у јбт, ал сте се расписали
wahyu je napisao:
da se ti ne patis

hahahaha.. pametno .. a sta mislis da ucite oboje nesto novo ?

nisi ni ti pokupio svu pamet i uvmijece ovoga svijeta !
to je nikad do kraja procitana knjiga. uvijek ima mjesta za napredovanje, zar ne ?
наравно да нисам покупио сву памет свијета и када је секс у питању вјероватно имам још понешто ново да научим или испробам, али мени су лично драже искусније дјевојке, јер са њима је већа могућност и да научим нешто ново, а да не причам што су искусније дјевојке већ прошле неке ствари па лакше пристају на нешто другачије и ново... наравно од сваког правила постоје изузеци, али генерално гледано овако је...
osamstotinazena je napisao:
Divan šlagvort da iskoristim riječ "gotovan"
Znači, gotovanu jedan!
јест да из мог поста изгледа да сам готован, мада ја мислим да баш нисам такав. јесте да више волим искуство, па да се не морам толико трудити баш сваки пут, али далеко од тога да се нећу потрудити око дјевојке... без обзира на то да ли је прешла већу километражу или је гајнц нова
само тешко је очекивати од невине дјевојке или која је скоро престала бити невина да нпр. преузме иницијативу и из*ебе момка и да га доведе до лудила, а он само да ужива. то ипак долази са искуством... наравно исто важи и за момке
blackrose je napisao:
Ti govoris o obicnom sexu, sto je razumljivo s obzirom da te pucaju hormoni, a kada se budes htjeo zeniti, trazices neotpakovanu.
ја никад не бих тражио неотпаковану...никад! и то из више разлога. не мора сад да буде нека курава преко које је прошло пола града, али сигурно би ми било драже да ми је жена пробала понешто у животу и да онда у брак улази свјесно јер зна шта ју чека (дакле моногамија), него нека која није ништа пробала, па да онда читавог живота жали или да поблентави са четрдесет па јој се ослади неки комшија....
BMary, са тобом се једноставно не слажем, ја секс видим као физиолошку потребу и нешто у чему се ужива. наравно да је још боље кад је из љубави, али то ми уопште није неки разлог који би ми значајно утицао да секс буде бољи...бар је са мном тако