Rakun_Slavko je napisao:
Najgore sto je to moj momak, a one to znaju

. Malo jadno.
Citiraj:
A što se tiče muvanja, ima muškaraca koji posle dve tri reči žele odma da pređu na sex, a još je žalosnije što ima i cura koje to prihvataju (bez obzira što imaju momka)
To je tacno, ali mislim da u 90% slucajeva (znaci, ne bas u svim slucajevima, NAGLASAVAM

) muskarci znaju kod koje ce to cure uspjeti.
Neko je rekao da, ukoliko cura odbije muskarca, taj isti ju naziva glupacom. To je istina. Recimo, meni se desilo jedna zasita ruzna scena. Nakon sto sam mu dala do znanja da ne zelim ista imati sa njim, on je prestao da prica, nazivao me je ruznim imenima, sta vise pricao zaista bezveze stvari o meni. Najgore od svega je to sto zaista nije imao razloga to da radi, jer sam mu ja fino dala do znanja da mozemo biti prijatelji. Drugi lik me je napao sto sam se skontala sa drugim momkom a nisam sa njim, iako sam mu rekla da "nista ne osjecam prema njemu i da ga volim kao prijatelja". Zaista, ima teskih slucajeva, a najgore je kad se skontas sa takvim jednim pa ga se kasnije ne mozes rijesiti.
p.s. mislim da ima muskaraca koji NE misle da su sve cure ISTE. Sve cure imaju nesto sto ih povezuje isto kao i muskarci. Hvala Bogu, da nisu svi isti

, samo sto malo kasnije shvataju neke stvari, i to ih povezuje (nema ljutnje, nema ljutnje, svi imamo mane

). Isto tako mi je bezveze, ako momak govori za curu (ili obrnuto) da je ruzna, glupa itd., samo zato sto mu se svidja a svjestan je da nema sanse kod nje. Ima i toga.
ufff, ajte poz