Baj d vej, kad smo vec kod termina "normalno". Nije normalno da si ovoliko nedosledan svojim stavovima.
Elvis Presley je napisao:
Prvo, ja se ne koristim terminom "normalno". To prvo.
zerocool je napisao:
Sad ce usrat' ponovo...
Cuti gavrane! Javljas se samo kad gubi! xD
Normalno. Da vodi, ne bih imao potrebe da se javljam

Pa normalno, nece vjerovati u to cudo ako ne vjeruju u Boga. Nadji mi jednog nevjernika koji vjeruje u "cuda" ja ti dam sta 'oces.
giometar je napisao:
I ja sam stava da je Nirvana dobila popularnost poslije samoubistva, ali reci da ih niko nije slusao prije toga...
Ko kaze da ih niko nije slusao? Gdje sam ja to rekao?
To je bio odgovor na Unbelieverovu recenicu da je Cobain (anti)heroj svog vremena i poredio ga sa Morrisonom (

).
Normalno da su ih ljudi slusali, isto kao sto su prije Nirvane slusali Younga, Mudhoney, Pixies...
MuskoBre je napisao:
Da se razumijemo, suludo je porediti desetku na jednoj sociologiji npr, i masinstvu.
Normalno da ne moze ali to ne znaci da je lako dobiti desetku na sociologiji (jesi ti to bas gadjao moj fax?)

Ja npr. nikad ne bih mogao dobiti ni osmicu na masinstvu ali sam prilicno siguran da neko kome ide to masinstvo vjerovatno ne bi mogao dobiti desetku iz recimo Savremenih socioloskih teorija.
Naravno da postoje razlike izmedju fakulteta i naravno da ih ima laksih i tezih ali ako ides na dobre ocjene (devetke i desetke), ni na jednom faxu to nije lako.
Meni je sasvim normalno da se bas zbog toga nece pokazati crveni karton u drugoj utakmici, jer jednostavno se zna da faul nad nekim Barseloninim igracem uopste nije toliko grub koliko se taj igrac valja po zemlji i vristi od "bolova".
[/quote]