Hmm nisam mislio da tema ode u ovom smjeru (prepucavanje 3-4 ljudi) ali ok. (
XIX century jesi ovan ? )
ventilator je napisao:
Bas juce u parkicu sam cula slican slucaj.
Ja i dragi smo pili kafu, a ogorceni momak koji je sa drustvom sjedio sto do nas pricao je svoju tuznu pricu.
Naime, on se zalio na neke prijateljice koje danas jedva da ga pozdrave. A do prije nekog vremena on ih je taksirao, kad god bi ga nazvale vodio bi ih gdje god su htjele, cak su ga zvale da ih vozi negdje na proslavu Nove i on je isao skupa s njima...
Uglavnom, kad god bi ga nazvale od bi dosao, gdje god su htjele ici on bi ih vozio i na kraju on je uvijek sve placao, jer su one zenskice...
Zapravo kad je spomenuo lovu koju je na njih potrosio prijatelj ga je pitao "pa zar nisu i one placale", a on je prokomentarisao "pa one su cure"...
I sad su mu one krive za sve. A mislim da je zapravo on sam svemu kumovao, a one su dobrano zloupotrijebile situaciju.
Vjerovatno je njemu godilo, njegovom egu, da seta okolo sa tolikim curama, a njihovim novcanicima je ocito godio njegov muski galantni nastup.
Da nije tragicno bilo bi komicno.
Auu prica o taksiranju... moze biti zasebna tema. Kod mene je slucaj, ona:"oces doci po mene i prijateljice ". Ja "necu" Ona: "hocemo se ici vozati". Ja: "Hajdemo setati".... Mozda je to samo kod mene slucaj ali jednostavno ne volim da se osjecam ko taxista(jako ruzan osjecaj). Davno sam davno rekao da necu nikad biti taksista(sponzor)(gledajuci neke ljude), jebiga to kod mene svi znaju. Buraz jedva ceka da ide neku vozati, kod mene sasvim obrnuta situacija. Jeste da svacija guzica hoce da vidi malo merca, ne pardon, da prijateljice vide nju u autu... auuu ide reputacija gore. Ali nemoze to tako, prvo daj guze ...Sala naravno, ali to gore sve stoji.
Radije cu se ici vozati sa drustvom, tu sam uvek sam za voznju, a ako se nema zajedno skupimo pa fijuuuuuuuuuuuuuuuuu.... laganica

(jos ako je svjeze opran, pa se cure okrecu a ja se smeskam i razmisljam da li znaju da u dzepu imam 2km, i razmisljam gde naci jos 50pf za sladoled kod teta Slavice....)
Izuzeci ovog gore texta: (Kisno vreme, hitan slucaj, rucak/vecera negde daleko, i jos 2 izuzetka sto sam uradio, zna taj o cemu pricam)