prepričam. On je s dragom u krevetu, spreman za ljubav, ona se nećka, kaže da “sad nije raspoložena”, želi da je “samo malo drži u naručju”.
Pa su se i porječkali. “Ti jednostavno ne razumiješ”, prekorit će ga ona, “moje emocionalne potrebe koje imam kao žena, da bih ja zadovoljila tvoje fizičke potrebe koje imaš kao muškarac.” A da od seksa neće biti ništa shvatio je kad mu je, zbunjenom, još rekla: “Zar me ne možeš voljeti zbog onoga što jesam, a ne samo zbog onoga što radim s tobom u krevetu!?”
Sutradan je vodi u prodajni centar, ona kupuje do iznemoglosti, sva uzbuđena što se on ne protivi za čim god posegla, od skupih odjevnih kompleta do nakita. Ali kad je trebalo krenuti prema blagajni i platiti, on joj reče da sad nije raspoložen, samo je htio da ona malo te stvari drži u naručju.
“Ti jednostavno”, reče joj, “ne razumiješ moje financijske probleme koje imam kao muškarac, da bih ja zadovoljio tvoju želju za kupovinom koju imaš kao žena.” Kad je vidio ubilački bijes na njezinu licu, upitao ju je: “Zar me ne možeš voljeti zbog onoga što jesam, a ne samo zbog stvari koje ti kupujem!?”
Izvor>
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/cr ... 9/index.do