prije par godina sjedimo ja i prijateljica u jednom kaficu nismo se dugo vidjele tako da smo tu provele nekih par sati pricajuci.Kad odjednom za stol do nas sjednu tri tipa (face nema sta)mi nismo ni obracale paznju na njih dok nisu pocli da zovu turu za turo pica,i onda jedan od njih ce"Dajder onim dijema gospojcama stogod da popiju,ak ce i pivu daj im nije problem"
Nista dodje konobar,naravno mi se zahvalimo necemo nista,i nastavimo nasu pricu.Malo zatim ponovo ce taj isti"A jel cure nije valjda da niste za pice,pa necu ja vami nista"OK. i to smo iskulirale,imamo jos svoje pice,hvala.Kad opet nakon desetak minuta ce drugi ko malo kulturniji "Izvinte cure,jeste vi iz grada,mi posli malo na zabavu,pa ak nam mozete reci gdje ima dobar diskac i dobrih cura,da se malo zabavimo! "

Moja prijateljica ceonako zbunjeno"pa imate u Boriku jedan,i preko Vrbasa u Mejdanu itd"On ce "a gdje su ti taj Borik i Mejdan znas mi nismo odavle,mi smo i Citluka i Kalendera.Pa bil vas dvije posle sa nami mi smo auto,a i moj drug Garo se bas zagledao u te,pa eto moglo bi tu bit nesto,ak ti oces.Nemojte mislit stogo ,nismo mi losi,neg znas popije se,pa eto"
O dragi boze gdje je to,pomislih!Ona ga samo pogleda ,i kratko mu rece,"Sory nismo u tom fazonu"platile smo nase pice i konobaru rekle da nam pozove taksi
I tako dok se oblacimo opet ce onaj prvi"jooj nisam boljih cura u zivotu vidio,daj bar da kavu popijemo pa da znam bar se pohvaliti dasam bio sam gospojama Banjaluckim"Dajem evo 100 maraka sam popite kavu"
Taksi stize nas dvije onako u prolaz mu odgovorimo "eh cuj mozda smo gospoje kako ti kazes ali nit smo sponzoruse niti udavace"pa u taksi!!! THE END