Rakun_Slavko je napisao:
Priznajem, Helena, u pravu si. Bolje je obuci lijepe tangice i bijele hlacice, malo se usaftati sa zubatim kondomom koji ce silovatelj da skloni i odradi posao. Pretpostavka je da osoba koja nosi ovaj kondom zeli da se sto bolje ZASTITI, stoga joj nije toliko bitna estetika koliko sigurnost. Ali dobro, neka bude po tvom.
Nisi skontao sustinu....nema veze...Zanima me isto tako - koliko zena nosi taj kondom. Uz duzno postovanje, Rakun, rekoh...ne zelim da budem rob strahu...ne zelim svoj zivot da podredim tome SBBKBB. Dakle..imala sam i ja bliskih susreta sa kojekakvim manijacima (nimalo ugodnih vjeruj mi). Sigurna sam da je vecina zena imala neugodne situacije. Ali se nije zatvorila u kucu i ne razmislja o kupovini nit' ovog kondoma nit' necega slicnog.
Citiraj:
Kod zamisljenih gacica, nema seme da ih skine golim rukama, a cak i sa alatom, nije pravljeno u vidu lanca (niza), pa bi morao presjecati alkicu po alkicu, sto je dug posao, do tada ce neko sigurno priskociti u pomoc.
Jos mi samo objasni...kako se te tvoje gace onda oblace..ako se ne mogu skinuti jel'te...dakle..ima katanac? Kljuc?