evo jedne anegdote...
bila sam nesto razocarana u jednog tipa... bas smo bili rascistili i ja sam bila prilicno lose i osvetnicki raspolozena...
"Eh, ja da patim?? Nema sanse, sad ima da pronadjem tipa, i jos kakvog."
Subota vece, ja izasla u lov. Hmmm. tu i tamo, ima svega...\
A onda, kad sam pomislila da ce noc biti bas propast, vidjela sam tako finog momka, nisam ga prije vidjela u gradu...
"Mora da nije odavde", mislim u sebi...
Odmah sam pozvala konobara i rekla:"Vidis onog momka tamo?Eh, posalji mu pice od mene!"
Ne znam da li je bio prvai potez ili ne, ali bilo kako bilo, on se nasmijao sirokim osmijehom i odmah mi prisao.
Poceli smo pricu.. "Mmm.. nije los, za pocetak", mislim u sebi.
Odmah broj telefona i tako...
Nakon sedam dana dogovorili smo izlazak.
bio je petak vece, a ja se spremila kao nikad do tada, stvarno mi je bilo stalo da ga osvojim. I to sam mu dala do znanja.
A onda, on se pojavljuje, jooooj Boze! Ko da je na basket krenuo! Sta mu bi??????????? Duboke kosarkaske patike, donji dio pamucne trenerke, majica bez rukava.. i kisobran u ruci...
"A joooj, pa gdje si ti krenuo, Boga ti?" Na basket?? bio je "normalan" prije 7 dana.
Joooj Boze, mrak mi pade na oci.
Da da da, znam , sad ce vas pola reci"odijelo ne cini covjeka" i ja se slazem.\
Ali ocigledno nije mu bilo stalo sto izlazi sa mnom, da jeste, bilo bi dugacije... mislim, nemam nista protiv patika i ternerke, ali u dnevnoj varijanti...
zaista, nije mi stalo do love, niti bilo sta drugo, ali da je htio sa mnom da fura, nasao bi bilo kakve farmarke i pristojniju majicu...
ma nije mu bilo stalo, da jeste.... potrudio bi se....
joooj kisobran? a ljeto je bilo! ko da je bio prolom oblaka? !!!!!
tu je bio kraj romanse koja nije ni pocela.
Nije bilo do odjece nego do njega.
uzas.
cudim se da je uopste dosao na izlazak...
od tad nisam poslala pice nijednom muskarcu...
u stvari, sad i kad bi mi se neko tako svidio ne znam sta bih, zavisi od situacije, ali ima ih dosla koji pomisle da je cura ovo-ono samo zato sto mu je prva prisla...
na znam zasto sam vam ovo ispricala.
u svakom slucaju ne skodi.
a cim ne skodi, znaci da koristi.