banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća

Да ли су вам драже невине дјевојке или оне које имају искуства?
невине 21%  21%  [ 26 ]
искусне 40%  40%  [ 49 ]
ма свеједно ми је, само нека је женско :) 39%  39%  [ 47 ]
Ukupno glasova : 122
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
BMary je napisao:
U pravu si ne naskaču sve životinje, samo stoka i još poneka.
Nisam znala da se partneri biraju - na osnovu čega ili zbog čega? Ja nisam nikad birala nikog 8)

Ako je za mene aksiom zašto mora biti i za tebe, svako za sebe govori ne za druge.
Iskreno sam napisala šta mislim - ja i to je za mene tako. Ako za tebe nije meni ne smeta.

Pa dobro, naskaču i psi i mačke, a oni nisu stoka, već fine životinjke.

Jesi ti obećana pri rođenju, ili šta? Jedino to mogu da zaključim iz tvoje rečenice.

Postoji očigledna razlika između "ne bi mi bilo lijepo ako bih stalno mijenjala partnere" i "ne može ti biti lijepo ako stalno mijenjaš partnere - tu nešto ne štima". Ovo nisi napisala u formi svog mišljenja, već opšteg zakona.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 18:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2010, 20:23
Ako mačak nije stoka zašto mačka onako jauče?

Popokatepetl je napisao:
Postoji očigledna razlika između "ne bi mi bilo lijepo ako bih stalno mijenjala partnere" i "ne može ti biti lijepo ako stalno mijenjaš partnere - tu nešto ne štima". Ovo nisi napisala u formi svog mišljenja, već opšteg zakona.

Stavila sam sebe u obe pozicije. Kad bih ja bila ta koja mijenja partnere i ona koja je jedna od mnogo. Jasno je da ovo prvo ne ide, a ne želim ni ovo drugo jer ako ljubav nije obostrana onda nije prava ljubav.
Ti hoćeš da kažeš da može biti lijepo kad neko često mijenja partnere?

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
у јбт, ал сте се расписали :lol:

wahyu je napisao:
da se ti ne patis :P hahahaha.. pametno .. a sta mislis da ucite oboje nesto novo ? ;) nisi ni ti pokupio svu pamet i uvmijece ovoga svijeta !
to je nikad do kraja procitana knjiga. uvijek ima mjesta za napredovanje, zar ne ?
наравно да нисам покупио сву памет свијета и када је секс у питању вјероватно имам још понешто ново да научим или испробам, али мени су лично драже искусније дјевојке, јер са њима је већа могућност и да научим нешто ново, а да не причам што су искусније дјевојке већ прошле неке ствари па лакше пристају на нешто другачије и ново... наравно од сваког правила постоје изузеци, али генерално гледано овако је...

osamstotinazena je napisao:
Divan šlagvort da iskoristim riječ "gotovan" :D

Znači, gotovanu jedan!
јест да из мог поста изгледа да сам готован, мада ја мислим да баш нисам такав. јесте да више волим искуство, па да се не морам толико трудити баш сваки пут, али далеко од тога да се нећу потрудити око дјевојке... без обзира на то да ли је прешла већу километражу или је гајнц нова :D
само тешко је очекивати од невине дјевојке или која је скоро престала бити невина да нпр. преузме иницијативу и из*ебе момка и да га доведе до лудила, а он само да ужива. то ипак долази са искуством... наравно исто важи и за момке

blackrose je napisao:
Ti govoris o obicnom sexu, sto je razumljivo s obzirom da te pucaju hormoni, a kada se budes htjeo zeniti, trazices neotpakovanu.
ја никад не бих тражио неотпаковану...никад! и то из више разлога. не мора сад да буде нека курава преко које је прошло пола града, али сигурно би ми било драже да ми је жена пробала понешто у животу и да онда у брак улази свјесно јер зна шта ју чека (дакле моногамија), него нека која није ништа пробала, па да онда читавог живота жали или да поблентави са четрдесет па јој се ослади неки комшија....

BMary, са тобом се једноставно не слажем, ја секс видим као физиолошку потребу и нешто у чему се ужива. наравно да је још боље кад је из љубави, али то ми уопште није неки разлог који би ми значајно утицао да секс буде бољи...бар је са мном тако

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BMary je napisao:
Ako mačak nije stoka zašto mačka onako jauče?

Tako se mačke oglašavaju kad treba da se pare...a i zato što uživa, kurva :D

BMary je napisao:
Stavila sam sebe u obe pozicije. Kad bih ja bila ta koja mijenja partnere i ona koja je jedna od mnogo. Jasno je da ovo prvo ne ide, a ne želim ni ovo drugo jer ako ljubav nije obostrana onda nije prava ljubav.
Ti hoćeš da kažeš da može biti lijepo kad neko često mijenja partnere?

"Često" je prilično neodređen pojam, tako da je nemoguće reći išta više o tome. Sasvim je ok da radiš ono što tebi najbolje odgovara. Ali i da budeš svjesna činjenice da isto ne odgovara svima, te da nešto što je tebi čudno i nezamislivo, nekome može pričinjavati zadovoljstvo i činiti ga srećnim. Ti tvrdiš gomilu nekih stvari, ali ih ničim ne potkrepljuješ, osim svojim osjećanjem sviđanja i dobrog i lošeg.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
"Često" je prilično neodređen pojam, tako da je nemoguće reći išta više o tome. Sasvim je ok da radiš ono što tebi najbolje odgovara. Ali i da budeš svjesna činjenice da isto ne odgovara svima, te da nešto što je tebi čudno i nezamislivo, nekome može pričinjavati zadovoljstvo i činiti ga srećnim. Ti tvrdiš gomilu nekih stvari, ali ih ničim ne potkrepljuješ, osim svojim osjećanjem sviđanja i dobrog i lošeg.

Definiši 'često' pa mi kaži. :)
Ne razumijem najbolje zadnju rečenicu, ne tvrdim ništa samo govorim kako ja to vidim. Ne znam čime treba to da potkrijepim ni zašto.
Šajin je napisao:
BMary, са тобом се једноставно не слажем, ја секс видим као физиолошку потребу и нешто у чему се ужива. наравно да је још боље кад је из љубави, али то ми уопште није неки разлог који би ми значајно утицао да секс буде бољи...бар је са мном тако

Evo, Šajinovo i moje razmišljanje je dijametralno suprotno, treba li sad ja njemu da kažem: Hej, šta je s tobom? Gdje može seks bez ljubavi? :roll:
Ili da ga ubjeđujem da je to pogrešno, ne.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
секс је је*ање.
вођење љубави је вођење љубави.

то су двије различите ствари. прва се ради да се задовоље физичке потребе а друга емотивне. :D

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 16:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ne treba me voditi, idem ja i sama :D
АЛЕКСАНДАР je napisao:
секс је је*ање.

то су двије различите ствари. прва се ради да се задовоље физичке потребе а друга емотивне. :D

Kako znaš kad radiš jedno, kad drugo?
Kako je seks potreba, zna se šta se mora, to se ne mora.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ето видиш непокрени, одмах имам и кандидата. :D

па знам... кад осјећам нешто према цури онда је то другачије, није обични секс из задовољства да се испразниш па да лакше заспиш. :D

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

није шала.
не знам зашто је то вама женама тешко разграничити. ако ми се дјевојка физички допада, могу да општим с њом без икаквих осјећања. то је само секс. има тема секс за једну ноћ колико се сјећам.. a за једну ноћ се не може заљубит. :D

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

'Ajd nek digne dvatri prsta ako ima neko da ne razmišlja kao Šajin, Aleksandar i tensSa 8)

To znači da vi svi imate djevojke, ali imate i veze 'za jednu noć' ? I još me zanima da li te djevojke isto tako razmišljaju ili one ne znaju da su 'za jednu noć' ?

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

не, то је тако кад немам дјевојку. бар код мене. :)
кад имам онда ми не треба ништа са стране.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Izvuče se za dlaku :lol: Dobro, to nekako i mogu razumjeti.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Nije to Aleksandre "razgranicavanje" vezano iskljucivo za djevojke. Ima i muskaraca koji ne funkcionisu na taj nacin.
I da, definitivno ima razlike izmedju seksa sa osobom koju volis i toga da se "puknes" za jedno vece cisto da se, kao sto Aleksandar kaze, ispraznis.

Citiraj:
To znači da vi svi imate djevojke, ali imate i veze 'za jednu noć' ? I još me zanima da li te djevojke isto tako razmišljaju ili one ne znaju da su 'za jednu noć' ?

Ne znam kako dodje do zakljucka iz prvog dijela recenice. Koliko se sjecam, bas tensSa je bio zagovornik toga da je protiv bilo kakvog vida prevare.
Sto se drugog dijela tice: nekad budes "iskoristen", nekad "iskoristis", a nekad to pase i jednom i drugom. Nije da je u pitanju neurohirurgija.

Citiraj:
кад имам онда ми не треба ништа са стране.

Dijelim stav
:thumbup:

Citiraj:
a за једну ноћ се не може заљубит.

Sto ne bi moglo
Ja vjerujem u ljubav na prvi pogled
:D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Ne znam kako dodje do zakljucka iz prvog dijela recenice.

Možda zbog ovog:
АЛЕКСАНДАР je napisao:
па знам... кад осјећам нешто према цури онда је то другачије, није обични секс из задовољства да се испразниш па да лакше заспиш. :D

Nije djevojka uvijek pri ruci kad muči insomnija :D

I ja isto vjerujem u ljubav na prvi pogled, ali u seks na prvi pogled - jok 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:29 
Citiraj:
bas tensSa je bio zagovornik toga da je protiv bilo kakvog vida prevare.

Upravo tako. :)

Pricamo o tom famoznom "praznjenju" nakon kojeg dolazi olaksanje, vise se ne misli samo na "ono"... :D :D

Citiraj:
Nije djevojka uvijek pri ruci kad muči insomnija :D

Slika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Nije djevojka uvijek pri ruci kad muči insomnija

OK, stoji, al' opet postoji cinjenica da nismo zivotinje koje su u potpunosti pod uticajem svojih nagona pa da svaki put kad dobijemo poriv za seksualnim odnosom, ako nam osoba sa kojom smo u vezi nije "pri ruci", skacemo na nesto drugo.

Spoiler:
Htio sam napisati nesto slicno ovom tensSinom postu, al' reko potrudicu se da makar iole budem ozbiljan :lol:

Citiraj:
I ja isto vjerujem u ljubav na prvi pogled, ali u seks na prvi pogled - jok

Svi smo razliciti :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
АЛЕКСАНДАР je napisao:
секс је је*ање.

Naravno, i sama tvrdim da postoji razlika. Ali jesam li ja rekla nesto pogresno kada sa te citirala, a to je da si govorio o obicnoj sex partiji a ne o vodjenju ljubavi?!

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2011, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
мени је вођење љубави љепши назив за секс

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2011, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što je penis ljepši (kulturniji) naziv za qrac. Na kraju skontaš da su oboje - isti qrac :D

No, postoje argumenti za obje strane, ali se ja ipak odlučujem za iskusniju.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2011, 00:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
BMary je napisao:
Ne može ti biti lijepo ako stalno mijenjaš partnere - tu nešto ne štima.

Slažem se sa ovim. S napomenom da je to moj stav, ako neko ima drugačiji neka mu ga :)
Samo bih dodao da to ne znači da je sve u nekoj vezi koja je prošla bilo loše, ali očigledno je da sve nije bilo dobro. Ovde mislim na ozbiljnije veze.
Ali ako neko stalno mijenja partnere... :(

BMary je napisao:
U vezi koja traje skoro deceniju može biti samo lijepo jer je to ljubav, a ne potreba ili interes.

Jako je lijepo kad je tako. Samo bih skrenuo pažnju da kod veze koja traje dugo ne mora nužno značiti da je sve super, nažalost. Primjer su brojni brakovi kod kojih vremenom stvari nisu ni blizu onome kakve su bile ali i neke veze gdje se ostaje u tome više zbog neke inercije nego zato što osjećanja nose vezu. Ali kad veza traje i traje a stvari ostaju divne kao na početku a i još bolje sa vremenom onda je to prava stvar. Ali to je rijetkost, prvo zato što treba baš puno toga da se poklopi da bi to bilo tako, a drugo zato što mnogi ni ne žele tako nešto.

A što se tiče same teme mislim da je to potpuno, ali potpuno, nebitno. Ali to je do mene, seks ne odvajam od jakih emocija i nečega što ima potencijal da bude ozbiljna veza (ako već do tada i nije postala) pa potruditi se oko nekoga ko je manje iskusan nije muka i gnjavaža već zadovoljstvo, kao i sve ostalo u vezi koja je zrela i u kojoj postoje plemenite i iskrene emocije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]