MuskoBre je napisao:
Prostom sam odusevljen sirinom duha, kolicinom evropeizma, tolerancije i kosmopolitske ljubavi koja provejava redovima naseg skromnog i malog foruma, forumcica. Divno.
Ma nea. Sve liberalno u tri lijepe.
A u stvari se prica o obicnim pedercinama.
Elvis Presley je napisao:
Bolesni? Ti znas sta se njima odvija u glavi pa da mozes da kazes da su bolesni jer se ubijaju zbog toga. Kako mozes pricati o necemu sto uopste ne mozes pojmiti. Ali uopste. Jesi li peder? Nisi. Otkud ti znas onda kako je njima? To je kao kad bi rekao nekome ko je izgubio voljenu osobu "ma ti si bolestan sto se nerviras oko toga, de spusti se na zemlju". Boze dragi...
Jesi li ti fudbaler, reziser, muzicar ili nesto cetvrto?
Nisi. Ali opet diskutujes o tome.
Ne moram biti kamen, da znam da je to jebeni kamen. Pederski kamen
I nije normalno da jedan kamen jebe drugog kamena, pored zive kamencice.To sto se neko ubio jer su mu rekli da je peder, a on jeste peder, pokazuje da je mekan.
A evolucija ne voli mekane

Bar tako ka'u ovi sto su je izmislili. Ako je tako, nestace i ti mekani, pa ostati samo hc ljudne. Prave strejt muskarcine, i ove pedercine koje igraju basket, gledaju fudbal, masni od koljence i piju pivo. Ali jebiga, vole ga primiti tu i tamo. Boze moj.
I nije normalno da se autobus surva u provaliju i da izginu ljudi zbog jedne krave na putu.
Zaboli me za relativitetima, to nije normalno. Kome je normalno, odmah poslati na branje malina.
Tako bi imali milijardu i kusur malinara.