banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 22:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 216 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća

Sa koliko osoba ste imali seks?
0 15%  15%  [ 13 ]
1-5 42%  42%  [ 36 ]
6-10 19%  19%  [ 16 ]
11-15 5%  5%  [ 4 ]
16-20 2%  2%  [ 2 ]
21-25 4%  4%  [ 3 ]
26-30 1%  1%  [ 1 ]
30+ 12%  12%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 85
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Broj partnera
PostPoslato: 07 Feb 2012, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
dtkbl je napisao:
Engleskinja spavala sa više od 1.000 muškaraca

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanim ... -muskaraca

Citiraj:
Osećaj da je neko želi, koji je iskusila sa svojim prvim ljubavnikom, navodio ju je da uvek želi još.

Otužno.

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
KAD NE LEZI VRAŽE

Citiraj:
Žena koja je spavala sa 1000 muškaraca rođena je kao muškarac

Četrdesetdvogodišnja Kristal Voren, koja je nedavno otkrila da je spavala sa 1000 muškaraca, imala je još jedno šokantno priznanje – rođena je kao Kristofer Snouden, a 2005. godine promijenila pol.

„Plašim se da će se mnogi muškarci sada razbjesneti, ali ja moram da kažem istinu. Ja ne mislim da sam ih lagala – sada zaista jesam žena a prošlost je iza mene. Ne želim da bilo ko sa kim sam spavala posumnja u moju seksualnost“, izjavila je Kristal za magazin „The Sun“.

Njeni roditelji su, kako kaže, veoma rano shvatili da je „rođena u pogrešnom tijelu“, pa joj je otac za četvrti rođendan poklonio suknjicu.

„Jednog dana kada sam imala 14 godina plivala sam sa mamom u bazenu i bila sam veoma deprimirana. Ona mi je rekla – ne brini, znam šta se dešava. Ti nisi gej, samo si u pogrešnom tijelu“, prisjetila se Kristal.

Konačno, ona je 2002. godine počela da uzima hormonsku terapiju, a nakon operacije potpune promjene pola, promijenila je i ime i bila zvanično zavedena u evidenciji kao žena. Još prije operacije, ona je spavala sa muškarcima, a nakon promjene pola spavala bi sa sedmoricom u jednom danu. Nekima od njih je priznala da je rođena kao muško.

Sada, kada se osjeća kompletnom kao žena, ona uživa u seksu i nije joj problem da prilazi muškarcima.

„Sada sam i ja poput bilo koje druge djevojke koja uživa u životu. Konačno imam tijelo kakvo želim i hoću stalno da ga koristim“, kaže Kristal.

Ona je istakla da se nikada ne bi bavila prostitucijom jer bi se osjećala kao robot. „Ovako zaista uživam u tome. Biram sa kim spavam i kada to radim"

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -H35RcRxl8

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2012, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
očito nadoknađuje sve izgubljene godine.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 09:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Hristov je napisao:
Moze li mi neko od ovih promiskuitetnih reci kakav je vas stav prema vasoj promiskuitetnosti?

Evo ja?
Hristov je napisao:
Kako gledate svoj odnos prema seksu?

Korektno?
Hristov je napisao:
Da li se npr. smatrate ovisnim o seksu?

Definitivno ne više od bilo kog poznatog ovisnika?
Hristov je napisao:
Koliko svog vremena odvajate za ono sto ima veze sa seksom?

Svo koje uspijem?
Hristov je napisao:
I sl.?

I tako.
Hristov je napisao:
Hvala unaprijed na odgovoru.

Nema na čemu.
Hristov je napisao:
U sustini promiskuitetan moze biti neko ko nije nikada imao seksualni odnos.

Ne može.
Hristov je napisao:
To se ne mjeri brojem partnera.

To se isključivo tako mjeri.
Hristov je napisao:
Oni sami znaju da li su promiskuitetni.

Objektivna kategorija zasnovana na prethodno pomenutoj metodi i nema veze sa subjektivnom percepcijom.
Hristov je napisao:
A formalnu definiciju p10t-a ne bih postavljao ovdje jer se onda mogu pozdraviti sa time da ce neko odgovoriti na moje pitanje.

I to ne samo na ovoj temi.
Hristov je napisao:
Evo, da budem konkretniji, neka to budu oni koji su imali barem 20 razlicitih seksualnih partnerki, sa kojima nisu bili u dubljem emotivnom odnosu. Ali ponavljam, svako mora za sebe znati da li je promiskut... ili ne.
Kao i maloprije - mišljenja zasnovana na subjektivnoj percepciji pojma ne mogu se smatrati relevantnim za temu.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 11:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
Већина мушкараца је поприлично лицемјерна. Они би свако вече трпали другу рибу, али већина никад не би била са дјевојком која је имала доста момака. Зато момцима само не треба одавати такве информације и то је то. не може их наљутити оно што не знају :D
мушки его је веома чудна ствар... на сву срећу ја немам тих проблема. и са бившом курвом бих био у вези уколико она мени одговара. такође нисам ни љубитељ неких повучених цура. више волим неке које су прошле понешто у животу и то из више разлога. мада и у том правилу постоје изузеци. јест да са већим бројем партнера долази и неко искуство али не нужно. ако цура има само неке везе за једну ноћ, најчешће, али не и увијек не искуси оно што нека друга дјевојка има са једним момком којем вјерује и са којим је у дужој вези

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Шајин je napisao:
јест да са већим бројем партнера долази и неко искуство али не нужно.

Jer u tom slučaju šta ćemo ako je pogrešno naučila ili ako je "nakrivo nasađena"?
Spoiler:
Slika

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2012, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ne mislim da se promiskuitet mjeri brojem partnera. Meni su neki ljudi promiskuitetni, a uopšte ne znam koliko partnera su imali. Do stava je i do ponašanja. Ne zalazim u detalje.

Znam ljudi koji su imali više od 20 partnera. Ne shvatam ih. Često mi se jedan prijatelj požali da jako želi da se zaljubi, al onda opet nastavi po starom i viđa se s 5 cura istovremeno. Meni bi to bilo dosadno i bila bih jako usamljena. Al ima nas svakakvih.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
Ne mislim da se promiskuitet mjeri brojem partnera. Meni su neki ljudi promiskuitetni, a uopšte ne znam koliko partnera su imali. Do stava je i do ponašanja. Ne zalazim u detalje.

Već brojem kafa koje popiju u danu?

Po čemu su ti onda promiskuitetni, boji čarapa ili načinu na koji popravljaju naočale na nosu?

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Možda je Zlo Krme htjelo da napravi neku paralelu između promiskuitetnog i vulgarnog ponašanja?

Promiskuitetnog ponašanja nema bez čarapanskog mijenjanja partnera, a u takvoj seksualnoj manifestaciji, osoba najčešće na pogrešan način traži neku bliskost, pažnju, toplinu, ljubav ili šta već.
Međutim, sve više se osjećaju praznima i sve češće i brže mijenjaju partnere, da bi tu "rupu" ( :-) ) popunile.
To je jedan ružni babarogin vrtlog iz kojeg se teško izlazi, sve dok se problem ne uzme ozbiljnije i ne krene psihološki uz stručnu pomoć raditi na istom.
Najčešće osoba nije ni svjesna šta to traži u toliko različitih seksualnih partnera, dok s druge strane i sama predosjeća da tu nešto "smrdi". E kad to osjeti, na početku je puta ka kopanju po sebi, ma kojim putem pošla po adekvatnu pomoć.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 00:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slažem se s tobom.

Ipak, volio bih da Krme malo pobliže pojasni šta je htjela reći...

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 01:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Samo da prokomentarisem anketu. Djevojcice, ne morate i ovdje lagati o broju muskaraca, nema potrebe :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Hertzog je napisao:
Bolje da se jebe nego da pije, onda imas problem u kuci :lol:

:lol: :lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 17:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
@ E.
Možda je zLo_krme mislila na one koji bi htjeli biti promiskuitetni ali nemaju baš rezultata...
Kao, ja bih baš bio promiskuitetan al' me nijedna neće.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
osamstotinazena je napisao:
Možda je Zlo Krme htjelo da napravi neku paralelu između promiskuitetnog i vulgarnog ponašanja?

Možda se ne izrazih dobro.
Uglavnom, mislila sam na ljude koji se vulgarno ponašaju, preblisko, pričaju na vulgaran način s ljudima koje skoro pa ne poznaju, odaju odraz promiskuiteta iako možda to i nisu.. NEgo eto hoće da se pokažu..
Promiskuitetna osoba "nije" promiskuitetna kad niko ne zna da je takva.
Mrzim te vulgarne ljude što naskaču na tebe. Nije bitno da li su u pitanju žene ili muškarci.
Ma možeš odavati promiskuitetom na hiljadu načina ako to želiš, a ne znači da si stvarno takav.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 07:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Acculy is.

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Citiraj:
Da li smatrate da broj seksualnih partnera govori nesto o osobi? Da li smatrate da postoji neki broj preko kojeg bi se reklo da je osoba promiskuitetna? Da li smatrate da ako je razlika u broju partnera koju su imali dvoje u vezi moguce da narusi tu njihovu sadasnju vezu? Razgovarate li o tome sa svojim sadasnjim partnerom?

Kao sto je vec receno, broj partnera govori o promiskuitetu, ali koji je to broj je vec drugi par opanaka. Prije 50 godina vjerovatno bi me smatrali promiskuitetnom, prije 150 godina bi me mozda spalili i na lomaci, ali danas broj partnera koje sam imala je neki prosjek, nista vrijedno pomena :D. Meni licno je tek ova kategorija 30+ malo zabrinjavajuca ako je ta osoba ispod 30 godina, ako je starija ni to ne smatram promiskuitetnim. Za 50 godina mozda posljednja kategorija bude smijesna, a mozda i ne bude vise sexa, ko ce ga znati. Suma sumarum, nema generalizacije.
Razlika u broju partnera moze poljuljati vezu samo ako jedna od dvije strane potencira to pitanje. Kod mene vazi da sto je bilo - bilo je, nemam potrebu da sadasnjeg partnera smaram o njegovoj seksualnoj i ljubavnoj proslosti i isto tako ne vidim potrebu da prepricavam svoju. Nema tu potrebe za puno price, ionako se medju carsavima sve brzo ukapira, tj. kolicina iskustva :wink:.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 07:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2012, 13:20
Među čaršafima? Kako staromodno.... :P

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 08:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Zlato je napisao:
Među čaršafima? Kako staromodno.... :P

Jbg prije je moglo gdje hoces, a sada ako sam vec donja u cijeloj prici :oops: ne mrdam od kreveta :D.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 03 Okt 2012, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
A.J.V.A.R. je napisao:
Razlika u broju partnera moze poljuljati vezu samo ako jedna od dvije strane potencira to pitanje. Kod mene vazi da sto je bilo - bilo je, nemam potrebu da sadasnjeg partnera smaram o njegovoj seksualnoj i ljubavnoj proslosti i isto tako ne vidim potrebu da prepricavam svoju.

Slažem se, uglavnom. Jedino, to ipak govori nešto o osobi, kao i svaki drugi aspekt njenog ponašanja. Veliki broj partnera u prošlosti zaista ne mora da poljulja sadašnju vezu, pod uslovom da prihvatimo da je nečija promjena moguća (što je opet posebna tema) :) .
Jer ako je neko do 25. godine imao 30-40 partnera, što znači da je bio/bila sa više njih u isto vrijeme, potrebna je velika volja da se promijeni i bude samo sa jednim partnerom u vezi.

I wish to see the lost in me

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 216 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]