banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 13:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 13:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Jul 2002, 21:11
Bojim se gangsteru da hoce...
Kod nas je jos uvijek veoma prisutan fazon "Bitanga i princeza", pogotovo kad su mladje djevojke u pitanju...
Evo ja prva, kao djevojcurak, zaljubila sam se u lokalnog mangupcica...
Odavno vec takav izbor ne bih napravila, ne zato sto me je on iskoristio, povrijedio ili nesto slicno, jer toga nije bilo, vec zato sto mi se mnogo vise dopadaju oni "obicni" momci - nerazmetljivi, spremni da me saslusaju i budu mi podrska, njezni i pazljivi... Oni koji me tretiraju s postovanjem, kao osobu, a ne kao stvar...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 18 Feb 2003, 13:51
Steta je samo sto dosta djevojaka shvate to tek poslije nekog loseg iskustva. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Feb 2003, 14:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Valjda je sve to dio odrastanja... I jos je dobro, ako se shvati, nakon loseg iskustva... Po meni, veci je problem sto neke nikad ne nauce... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 12:31 
E moj ULTRA, tvoj glavni problem je sto previse vjerujes zenama.
U svome pisanju kazes :

"Kada govorimo o sexualnom aspektu, bitno je da mi se njezin picic jako dopada, da mi odgovaraju dimenzije, boja, oblik, miris i njen rad. Ko mu je bio bivsi korisnik ili..hahahaha ko ga je tehnicki odrzavao, to je za mene sekundarna stvar. Ipak, svi su oni dio njene proslosti a SAMO SAM JA njena sadasnjost"

A ja te pitam - ako su svi oni njena proslost, a ti si njena sadasnjost - da li si toliko siguran da ces da budes i njena BUDUCNOST ?

Mozda si ti takva osoba pa ti jednostavno GODI da ti je zena bila sa 10 jebaca, to te jednostavno pali a vjerovatno i nju tvoje bivse jer ste jednostavno POTPUNO ISTI (To u narodu kazu nasla vreca zakrpu)

To sto kazes da te uopste ne zanima ko su njeni bivsi i ko je njena proslost to sigurno lazes, ili nemas hrabrosti da se suocis sa tim.
A zenske su takve ako ti je priznala njih 10 , pomnozi to sa koeficijentom x 10 i dobices realnu cifru .

Ja licno priznam da ja nisam neki moralista..................... ali naravno iskreno kazem da nikada nikada ne bih mogao da budem sa djevojkom koja ima bogato sexualno iskustvo a jos manje da se ozenim za takvu djevojku.
Pre svega smatram da je ZENSKO - MAJKA i samim tim ima uzviseniji cin od muskarca a to podrazumjeva odredjene norme ponasanja.

Da li bi ti ULTRA lakse podnio da ti neko kaze da ti je otac pravi kurvar i svalercina ili da ti za majku kazu da ti je mama prava jebacica i pusacica.

A to sto seres ovde po forumu i pises nam da tvoja zena zna za tvoje bivse, samo mogu na to da dam komentar: SERI SERI MOJ GOLUBE BELI.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ako si ti onaj pravi, naravno da ces joj biti buducnost...
To je ono sto sam vec pomenula - Nije umijece biti prvi, vec je umijece biti posljednji... :wink:
Sad se sjetih price jedne svoje komsinice, koja se prije nekih 30 i kususr godina udala, nevina i kako kaze, nije znala ni kako "ona muska stvar" izgleda...
Upoznala je muza na igranci u svom selu (na koju su je roditelji pratili) i on ju je pozvao na ples... Sutradan za vecerom, ona je pred cijelom familijom izjavila:"A jeste onaj Rade lud, nosi pistolj na igranku. Dok smo plesali, cijelo vrijeme me je zuljao..." Otac ju je samo pogledao, bacio kasiku, ustao od stola i majci rekao:"Objasni joj"... Majka joj se obratila:"Budalo jedna, kakav pistolj... To mu se *urac digao"... Jadna, ostala je u cudu, kako sad to da se *urac moze dignuti...
Elem, prije nekih 15-tak godina cula sam je kako kaze:"Eh, zato sto, kad sam se udala nista nisam znala, ni probala, hajnprc (ili se kaze hanjprc?) me je uhvatio poslije tridesete..."
Sve sto nije u mladosti, kasnije je svojski nadoknadila...
Covjek mora protjerati kera, neko manje, neko vise, neko prije, neko kasnije, ali tako to biva u zivotu...
Kad smo kod toga, uvijek sam za to da se provodi i vuca prije mene, pa se onda lijepo smiri... :wink:
Zudi, ne mozes tako generalizovati i reci da sve zene 10 puta smanjuju broj svojih partnera... To nije istina... Vec sam pomenula, a i sada opet ponavljam, uvijek iskreno patneru kazem koliko ih je bilo, prije njega...
No, kad cujem izjave poput ove tvoje, zapitam se da li je mozda bolje da pocnem lagati, ako vec mnogi od vas muskaraca ne cijenite istinu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Istina je najvaznija. Lijepo mu kazes sve u pocetku i mirna si. Vecina muskaraca najteze podnese kad saznaju da je nesto precutano... ili se cuje od nekih drugih zlih jezika. :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 13:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I ja tako rezonujem, gangi, ali kad cujem izjave da ce muskarac, ako mu npr. kazem pet, misliti:"a ha, znaci 50", sasvim logicno zapitam se zasto govoriti istinu, kad mi ionako ne vjeruje...
Ma, uostalom, ne bih ni bila s takvom osobom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Feb 2003, 15:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Feb 2003, 09:24
Istinita prica-desilo se da je zena od 41 godinu, neudata,zivjela je sa roditeljima,no dosla na ginekolosku kliniku odmah nakon snosaja, jer je uzasno krvarila.
Njen partner nije imao pojma o cemu se radi, mislio je da je doslo do neke povrede tokom seksulanoog cina.
Medjutim, ta zena je bila djevica cak i u tim godinama, na sta je partner ostao totalno zapanjen.
Zena je ostala u bolnici par dana, jer je strasno iskrvarila, zbog poskljedica cijepanja himena i ostecenja vagine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 07:26 
Zene i njihova iskrenost pihhhhhhhhhhhhh samo naivcina moze u to da povjeruje :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 10:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Felicity, znam i ja za slucaj jedne, jos starije zene...Ona ima 50 i kusur godina i zeljela bi da upozna nekog ko ce je voljeti, ozeniti, etc... :roll:
Takodje, imam prijateljicu koja se u svojih 30 godina, nikad nije ni poljubila... Djevojka inace sasvim pristojno izgleda i vrlo je prijatna u drustvu... Pa, eto, ako nekog zanima "netaknuta" tridesetogodisnjakinja, neka se javi... Rado cu vas povezati... :wink:
Zudi, bojim se da ces sa takvim stavom, vrlo tesko uspjeti da ostvaris, neku dublju i trajniju vezu... Daj se, covjece, malo opusti... Nisu svi ljudi na ovom svijetu, pokvareni i lazljivi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 10:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Hehehe,
znam je i one od dvanaest-trinaest godina a vec majke.
Nista nenormalno, ali zato jako daleko od teme.
Da nisu te "netaknute" nesto manje vrijedne mozda ?

Svako zasto ima svoje zato, hehe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 10:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Cuj, manje vrijedne...??? :o :o :o
Naprotiv Ezan, to ti je prava investicija za buducnost... :wink: :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 10:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Vecina ljudi na ovom svijetu su pokvareni i lazljivi :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 10:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Zasto se cudis pitanju ?
Vasi postovi u kojima spominjete doticne MENI izgledaju kao neko ruganje, podsmijavanje ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja izuzetno postujem pravo nekog covjeka da sam izabere kako ce da zivi... Ali, naglasak je na rijeci SAM... Dakle, ono sto mi smeta jeste to sto drugi pokusavaju nekom da odredjuju kako ce da zivi, i uzimaju sebi za pravo da toj osobi sude za njegove postupke... Ko sam ja da nekom sudim...???
Ukoliko neko iz svojih intimnih, religijskih ili nekih drugih razloga, odluci da nema sexualne odnose, npr. prije ulaska u brak, ili prije nego sto sretne osobu koja ce po njenim mjerilima biti "ona prava", ja to izuzetno cijenim...
Smeta mi etiketiranje, kojem je drustvo sklono, ukoliko se neko ne ponasa, kao i vecina, pa bilo da se radi o osobi koja je "promiskuitetna", ili "cedna"...
Zao mi je osoba, poput moje prijateljice, koja se upravo iz straha, da ne dobije tu "etiketu" nikad nije upustila u neku ljubavnu vezu... Price koje je okolo slusala o drugim djevojkama, veliki su joj strah utjerale, da se i njoj to ne desi... Zahvaljujuci dakle tom "finom" drustvu, ona je ostala uskracena za saznanje kako je to kad se volis s nekim i kad se jedno drugom, bez rezerve predajete, i psihicki i fizicki...
Moj gornji post, dakle, bio je ironija, na sve ovo sto se desava oko nas...
Gangi, naravno da je vecina lazljiva, kad vidi da se postenje ne isplati...
Kao sto sam vec navela, pitam se sad, zasto da ja budem iskrena, ako ce to vec unaprijed biti okarakterisano kao laz... Zalosno, ali je tako...
Naravno, ja licno i dalje cu nastaviti da se vladam, onako kako ja smatram da treba, ali ti samo hocu reci sta se desava u glavama mnogih ljudi, od kojih vecina nastoji da, bar prividno, zadovolji postojece norme i ocekivanja... Jer, biti oznacen kao "drugaciji" u okolini, teret je s kojim se ne moze, ne smije, niti zeli, svako nositi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 11:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Postenje se itekako isplati ako samo pomislis koliko ljudi mora da zivi sa svojim lazima... takvi nikad nece biti srecni u zivotu.
Istina na kraju uvijek izadje. :Fade-color

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 13:49 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
e ovaj put se mora stati na stranu ljepseg pola. razlog, muskarac bi da svrlja a kad stane na ludi kamen, volio bi pod noge da mu padne djevica, a on bi njoj pokazao svoja seksualna umijeca. bez veze. bas smo nekada glupi. nama krivo kad bi ona rekla koliko ih je imala prije, a ona ne smije da pita nas koliko smo mi imali pre nje. cisti muski sovinisticki posao.

djevojke, nedajte se. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 15:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Posalje Bog Djavola na Zemlju da mu dovede nevinu djevojku.
"Poznaces ih po tome sto se one ne okrecu za zvizducima muskaraca" rece mu Bog.
Prolaze tako djevojke ulicom a Djavo zvizduce li zvizduce. Skoro sve se okrecu. Odjednom, naidje jedna koja se ne okrenu na njegov zvizduk. Djavo je uze i odnese.
Naravoucenije: JEBITE SE DJEVOJKE DA VAS DJAVO NE PONESE.
:roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 16:21 
pa Ventilator slusaj:
prvo, ovde uopste nije rjec o kompleksima i to nema nikakve veze
A za zrelost....... Zar stvarno mislis da se na ovaj nacin dokazuje zrelost ili ne zrelost ???
Zar mislis da ja uzivotu nemam pametniji poslova nego da ovde za razliku od trebe protracim citav svoj zivot ???, pa se zbog toga ni ne trudim u oblikovanju svojih postova za razliku od tebe koja mozda sate i sate provodi za compom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Feb 2003, 17:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Slazem se sa spavacem u potpunosti jebi ga pa da nije djevojaka nebi ni nas bilo,a vrijeme je da muskarci kod nas malo vise pocnu davati paznje zenama a nesmatrati ih samo igrackama jer one su te koje i nas uljepsavaju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]