banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 22:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 222 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Avg 2009, 21:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Avg 2009, 09:39
SVAKA CAST!
JEDNA SI OD RIIJETKIH KOJA IMA TAKO CVRSTA UVJERENJA.
A NI JA NIKADA NE BIH PREVARIO CURU KOJU VOLIM BEZ OBZIRA KAKVA KORIST BILA
8)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 21:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 16:52
I ja bih pristao kada bi me neko od slavnih guzioooo..... npr... Brad Pit .... Bloom.. Di Caprio...... Deep itd :) :) :) :)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2009, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
Doctor Who je napisao:
SVAKA CAST!
JEDNA SI OD RIIJETKIH KOJA IMA TAKO CVRSTA UVJERENJA.
A NI JA NIKADA NE BIH PREVARIO CURU KOJU VOLIM BEZ OBZIRA KAKVA KORIST BILA
8)

drago mi je! ako je zaista tako...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
bih, bi, bi, bismo, biste, bi...
sve kondicional
nisam, nisam nikad, i necu...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Da. Problem je sto svi teoretski kazu da nebi, ali u praksi vidimo drugacije stanje. Mada kad ih pitas zasto su to uradili oni tvrde da je to "bila ljubav", a vidi se sa mjeseca da je korist. Ili je bila ljubav, ali za novcem :lol:
Izgleda da svi nalaze ljubav gdje je vise novca. Ali im je tesko sebi da priznaju da su zbog toga pa onda kazu bila je ljubav, a pare su kao samo jedan plus. I kod sviju tako. :lol: Dobro, kod pola njih bar :) Iako bi vjerovatno i druga polovina to uradila da je imala priliku :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa , ne slazem se bas. mislim, zasto vi svi generalizujete stvar. svo bi ovo, svi bi ono... i oni sto iz koristi idu sa svakim u krevet, nisu srecni tako, samo se prave. tak da, bas da bi svako zeleo to da uradi, ali nema priliku je cista glupost. na kraju, vi svi lepo izvredjaste i nas i sebe...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
veverushka je napisao:
tak da, bas da bi svako zeleo to da uradi, ali nema priliku je cista glupost.

U mom prethodnom postu sam mislio na one sto se ozene ili udaju iz koristi. Ne mogu se svi udati ili ozeniti za bogatasa/bogatasicu. Na to sam mislio. A bilo je malo i preuvelicavanje, ali smisao posta je bio taj da kazem da vecina ljudi gleda na korist sto je mozda i prirodno jer u prirodi medju zivotinjama imamo slicne odnose. Naravno, mi smo malo "civilizovaniji" pa ponekad prirodu mijenjamo voljom koja se uklapa u drustvene okvire.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
veverushka je napisao:
pa dobro, ne moras da mi verujes... i nebitno je. ja samo kazem kakva sam ja, tj. kako gledam na te stvari!
Verujem ti ba, šta si zapela... ;)

cicak je napisao:
bih, bi, bi, bismo, biste, bi...
sve kondicional
nisam, nisam nikad, i necu...
The man!

vim je napisao:
Da. Problem je sto svi teoretski kazu da nebi, ali u praksi vidimo drugacije stanje. Mada kad ih pitas zasto su to uradili oni tvrde da je to "bila ljubav", a vidi se sa mjeseca da je korist. Ili je bila ljubav, ali za novcem :lol:
Izgleda da svi nalaze ljubav gdje je vise novca. Ali im je tesko sebi da priznaju da su zbog toga pa onda kazu bila je ljubav, a pare su kao samo jedan plus. I kod sviju tako. :lol: Dobro, kod pola njih bar :) Iako bi vjerovatno i druga polovina to uradila da je imala priliku :lol:
Jbg, vime, ti se baš zakačio.
Nisu plus, jebo njih, ako je ljubav.
Činjenica, bez ljubavi se metaforički krepava, bez para bukvalno.
Ali opet.
Jebo pare.
Haj' zdravo sad...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 13:01 
citam ove postove i razmisljam da li da napisem svoj slucaj.. naime, kad sam vec uveliko nasla posao i radila pojavio se moj sef, koji mi nije bio bas pravi sef, nego eto neki nadredjeni, kao spona izmedju mene i glavnog sefa...
i poceo mi sa nekim dosadjivanjem i nabacivanjima, lik mi se ni malo nije svidio, imala sam dugu vezu, i bio je stariji, ni po jednom segmentu u zivotu ne bih bila s njim ni da smo se bilo gdje sreli.. i ja sam mu onako fino, da ne bih sebi napravila problem, objasnila, da imam dugu vezu, da cemo imati korektan poslovni odnos, i tako.......... ali lik je tek tad podivljao, poceo me salijetati na hodniku, traziti mi greske u poslu kojih uopste nije bilo.. gore od svega je bilo sto sam ja tu radila nekih 5/6 mjeseci, a on 2 godine.. nastojao je diskreditovati moje znanje i sposobnost, cak i navoditi druge da misle kako ja njega spopadam... bas sam bila u uzasnoj depresiji jer nisam znala kako da izadjem iz toga svega...
onda sam pronasla izlaz, pa sam neke bitne ljude angazovala da popricaju malo s njim ( iskljucivo se radilo o razgovoru, da me ne shvatite pogresno) , i od tad se sve promijenilo, covjek je posao divan, uz silno postovanje i uvazavanje prema meni, nastavili smo raditi kao da nista nije bilo...
ne znam da li je postojalo neko drugo rjesenje, ali sad kad pogledam unazad bitno da je bilo uspjesno.....

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 13:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
nevjerovatna prica.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
majlili je napisao:
citam ove postove i razmisljam da li da napisem svoj slucaj.. naime, kad sam vec uveliko nasla posao i radila pojavio se moj sef, koji mi nije bio bas pravi sef, nego eto neki nadredjeni, kao spona izmedju mene i glavnog sefa...
i poceo mi sa nekim dosadjivanjem i nabacivanjima, lik mi se ni malo nije svidio, imala sam dugu vezu, i bio je stariji, ni po jednom segmentu u zivotu ne bih bila s njim ni da smo se bilo gdje sreli.. i ja sam mu onako fino, da ne bih sebi napravila problem, objasnila, da imam dugu vezu, da cemo imati korektan poslovni odnos, i tako.......... ali lik je tek tad podivljao, poceo me salijetati na hodniku, traziti mi greske u poslu kojih uopste nije bilo.. gore od svega je bilo sto sam ja tu radila nekih 5/6 mjeseci, a on 2 godine.. nastojao je diskreditovati moje znanje i sposobnost, cak i navoditi druge da misle kako ja njega spopadam... bas sam bila u uzasnoj depresiji jer nisam znala kako da izadjem iz toga svega...
onda sam pronasla izlaz, pa sam neke bitne ljude angazovala da popricaju malo s njim ( iskljucivo se radilo o razgovoru, da me ne shvatite pogresno) , i od tad se sve promijenilo, covjek je posao divan, uz silno postovanje i uvazavanje prema meni, nastavili smo raditi kao da nista nije bilo...
ne znam da li je postojalo neko drugo rjesenje, ali sad kad pogledam unazad bitno da je bilo uspjesno.....

pa ti si majlili izgleda dobra koka :lol: uuuuuuuuuuuu bate :wink:

salu na stranu i majlili zna da se ja zezam ali si to dobro uradila.....svaka cast da si imala zivaca za tako nesto i ne samo ti vec i tvoj decko...ja bi mu njusku stuko u sekundi pa ga onda pitao sta je bilo.....Bravo majli ti si dobar primjer kako treba takav(glupi) problem da se rijesi na poslu :cat:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Da. Takve stvari moraš hladno, da si drugačije reagovala, napravila bi si još veći problem, to ti je bilo najbezboljije rješenje.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

eto, kad ti euroth kaze! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 21:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

takve ljude treba ostro upozorit da niste zainteresovani i nastaviti sa radom kao da se nista nije desilo.
Nemaju oni muda da nesto poduzmu ako se jednom na njih izgalamite kako treba.

A ako nastavi onda kako cvox kaze...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 21:13 
hvala vam, ja sam razmisljala kako postupiti. momak je tad poludio, jedva sam ga smirila. onda sam pokusala fino reci covjeku da nisam zainteresovana, kako bi sve fino proslo, pa sam bila pazljiva da ga ne uvrijedim, ali da ga otkacim. onda je kazem vam poludio, i urlao na telefon na mene bez razloga, pri razgovoru sa zaposlenim uvijek me nastojao omalovaziti , ili dati njima do znanja kako se ja kao lozim nesto na njega. strasno.......
eto, onda sam ja odlucila pozvati te neke ljude koje sam znala, zatraziti pomoc, ne znam da li su samo razgovarali s njim, obecali su mi da ce tako biti, mozda su nesto i zaprijetitli, stvarno to ne znam, ali eto od tad je postao divan, toliko postovanja prema meni i pohvala pred svim zaposlenim, pred sefom, o mojoj strucnosti, kvalitetu, bla, bla... ispade na kraju, hvala dragom Bogu, dobro..

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 08:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sve je dobro sto se dobro svrsi.
Nek ti nisi imala vise problema sa njim a taj razgovor sto su ti tvoji frendovi vodili sa njim, pa sigurno nije bio bezazlen.
Vidis da se covjek sasro pa postao sav divan...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
hvala vam, ja sam razmisljala kako postupiti. momak je tad poludio, jedva sam ga smirila. onda sam pokusala fino reci covjeku da nisam zainteresovana, kako bi sve fino proslo, pa sam bila pazljiva da ga ne uvrijedim, ali da ga otkacim. onda je kazem vam poludio, i urlao na telefon na mene bez razloga, pri razgovoru sa zaposlenim uvijek me nastojao omalovaziti , ili dati njima do znanja kako se ja kao lozim nesto na njega. strasno.......
eto, onda sam ja odlucila pozvati te neke ljude koje sam znala, zatraziti pomoc, ne znam da li su samo razgovarali s njim, obecali su mi da ce tako biti, mozda su nesto i zaprijetitli, stvarno to ne znam, ali eto od tad je postao divan, toliko postovanja prema meni i pohvala pred svim zaposlenim, pred sefom, o mojoj strucnosti, kvalitetu, bla, bla... ispade na kraju, hvala dragom Bogu, dobro..

otisao u drugu krajnost. ni to mi nije normalno!

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 09:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Kazem ti:
Ti frendovi su sigorni poraygovarali s njim na "lijep i pristojan" nacin.
Zasto bi inace tako promijenio svoje ponasanje?
Ali svejedno treba prpaziti s njim, ne mozes biti sigurna sta hoce, da li je stvarno postao takva dobrica ili nesto smjera...

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 09:47 
ma proslo od tad vec 3 godine........ svako svoj zivot ima.....

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2009, 11:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Drago mi je zbog tebe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 222 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]