banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jul 2025, 13:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Feb 2008, 01:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
kosu ... volim tipove sa dugom kosom
stomak ... blagi pivski stomacic mi je sexy

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 01:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
stigmata je napisao:

Po ovome... VeLiKi - sexiest man alive..

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 01:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
BlackHand je napisao:
stigmata je napisao:

Po ovome... VeLiKi - sexiest man alive..

i to ste tek sad otkrili :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ja sam vise za dobrice, ti sa dugom kosom i pivskim stomacima su mi vise neki Harley Davidson, samo mu fali crna kozna jakna i tetovaza na ruci :D !

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 14:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
A..sta fali.Svako ima svoj ukus..O ukusima se ne raspravlja :D Bitno je da ima ono nesto sto nas privuce, e sada...da li je to tetovaza, pivski stomacici, misici, visina i debljina :lol: to je vec druga stvar 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka

Jedno pitanje:

Sta pomislite kad vidite nekoga sa cigarom u ruci ili da pije? Tj. da li dijelite ljude na taj nacin, ako ste protiv tih poroka?

Ja ne pusim, ali moram priznati da nekima cak i lijepo stoji cigara u ruci :oops: ...

A najzesci prizor je: cura sa flasom piva i slamcicom :lol: :lol: :lol: :lol: ...Katastrofa...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
MonaLisa je napisao:
Jedno pitanje:

Sta pomislite kad vidite nekoga sa cigarom u ruci ili da pije? Tj. da li dijelite ljude na taj nacin, ako ste protiv tih poroka?

Ja ne pusim, ali moram priznati da nekima cak i lijepo stoji cigara u ruci :oops: ...

A najzesci prizor je: cura sa flasom piva i slamcicom :lol: :lol: :lol: :lol: ...Katastrofa...

Ja isto ne pusim, tj prestao sam, al mi ne smeta kad vidim curu sa cigaretom, naravno ako joj simpa stoji, jer ih ima koje drze cigaretu kao da je bejzbol palica. A ta piva u ruci je ocajna i meni. OKi u nekoj opustenoj varijanti, ali vecernji izlazak, bezze. Sto kazes jos kad vidim slamku, u fazonu to nije seljacki nego fenSi. :lol: :lol: :lol:
Piti pivo iz case je OKi, za devojku i lepse izgleda. Vise volim kad vidim na stolu neka neobojena pica, vodka, gin i tonik, marini... (tekila nikako), to curama lepo "stoji"

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Ja DEFINITIVNO ne djelim ljude na taj nacin: da li piju ili puse! To je njhov izbor, meni to nikada nije smetalo.Ja ne pusim, a naravno popijem koju samo kada izlazim, odnosno kada sam u dobrom drustvu!.Svako ima pravo na svoj izbor, znaci ako pusi i pije to je zato sto to ta osoba zeli. 8)
Iskreno,ni meni nije bas fino vidjeti curu kako pije pivo iz flase kada izlazi, znaci kada je u nekom lokalu, a smjesno mi je vidjeti kada pije pivo na slamcicu.Slazem se da cure treba da piju iz case, ako vec piju pivo kada izlaze. 8)A kada su negdje na rostiljanju i to gdje je sve opusteno, ok mi je da ''nagnu'' flasu... 8) Ipak je tu sve laganica i sve je opusteno :) Ali, dobro, opet ako i piju iz flase ili na slamcicu, to je njihov izbor 8) Opet, nemam nista protiv :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka

Hertzog je napisao:
Vise volim kad vidim na stolu neka neobojena pica, vodka, gin i tonik, marini...

Martini - my No.1 :wink:
E to je fancy :D !

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Очи.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Hertzog je napisao:
Vise volim kad vidim na stolu neka neobojena pica, vodka, gin i tonik, marini...

Martini - my No.1 :wink:
E to je fancy :D !

De si do sad bila :lol: :lol: :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A zasto i obicni nekakav izlazak ne bi bio opusten, zasto je samo to rostiljanje ili tako nesto opusteno...obicni neki izlazak moze biti mnogo "opusteniji" od nekakvog jedenja mrtivh zivotinja negdje u prirodi ili gdje vec(nemam nista protiv ni jednog ni drugog)...meni ne smeta iz cega cure piju...moze i iz slaufa ili bureta da pije sto se mene tice...to ne cini neku djevojku privlacnijom, sofisticiranijom, elegantnijom ili sta vec...gore mi je kad djevojke puse samo jednu za drugom...ali ne smeta mi ni kad puse eto iako ja ne radim to, nisam nikad pusio :D ...moze one super da izgleda sa casom, a ova sto li ga poteze iz flase da je kulturnija i bolja osoba od ove pre...jedno misljenje samo

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 19:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Species 8472 je napisao:
A zasto i obicni nekakav izlazak ne bi bio opusten, zasto je samo to rostiljanje ili tako nesto opusteno...obicni neki izlazak moze biti mnogo "opusteniji" od nekakvog jedenja mrtivh zivotinja negdje u prirodi ili gdje vec(nemam nista protiv ni jednog ni drugog)...meni ne smeta iz cega cure piju...moze i iz slaufa ili bureta da pije sto se mene tice...to ne cini neku djevojku privlacnijom, sofisticiranijom, elegantnijom ili sta vec...gore mi je kad djevojke puse samo jednu za drugom...ali ne smeta mi ni kad puse eto iako ja ne radim to, nisam nikad pusio :D ...moze one super da izgleda sa casom, a ova sto li ga poteze iz flase da je kulturnija i bolja osoba od ove pre...jedno misljenje samo

Pitanje je bilo sta prvo primetimo na osobi, ja iz njenog obicaja konzumiranja pice ne znam dal je ona kulturna ili ne. Kazem sta mi se svidja, a posle uvidim da li je ona kulturna, pametna, zanimljiva osoba ili mozda nije. Moze i obican izlazak da bude opusten, i treba da bude, ja sam pricao o vecernjem izlasku koji je nesto "drugaciji".

p.s. ako si vegetarijanac ti rostiljaj paprike i gljive, a nama ostavi mrtve ziotinje :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 19:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Species 8472 je napisao:

Pitanje je bilo sta prvo primetimo na osobi, ja iz njenog obicaja konzumiranja pice ne znam dal je ona kulturna ili ne. Kazem sta mi se svidja, a posle uvidim da li je ona kulturna, pametna, zanimljiva osoba ili mozda nije. Moze i obican izlazak da bude opusten, i treba da bude, ja sam pricao o vecernjem izlasku koji je nesto "drugaciji".

p.s. ako si vegetarijanac ti rostiljaj paprike i gljive, a nama ostavi mrtve ziotinje :wink:

Citiraj:
(nemam nista protiv ni jednog ni drugog)

ok u redu je to, nisam ni odgovarao tebi direktno nista, vec svima zajedno kad se uzme...naravno prvo primjetis sta pije i kako pije, ja samo kazem da i cure sto piju iz flase nece me sad nesto odbiti na prvu kad ih vidim, niti ce me ove druge privuci zato sto piju ne znam sta...

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 22:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

MonaLisa je napisao:
Jedno pitanje:

oh boze, kako se slatko nasmejah!!!
cuj da li delim ljude po tome da li piju iz flase ili case??? :lol: :lol: :lol:

ja ga prva pijem iz flase, o oni koji ce me ocenjivati po tome ... jbga, takvi su mi ofirni do bola i , iskreno, takve ne zelim u svom okruzenju, a pogotovo ne u nekoj vezi.

a i ova ti je dobra "ja ne pusim, ali moram priznati da nekom lepo stoji cigara u ruci". aaaaaaaaaaahahahahhahahahahhahahah .... bbbuuuuuuuuuuuahahahhahahahhah ...
a konta, majko mila!!! :lol: :lol: :lol:
izvini, koliko ti imas godina???

i da ...
pominjes "dobrice"???
sta je to dobrica???
i da li ljudi koji imaju dugu kosu, tattoo, pivski stomak, i koji, grdni, naginju iz flase, a uz to voze harley ... nisu i ne mogu biti dobrice???
:lol: :lol: :lol:
stvarno ... koliko godina imas???

Poslednji put menjao stigmata dana 26 Feb 2008, 23:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
izvini, koliko ti imas godina???

Klikni na profil .. nova phpbb3 tehnologija ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2008, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

´fala vanja! :D :D :D

znaci ... 16!!!
sada je sve jasno.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 02:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Hertzog je napisao:
Ja isto ne pusim, tj prestao sam, al mi ne smeta kad vidim curu sa cigaretom, naravno ako joj simpa stoji, jer ih ima koje drze cigaretu kao da je bejzbol palica.

Ma, da. Vazno je kako pusi...

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jednostavno ne kazem da delim ljude po tome nego sta mi je lepse. Sve naravno zavisi i od mesta na kom se nalazis, u urednom i lepom lokalu ili klubu cu se ponasati onako kako dolikuje tom mestu, sto ocekujem i od devojke koja mi treba zapasti za oko. To sto neko izlazi na party-e ili svirke po lokalnim geto glubovima je druga stvar, tamo i nema casa tako da je atmosfera opustenija i ne obracam paznju na to.

@ stigmata, to sto se ti smejes na ovakve komentare je meni smesno. A tek pitanje o godinama, kao u fazonu jeste neozbiljni, meni pokazuje obrnuto. Za mene je zensko nezniji lepsi i elegantniji pol, pa to i svojim manirima treba da opravda. Ja sam klosario dok sam imao 17-22 (lupam) pa mi nije bilo bitno ko i sta je pored mene i kako se ponasa. Sad sam cesce u ovim drugim vodama, pa mi i cesce prija ova elegantnija opcija. Jednostavno time i mislim da sam sazreo jer u devojkama trazim nesto drugacije od obicnog geto ponasanja.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
stigmata je napisao:

tako se meni svidjaju djevojke sa stomacicem :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 360 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]